Ark Опубліковано: 1 жовтня 2014 Опубліковано: 1 жовтня 2014 А бывает рабочий фрагмент? Мне казалось оно изначально шляпа.
Outlawif Опубліковано: 1 жовтня 2014 Опубліковано: 1 жовтня 2014 хз даже не видел такой Помойму это дочапептидес? А бывает рабочий фрагмент? Бывает.
Voldemar.T Опубліковано: 1 жовтня 2014 Опубліковано: 1 жовтня 2014 Помойму это дочапептидес? ExtremePeptide если оригинал, то там отправка из USA. Фрагмент очень чувствителен к температурному режиму при доставке, а из US посылка может довольно долго идти.
Юрий Ю Опубліковано: 1 жовтня 2014 Опубліковано: 1 жовтня 2014 Экстрим пробывал, флакона 4 может 5, работает но эффект слабый,может мало использовал, щяс думаю новую канаду взять сравню результат и отпишусь тут
gMuTpy4o Опубліковано: 5 березня 2015 Опубліковано: 5 березня 2015 Доброї пори сутки!) Підскажіть будь ласка.. він такий має бути?
bobir2005 Опубліковано: 5 березня 2015 Опубліковано: 5 березня 2015 Доброї пори сутки!) Підскажіть будь ласка.. він такий має бути? сперма зародыш китайца? Да, где то так и выглядят они))) Може на 10 мг ... 1 мл води мало? мало канечно ) - я на 2 мг пептидов куб лью , на 5 мг два
stalker Опубліковано: 5 березня 2015 Опубліковано: 5 березня 2015 если ты про цвет ( белый) то да иногда и такой бывает тут уже розбирали почему и как почитай
gMuTpy4o Опубліковано: 5 березня 2015 Опубліковано: 5 березня 2015 сперма зародыш китайца? Да, где то так и выглядят они))) мало канечно ) - я на 2 мг пептидов куб лью , на 5 мг два Я по 0.7 мг ставлю.. 2.1 мг в день..Нашо більше води там.. просто розбавити.. чи є смисл,? Просто імпа і мод такі не були ) а тут сивуха) если ты про цвет ( белый) то да иногда и такой бывает тут уже розбирали почему и как почитай Пропустив ... або не звернув уваги.. :bl:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз