Перейти до публікації

Спортивное питание с сайта Bodybuilding.com

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Деньги можно выбить, если у компании есть деньги, если денег нет, то максимум заблокируют счет и всех делов.

• Відповіді 3,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Mabila

425

• OHIXA

272

• smilegamer

205

• Cardopusher

192

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Я свого часу дуже багато посилок з бобіка притягнув. Економія була дуже і дуже істотна. Останню місяців 5 тому.

а сейчас всё "по-месту" заказываешь?

Опубліковано:

или на бобике не было стоящих предложений :smoke:

Опубліковано:
а сейчас всё "по-месту" заказываешь?

Я їм лише прот та вітаміни. Ну і ВСААшки. Зараз їх мабуть не братиму взагалі. В останню посилку притягнув багато прота, який випив за 4 місяці. Тут купив лише Актив Лабс Масл Ап 3,5 кг у Гваза. І все. Він скоро закінчиться і думаю спробувати або Ванситон Екстру чи Ультру (ніколи не пробував за винятком гейнера та ванса для коктейлів), або Олімпа (сироватково-яєчний прот). Може щось інше візьму. Ще не думав про це. Поки половину прота є.

или на бобике не было стоящих предложений :smoke:

Є таке. Ну і я не моніторю зараз там нічого. Брати щось інше ніж прот та вітаміни я не хочу.

Опубліковано:

плохо что нет среди форумчан таможенников....

или есть?

или скоро точно появятся... :Cherna_03:

Опубліковано: (змінено)

Я останні ВСААшки брав із бобіковської серії. Аналог Ікстенда з кофеїном. Непогано після треньки ідуть. І до треньки. Завдяки кофеїну. Правда перед сном потім п'ю м'ятний чай. Це в дні тренувань. Та і давно якось вирішив, що ВСААшки це якась каламутна фігня, яку якось не дуже можна прочухати. Чому останнього разу брав? Бо ціна була просто шарова. Мене після треньки дуже добре мед відновлює. От його я чомусь дуже відчуваю. Ну і проткоктейль відповідно.

Змінено користувачем Bund
Опубліковано:
Брати щось інше ніж прот та вітаміни я не хочу.

так и проты тоже не пускают...

Мы подождем пока ты доешь свой прот и начнешь мониторить бобик, потом наверняка сделаешь там заказ... :Cherna_04:

Опубліковано:
так и проты тоже не пускают...

Мы подождем пока ты доешь свой прот и начнешь мониторить бобик, потом наверняка сделаешь там заказ... :Cherna_04:

Судячи з останніх траблів, я перед замовленням напишу запит із вимогою роз'яснити порядок ввезення прота та іншого спортхарча. Потім відправлю його на Міст, а потім вже буду замовляти.

Опубліковано:
Судячи з останніх траблів, я перед замовленням напишу запит із вимогою роз'яснити порядок ввезення прота та іншого спортхарча. Потім відправлю його на Міст, а потім вже буду замовляти.

правильный подход :ay:

а на мист зачем писать?

Опубліковано:
правильный подход :ay:

а на мист зачем писать?

Ну так не я ж розмитнюю посилки.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...