Outlawif Опубліковано: 12 липня 2019 Опубліковано: 12 липня 2019 Вважаю Да я уже уступил звание мечтателя) Лично я к Зеле подобных требований выдвигать не собираюсь. Главное прикрыть торговлю на уровне укроборонпрома, вертолетных комплектующих и тд. А бытовые товары меня не волнуют. В европе вот никто ничего не запрещал, но российского производства товаров там куй да никуя. Почему? Вот лично я считаю, что и мы можем избавиться от них без запретов. И вообще это не самоцель. А до тех пор, запреты для нас это выстрел в ногу.
OlegRO Опубліковано: 12 липня 2019 Опубліковано: 12 липня 2019 Ніколи не купую російське, принципово extremal, просто ты не знаешь кто учредитель
OlegRO Опубліковано: 12 липня 2019 Опубліковано: 12 липня 2019 ну да только в чем отличие от тех, кто не читает упаковку?
extremal Опубліковано: 12 липня 2019 Опубліковано: 12 липня 2019 (змінено) Вибач, не зрозумів. Якщо я збираюсь купити товар, з ризиком що його виготовлено в раші, то завжди читаю упаковку. Я кщо є підозра що товар виготовлено в Білорусі чи Україні на замовлення росії, чи щось схоже, то не беру. Винятком буде критично важливий товар без альтернативи. Тоді візьму і російський.. Наприклад патрони чи гранати) Але такого ще не відбувалось. В Крим ніколи поки там буде хоч один російський солдат. Змінено 12 липня 2019 користувачем extremal
Veles Опубліковано: 12 липня 2019 Опубліковано: 12 липня 2019 Де ви знаходите той російський товар я х.з..можливо якщо телевізор купляти..але не купляв..пилесмок купляв,телефон..не росія, а про харчі,цеж основне,давно не зустрічав нічого російського..
OlegRO Опубліковано: 12 липня 2019 Опубліковано: 12 липня 2019 читаю упаковку. Я кщо є підозра що товар виготовлено в Білорусі чи Україні на замовлення росії, чи щось схоже, то не беру. Винятком буде критично важливий товар без альтернативи. extremal, я повторю, вижу, солнечная погода может расслаблять.. просто ты не знаешь кто учредитель поэтому от души насыпаешь в казну раши своих денег для примера, чтобы окончательно понять - пошел в Invitro, сдал анализ - путинг получил твоих денег для орков, чтобы те стреляли на Донбассе
Пропионатычь Опубліковано: 12 липня 2019 Опубліковано: 12 липня 2019 Велес,ну это уже вообще огонь))) Заходишь в Ашан,Метро итд и вуаля,не надо ничего искать)) Все стоит на полочках. Аккуратно в рядочек.
Veles Опубліковано: 12 липня 2019 Опубліковано: 12 липня 2019 Ось тільки що з магазину,всі харчі українські.. Пилесмок купляв в Епіцентрі,не російський..в Ашані давно не був,зайду почитаю,на що саме звернути увагу?
inimak Опубліковано: 12 липня 2019 Опубліковано: 12 липня 2019 был я на северном Кипре, оккупированом турками, вроде не странно. 0utlaw, Странно для гражданина страны, часть которой в оккупации. А может я чего не знаю? Во времена Второй мировой совграждане тоже запросто гоняли отдыхать в оккупированный Крым?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз