rogazzo Опубліковано: 11 липня 2019 Опубліковано: 11 липня 2019 и цены были аут То для нас они были высокие. Да и все относительно. А для васи пукина даже с зажопинска на краю России - это как мне на турбазу в пригород Днепра. Но не сейчас конечно же
Каммерер Опубліковано: 11 липня 2019 Опубліковано: 11 липня 2019 Странная позиция. Не ездить в свой собственный Крым только потому, что в руководстве него сейчас россия?
Пропионатычь Опубліковано: 11 липня 2019 Опубліковано: 11 липня 2019 А для васи пукина даже с зажопинска ну там чувак более ли менее отель на Золотом пляже показывал,без еды 70к ублей за две недели.
Деда Опубліковано: 11 липня 2019 Опубліковано: 11 липня 2019 З мого оточення лише одна знайома їздить, Из моего окружения не ездит -никто.
Orvex Опубліковано: 11 липня 2019 Опубліковано: 11 липня 2019 Да и мне мерзко было бы.Хоть сам Крым и очень люблю.
Veles Опубліковано: 11 липня 2019 Опубліковано: 11 липня 2019 Хохли,які платять в бюджет РФ..це українці?ти ж зараз військовослужбовець, невже такі елементарні речі незрозумілі(
Veles Опубліковано: 11 липня 2019 Опубліковано: 11 липня 2019 Странная позиция. Не ездить в свой собственный Крым только потому, что в руководстве него сейчас россия? Ні друже, тому що де факто це росія..
Деда Опубліковано: 11 липня 2019 Опубліковано: 11 липня 2019 Це норм практика. Але її не осуджую, не всі родичі в змозі виїхати на материк (по здоров'ю), тож двічі на рік їздить навідувати. Когда речь о родственниках- это отдельная история. тут я не имею право никого осуждать , но сам бы и в таком случае- не поехал бы.
Дагот Опубліковано: 11 липня 2019 Опубліковано: 11 липня 2019 Ноги моєї там не буде поки там расея. Усі родичі і друзі такої ж думки. Ні копійчини моєї не отримають.
Каммерер Опубліковано: 11 липня 2019 Опубліковано: 11 липня 2019 Ні друже, тому що де факто це росія.. Тут ты путаешь. Де Юре это Россия. А де факто это Украина. Так считает большая часть мирового сообщества.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз