Finanse Опубліковано: 22 листопада 2020 Опубліковано: 22 листопада 2020 Після такої похвали - буду ще більше знімати) Насправді серед знайомих (поза спортзалом) ніхто не розуміє і не підтримує такого хоббі. Але це мені просто в кайф знімати
OlegRO Опубліковано: 15 січня 2021 Опубліковано: 15 січня 2021 какие-то усложненные отжимания от пола
OlegRO Опубліковано: 18 січня 2021 Опубліковано: 18 січня 2021 Федорову конечно респекты за его карьеру, но у меня всё заболело уже при просмотре это явно для мутантов из жидкого металла
Finanse Опубліковано: 24 січня 2021 Опубліковано: 24 січня 2021 Фітнес присідання (моє відео): мене реально перестав поперек боліти коли почав осьтак робити. І якимось чудом я тепер можу гіперекстензії робити, бо раніше від них спина аж трусилась іболіла потім цілий день
Faust Опубліковано: 24 січня 2021 Опубліковано: 24 січня 2021 Одно из немногих видео, которое посмотрел дольше чем 1 минуту )) Особенно понравилось с 20-й минуты
Finanse Опубліковано: 25 січня 2021 Опубліковано: 25 січня 2021 Хто б сумнівався ) всім тільки :i05051: таке цікаво. Але найсмішніше - що мені теж
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз