Перейти к содержанию

Спортивное питание с сайта Bodybuilding.com

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Форумчане, кто заказывал спортивное питание с сайта bodybuilding.com, поделитесь отзывами о работе магазина, условиях заказа и оплаты и прочем.

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Mabila

425

• OHIXA

272

• smilegamer

205

• Cardopusher

192

Топ авторов темы

Опубликовано

На форумі є тема, присвячена замовленням з-за кордону. Прочитай, що там написано, а потім задавай питання.

Опубликовано
Форумчане, кто заказывал спортивное питание с сайта bodybuilding.com, поделитесь отзывами о работе магазина, условиях заказа и оплаты и прочем.

все легко и просто, но доставка 30-40$

заказывай на http://www.iherb.com/, здесь доставка от 2 до 6 $ в зависимости от веса посылки!

Опубликовано

заказывай на http://www.iherb.com/, здесь доставка от 2 до 6 $ в зависимости от веса посылки!

Та ладно Арсен. Все нормуль на бобіку. Я Інтрапро Гаспарівський зараз чекаю. За 5 фунтову банку - 350 грн. Вейчіп рулить. Два тижні тому отримав Ікстенд. Його ціна вийшла 90 баксів за 2 банки по 1,2 кг кожна.

Опубликовано
Та ладно Арсен. Все нормуль на бобіку. Я Інтрапро Гаспарівський зараз чекаю. За 5 фунтову банку - 350 грн. Вейчіп рулить. Два тижні тому отримав Ікстенд. Його ціна вийшла 90 баксів за 2 банки по 1,2 кг кожна.

нормуль то нормуль, но доставка там дорого обходится.

Опубликовано
На форумі є тема, присвячена замовленням з-за кордону. Прочитай, що там написано, а потім задавай питання.

Это не вопрос, а тема обсуждения работы одного конкретного инет магазина

А эти 30-40 у.е. (доставку) не покроет разница в цене между магазинами скажем если заказ к примеру 100-150 у.е.?

Опубликовано
нормуль то нормуль, но доставка там дорого обходится.

Я написав ціни з доставкою. Без доставки ціна Інтрапро була 14,99 б. На бобіку треба сейли моніторити. Плюс туди ще купон. І все пучком виходить. Якщо брати звичайні ціни, то доставка кусається.

Опубликовано

Ребята, есть ли "растаможка" или "мито" (х.й знает как назвать) или что-то подобное на почте при получении и зависит сумма этого самого .... от веса посылки и ее цены?

Опубликовано (изменено)
Это не вопрос, а тема обсуждения работы одного конкретного инет магазина

А эти 30-40 у.е. (доставку) не покроет разница в цене между магазинами скажем если заказ к примеру 100-150 у.е.?

Якщо порівнювати ціни в інетмагазинах, то бобік вигідніше. Якщо брати не розпродажі з вейчіпа чи акційні товари, то краще бери у Зіміка або Діо. Ціни практично як у бобіка, а доставка швидше. Я з бобіка тягаю лише сейлові товари. Коли був баг на бобіку (у них щос глюкнуло, що доставка була безкоштовною), то я звідти забрав 2 5-фунтові банки Апйормаса та 10 2-фунтових банок Гаспарівського міофьюжена. Обійшлося мені в ціну бобіка мінус 10 %. Доставка була шарова. Тобто нуль. Ікстенди правда не встиг замовити. На стілфакторі писали про це. Я в тому числі...

Изменено пользователем Bund
Опубликовано
Ребята, есть ли "растаможка" или "мито" (х.й знает как назвать) или что-то подобное на почте при получении и зависит сумма этого самого .... от веса посылки и ее цены?

200 євро має бути посилка. Я стараюся брати не більше ніж на 200 баксів з доставкою. Аби проблем не було з митниками, бо 30% в бюджет не хочу платити. А посилок я багатенько тягаю. В-основному шмотки для себе, дружини, сина. Набагато дешевше виходить. Особливо дитяче.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...