Перейти до публікації

Крым

Арис

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 3,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Дагот

474

• OlegRO

410

• Garon

317

• Outlawif

228

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Зато незагаженно,флорв чуток отдохнет)

Опубліковано:
Чувак стибет их жестко. Вата, конечно жжет.

у ваты подгорело жестоко. пытаются банить канал чуваку, массово спамят жалобами)))) некоторые видео стали недоступными)

https://www.youtube.com/watch?v=htodxjBH7l8

Опубліковано:

(Видео 16 года,мож было))

Обычный день в Севастополе На этом видео прекрасно всё: и водитель маршрутки, и мама с ребёнком, и невозмутимый пострадавший.

Опубліковано:

то ж в ній білку багатєнно. в африці тубільці сарану лупарять аж гай шумить. я ще малим майн-ріда полюбляв читати, там було про нашестя сарани і про то як її там мішками збирали, сушили, смажили та по всякому споживали. хоча мені здається насправді то від безвиході, бо усі тварини при нашестях сарани тікають якнайдалі бо вона всю рослинність виїдає

Опубліковано:

Передачу по какому-то каналу наподобие Дискавери как-то смотрел про то, как дикие кабаны затаптывают огороды африканцам.

И те, бедные, не могут их отвадить.

Я еще подумал, что хренасе они зажрались. Поросята сами приходят, а они вместо того чтоб мангал раздувать, отваживают их.

Оказалось, мусульмане :dc:

Опубліковано:
Передачу по какому-то каналу наподобие Дискавери как-то смотрел про то, как дикие кабаны затаптывают огороды африканцам.

И те, бедные, не могут их отвадить.

Я еще подумал, что хренасе они зажрались. Поросята сами приходят, а они вместо того чтоб мангал раздувать, отваживают их.

Оказалось, мусульмане :dc:

Ну, мусульмане не мусульмане , разве верой запрещено тех свиней убивать? Есть то их не обязательно.

Или к ним и дотрагиваться нельзя?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...