my_fair_lady Опубліковано: 24 липня 2016 Опубліковано: 24 липня 2016 Кардо, ей муж подарок недавно подарил, сейчас она его сильно любит :ag: у меня это от подарков не зависит, так что сострил ты не в кассу)
Cardopusher Опубліковано: 24 липня 2016 Опубліковано: 24 липня 2016 ну ок, ты иногда задалбываешь, сложно сдержаться от матюков :pod_stolom: Конкретней. Чтобы я больше так не делал.
OlegRO Опубліковано: 24 липня 2016 Опубліковано: 24 липня 2016 делай всё то же самое, только подключай пальцы :bm:
my_fair_lady Опубліковано: 24 липня 2016 Опубліковано: 24 липня 2016 делайте чо хотите, у меня уже дзен отрос))))))
Cardopusher Опубліковано: 24 липня 2016 Опубліковано: 24 липня 2016 Хорошо что муж тебя нормально не удовлетворяет ) А то нам бы было скучно)) Накидай пожалуйста видосов с йоги, для укрепления кора.
OlegRO Опубліковано: 24 липня 2016 Опубліковано: 24 липня 2016 отрос плохо сказала девушка на форуме фармящих :bm:
my_fair_lady Опубліковано: 25 липня 2016 Опубліковано: 25 липня 2016 Хорошо что муж тебя нормально не удовлетворяет ) А то нам бы было скучно)) Накидай пожалуйста видосов с йоги, для укрепления кора. иди сам погугли, пока я не послала некорректнее)
OlegRO Опубліковано: 26 липня 2016 Опубліковано: 26 липня 2016 хер докажет невинность ... а вон, в каментах уже нарыли, что это школота придумала с левыми фото
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз