Cardopusher Опубліковано: 22 листопада 2012 Опубліковано: 22 листопада 2012 меня то все устравиет)) не хочу проблем потом))
Mabila Опубліковано: 23 листопада 2012 Опубліковано: 23 листопада 2012 напиши им письмо, что они ошиблись и пусть посчитают 15 баксов, как положенно можно, чтоб по-честному, переехать жить на Западную Украину...
Bund Опубліковано: 23 листопада 2012 Опубліковано: 23 листопада 2012 ПоказатьЧи це тільки у мене склалося таке враження, що Кардопушер змінив сєкас з дівчатами на сєкас із "Містом" та бобіком? Уж занадто інтенсивно він трахається переживає стосовно посилок. Кардопушер. Ти взагалі чого хвилюєшся? Хай море хвилюється. Тим більше воно Чорне.
smn85 Опубліковано: 23 листопада 2012 Опубліковано: 23 листопада 2012 С посылки пропало? Или всю посылку назад отправили ? Посылку ваще в глаза не видал(
Cardopusher Опубліковано: 23 листопада 2012 Опубліковано: 23 листопада 2012 ПоказатьЧи це тільки у мене склалося таке враження, що Кардопушер змінив сєкас з дівчатами на сєкас із "Містом" та бобіком? Уж занадто інтенсивно він трахається переживає стосовно посилок. Кардопушер. Ти взагалі чого хвилюєшся? Хай море хвилюється. Тим більше воно Чорне. я денег немало заморозил) вот и переживаю) часть себе,часть на продажу)
coolaginroman Опубліковано: 25 листопада 2012 Опубліковано: 25 листопада 2012 Друзья, напишите плиз, хоть у кого-нибудь получилось выбить посылку у таможни (которая не прошла и попала в ДОПП) или добиться ее возвращения в США???
Mabila Опубліковано: 25 листопада 2012 Опубліковано: 25 листопада 2012 На бобике были скидки в чёрную пятницу?
ТED Опубліковано: 25 листопада 2012 Опубліковано: 25 листопада 2012 На бобике были скидки в чёрную пятницу? Из того, что видел, шейкер+сумочку давали бесплатно при заказе больше 49$.
Mabila Опубліковано: 25 листопада 2012 Опубліковано: 25 листопада 2012 Из того, что видел, шейкер+сумочку давали бесплатно при заказе больше 49$. Какая-то не совсем она черная эта пятница была......
smilegamer Опубліковано: 25 листопада 2012 Опубліковано: 25 листопада 2012 за то на других сайтах по спорт питу были норм распродажи )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз