Bund Опубліковано: 27 серпня 2012 Опубліковано: 27 серпня 2012 Не буду врать за сейчас, но недавно все нормально оплачивалось на 6пм. Просто вводился штат АА и индекс 99999 при вводе билинг информации. При мне знакомый часто покупал, просто меня там ничего не интересовало. Сейчас хотел взять трусов пачек 10 и комплект термобелья, но не прошло с виртуалки:( Я хотел на мист заказать, знаю что вне США доставки нет. Банять вони, банять. У мене такий номер не пройшов. Знаю, що у інших також забанили. Раніше проходило, а потім банили весь акаунт. Так що з ними тільки посередник. Надійніше.
Mabila Опубліковано: 27 серпня 2012 Опубліковано: 27 серпня 2012 Так що з ними тільки посередник. Надійніше. попробуем
AN21 Опубліковано: 27 серпня 2012 Опубліковано: 27 серпня 2012 Банять вони, банять. У мене такий номер не пройшов. Знаю, що у інших також забанили. Раніше проходило, а потім банили весь акаунт. Так що з ними тільки посередник. Надійніше. Дуже шкода :JC_doubledown: З посередником нема бажання мати справи, доведеться шукати альтернативу.
Mabila Опубліковано: 27 серпня 2012 Опубліковано: 27 серпня 2012 Дуже шкода :JC_doubledown: З посередником нема бажання мати справи, доведеться шукати альтернативу. тогда искать товарища из Америки
AN21 Опубліковано: 27 серпня 2012 Опубліковано: 27 серпня 2012 тогда искать товарища из Америки Думаю оно того не стоит. Придется опустошать ближайший СК :-)
Bund Опубліковано: 27 серпня 2012 Опубліковано: 27 серпня 2012 Дуже шкода :JC_doubledown: З посередником нема бажання мати справи, доведеться шукати альтернативу. Вони приймають до оплати карти із білінг-адресою в США. По-суті карти, емітовані ам.банками. Альтернатива лише одна. Замовляти через резидента США.
AN21 Опубліковано: 27 серпня 2012 Опубліковано: 27 серпня 2012 Хотите верьте, хотите нет, но таки проплата на 6вечера прошла. Сначала увидел в телефонном приложении запрещенную транзакцию, пообщался с онлайн консультантом и выяснил что дело в превышении лимита транзакций в месяц. Установил новый лимит и тут же оплатить удалось. Кстати, благодаря плавающим ценам сэкономил доллар на термоштанах:-)
rampage Опубліковано: 27 серпня 2012 Опубліковано: 27 серпня 2012 пообщался с онлайн консультантом и выяснил что дело в превышении лимита транзакций в месяц. о чем я и говорил :)
AN21 Опубліковано: 27 серпня 2012 Опубліковано: 27 серпня 2012 о чем я и говорил :) Только в месяц:) Я думал есть только суточные. недавно без проблем большие суммы платил вот и думал что все ок.
Cardopusher Опубліковано: 5 вересня 2012 Опубліковано: 5 вересня 2012 нехочет меня регать в МИСТЕ. нажимаю а оно тупо игнор,все поля заполнил,в чем дело?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз