paraschyk1 Опубліковано: 15 вересня 2011 Опубліковано: 15 вересня 2011 во во!так что я уж лучше по старинке.стейка с картошечкой бахну :JC_doubleup: В Японии ежегодно умирают 22 человека поев суши из рыбы Фугу, порция которой в Японии стоит от 150 баксов и выше. И они продолжают ее жрать. А ты - траванулся... элитный... да если бы я её хоть облизал...а так банальное гуано...
Admin Опубліковано: 19 вересня 2011 Автор Опубліковано: 19 вересня 2011 Мы иногда дома делаем сами. Пару видеороликов на ютубе и вперед. Не такие конечно как тут на картинках, но вкусные.
Bilders Опубліковано: 19 вересня 2011 Опубліковано: 19 вересня 2011 Доречі хто сам робить суші можу порокомендувати для певних ролів сир слівочний, заміник філадельфії, ціна за один кіло в районі 70грн за кілограм, ну це так не взначай філа нинче дорого коштує
Jus Опубліковано: 19 вересня 2011 Опубліковано: 19 вересня 2011 можу порокомендувати для певних ролів сир слівочний, заміник філадельфії +100500! Мы с друзьями когда ролы катам, именно его и добавляем )
Ark Опубліковано: 20 вересня 2011 Опубліковано: 20 вересня 2011 Доречі хто сам робить суші можу порокомендувати для певних ролів сир слівочний, заміник філадельфії, ціна за один кіло в районі 70грн за кілограм, ну це так не взначай філа нинче дорого коштує или можно сделать так же как во всех заведениях делают.. взять плавленый сырок
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз