ironlik Опубліковано: 18 листопада 2014 Опубліковано: 18 листопада 2014 Нагадаю, що через 2 тижні буде Кіберпонеділок (01/12). Останні роки в цей день ББ давав знижки 20% на основні бренди. Додатково можна було використати купон на знижку 10%. В сумі виходила знижка 28% !!! Готуємось :) Ех… ще б долар по 8грн :bn:
OHIXA Опубліковано: 20 листопада 2014 Опубліковано: 20 листопада 2014 мист поднял услугу брокерской очистки до 15% это для тех кто пользовался этой услугой, причем подняли без предупреждения
TIMOH Опубліковано: 20 листопада 2014 Опубліковано: 20 листопада 2014 мист поднял услугу брокерской очистки до 15% это для тех кто пользовался этой услугой, причем подняли без предупреждения Мне уже давно говорили что на питание 15%
tukan Опубліковано: 24 листопада 2014 Опубліковано: 24 листопада 2014 коллеги никто не встречал эти витамины у наших продавцов? https://ua.bodybuilding.com/store/bodybuild...ltivitamin.html
chambo31 Опубліковано: 26 листопада 2014 Опубліковано: 26 листопада 2014 коллеги никто не встречал эти витамины у наших продавцов? https://ua.bodybuilding.com/store/bodybuild...ltivitamin.html Могу привезти их под заказ (заберете самовывозом от ст.м.М.Жукова); срок - около месяца (см. страницу «Заказы с Bodybuilding.com» на сайте Цеберка).
dozer Опубліковано: 26 листопада 2014 Опубліковано: 26 листопада 2014 Оплату на бб.ком можно производить обычной приватбанковской картой "универсальная"?
ТED Опубліковано: 27 листопада 2014 Опубліковано: 27 листопада 2014 Оплату на бб.ком можно производить обычной приватбанковской картой "универсальная"? Можно. Только надо активировать оплату через интернет и лимит установить.
dozer Опубліковано: 27 листопада 2014 Опубліковано: 27 листопада 2014 Когда посылка приходит на мист, я должен там написать что именно в посылке я заказывал или как? я не пойму, на сайте так запутанно рассписан 2 пункт "помощи"..
ironlik Опубліковано: 27 листопада 2014 Опубліковано: 27 листопада 2014 Когда посылка приходит на мист, я должен там написать что именно в посылке я заказывал или как? я не пойму, на сайте так запутанно рассписан 2 пункт "помощи".. Так. Там треба буде заповнити опис товару. Я спочатку повністю все розписував. А потім замахало і писав просто "sports nutrition & accessories" і все :) Підкажіть хто знає… при покупці за бугром з Приват Кредитки Грн діє обмеження на покупку - еквівалент 3000 грн в день???
hunny-bunny Опубліковано: 28 листопада 2014 Опубліковано: 28 листопада 2014 Сейчас на сайте скидки в связи с Чёрной пятницей. А где брать скидку по купону? Так. Там треба буде заповнити опис товару. Я спочатку повністю все розписував. А потім замахало і писав просто "sports nutrition & accessories" і все :) Підкажіть хто знає… при покупці за бугром з Приват Кредитки Грн діє обмеження на покупку - еквівалент 3000 грн в день??? 150 евро
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз