kosss77 Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 Кто с украинский продавцом может дать цену такую как на бб ком при заказе на долларов 300? Я помню когдато дио писал такое
Bund Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 Доставку приплюсуй и тогда увидеш что на вв.сом дороже получается. У мене завжди чомусь бобік дешевше виходить, ніж з травки та інших сайтів. Може я щось роблю неправильно? І це стосується маленьких пакетів. Про великі пакети я взагалі мовчу.
81eg Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 Кто с украинский продавцом может дать цену такую как на бб ком при заказе на долларов 300? Я помню когдато дио писал такое Дио с 200баксов такую цену деает.
mitsu Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 У мене завжди чомусь бобік дешевше виходить, ніж з травки та інших сайтів. Може я щось роблю неправильно? І це стосується маленьких пакетів. Про великі пакети я взагалі мовчу. В смысле "вообще молчу"? У тебя доставка больших пакетов дешевле получается? Может ты в США живешь и не знаешь? :bk:
Bund Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 В смысле "вообще молчу"? У тебя доставка больших пакетов дешевле получается? Может ты в США живешь и не знаешь? :bk: Доставка USPSа у всіх по ціні однакова. Можеш подивитися на їх калькулятор. Бобік бере цінами. Плюс купон в 10 %. А на ятравці та хелздизайні вигідно брати лише тоді, коли акції проводять. Та і то не завжди. Бо якщо брати акції на бобіку, то ціна із знижками з головою перекриває вартість доставки. Для прикладу. Я писав на стілі купівлю прота по акції "Buy 2 get 1 free". Брав 2-фунтовий прот МRM. З доставкою він мені вийшов дешевше за прот від травки. І чому США? Україна.
Андрей Максимов Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 Праильна.Калькулятор-лучший друг.
stromba Опубліковано: 5 грудня 2011 Опубліковано: 5 грудня 2011 Таможня тормозит уже посылки с ВВ. И даже очень.
mitsu Опубліковано: 6 грудня 2011 Опубліковано: 6 грудня 2011 Таможня тормозит уже посылки с ВВ. И даже очень. Бля. А я себе носки заказал. :bu: Теперь придется на таможню ехать вопросы решать
Bund Опубліковано: 6 грудня 2011 Опубліковано: 6 грудня 2011 Таможня тормозит уже посылки с ВВ. И даже очень. На підставі чого вона затримує? Митниця може затримати у випадку переліміту для сплати мит в бюджет. І все. Затримка може бути, якщо посилка іде через ФЕДЕКСи та ЮПСи. У них немає свого терміналу, який є у Укрпошти. Не так давно отримував посилку з бобіка. Все ОК.
mitsu Опубліковано: 6 грудня 2011 Опубліковано: 6 грудня 2011 На підставі чого вона затримує? Митниця може затримати у випадку переліміту для сплати мит в бюджет. І все. Затримка може бути, якщо посилка іде через ФЕДЕКСи та ЮПСи. У них немає свого терміналу, який є у Укрпошти. Не так давно отримував посилку з бобіка. Все ОК. Сам недавно получил посыль. И даже быстрее чем 30 дней. Может это таможня стала лютовать прям вчера с понедельника?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз