Ork Yason Опубліковано: 24 червня 2017 Опубліковано: 24 червня 2017 Помню летот2013 в Евпатории Шоб гдето примостицоо, с самого рання. Благо у отеля свой пляж Толпы с 10утра по набережной
extremal Опубліковано: 24 червня 2017 Опубліковано: 24 червня 2017 Оказывается злорадствовать приятно..
Ork Yason Опубліковано: 24 червня 2017 Опубліковано: 24 червня 2017 Не Просто вспомнилось Я там часто бывал. Малого возили, в песочке колупацо. И такая картинка щас
extremal Опубліковано: 24 червня 2017 Опубліковано: 24 червня 2017 Не Просто вспомнилось Я там часто бывал. Малого возили, в песочке колупацо. И такая картинка щас Злорадство, это я про себя)
OlegRO Опубліковано: 27 червня 2017 Опубліковано: 27 червня 2017 Український суперваговик Андрій Руденко (31-2, 19 КО), який 1 липня у Москві проведе бій проти росіянина Олександра Повєткіна (31-1, 23 КО), прибув до Росії в футболці з картою України в жовто-синіх кольорах і з територією анексованого Криму. На кону бою Руденко - Повєткін буде стояти два чемпіонські пояси: WBO International і WBА International. Руденко відразу по прильоту позував для промоутерської компанії Світ боксу.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз