Перейти к содержанию

Спортивное питание с сайта Bodybuilding.com

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Будем надеяться, что еще появятся по адекватной цене. Я тоже к сожалению всего банку взял.

А это неизвестно ....

Нужно у них в чате спросить. Может знают что-то

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Mabila

425

• OHIXA

272

• smilegamer

205

• Cardopusher

192

Топ авторов темы

Опубликовано
Цена на "обновленные" продукты бб.ком не радует...

Да уж... В 3 раза подорожали...

Опубликовано

Таможенники козлы по разрезали пачки с жирозжигателями ... ну открой же ты ее как человек, нафига ее канцелярским ножом резать вдоль и поперек ...

Извиняйте если че, просто накипело (

Опубликовано
Таможенники козлы по разрезали пачки с жирозжигателями ... ну открой же ты ее как человек, нафига ее канцелярским ножом резать вдоль и поперек ...

и что, рассыпалось???

какие жж брал?

Опубликовано
и что, рассыпалось???

какие жж брал?

Нет , в капсулах было все, MHP Dren брал по акции 4 пачки , блистеры целые, но от самой упаковки остались клочья ...

Опубликовано

Освещу немного чтоб не "рыться"

Тепер про деталі та ньюанси:

1. При оплаті товару з доставкою на склад США PayPal не приймає оплату з наших карт. Довелося платити напряму (VISA/MasterCard). Ну з цим проблем не виникло.

2. Адреса для доставки вказується так, як написано на сайті Міст. Для зразку додаю зображення:

deliveryexample.png

Тобто міняється тільки ім’я та прізвище.

3. Доставка до складу Міст мені обійшлася в ~$10. Зазвичай це стандартна ціна для об’ємних замовлень. Доставка йде через UPS орієнтовно 2-4 дні. Додається трек-номер.

4. Потрібно завчасно зареєструватись в системі Мій Міст і вказати там коли орієнтовно має прийти посилка і її трек номер. Рекомендую подивитися відео, для того щоб зрозуміти як працювати в цій системі.

5. Після отримання посилки вона відмічається як отримана і можна її пустити в обробку для доставки в Україну. (Знову ж дивіться в тому відео як то все робиться).

6. Через декілька днів Міст виставив рахунок на оплату. Оплачувати можна через VISA/MasterCard або GoogleCheckout. (Я відразу прив’язав карту до GoogleCheckout і оплатив ним, раніше ним не доводилось користуватись.) Як я і прогнозуав (розрахував на їхньому калькуляторі), доставка обійшлася в $30 (ще $10 опціонально страховка, але я її не брав).

7. Після підтвердження оплати посилка летить/пливе в Україну.

8. В Україні посилку доставила фірма Росан (партнер Міст). До речі, позвнили вони мені після 10 вечора і сказали що привезли посилку 0.о А мене якраз в місті не було. Я попросив щоб доставили на іншу адресу моїм батькам. Доставили. Але в мене місто невелике, тож це не було для них великою проблемою.

Таможня не чіпала. З посилкою все норм, все на місці. Крім того, що я замовив ББ ще накинув нахаляву пробник N.O.-Xplode, якраз те що я хотів =)

Половину замовленого чуть пізніше сплавлю тут на форумі =)

P.S. Як я писав раніше різні посилки з США в Міст можна об’днювати в одну для відправки в Україну. От тільки я не розумію як оплачувати посилки з ebay. Їх оплату на адресу США походу також палка не пропустить... =(

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...