Перейти до публікації

Спортивное питание с сайта Bodybuilding.com

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Сейчас на сайте скидки в связи с Чёрной пятницей.

А где брать скидку по купону?

NOVEMBER14BDAY10 на 10%

Унылая черная пятница. Бб не радует предложениями в последнее время.

• Відповіді 3,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Mabila

425

• OHIXA

272

• smilegamer

205

• Cardopusher

192

Кращі автори в цій темі

Опубліковано: (змінено)
NOVEMBER14BDAY10 на 10%

Я и не ждал большего... За то другие сайты ой как порадовали)

Змінено користувачем Андрей М
Опубліковано:

А ББ і не робив раніше знижок на чорну п’ятницю. Чорна п’ятниця - це день знижок в реальних магазинах. Для інтернет-магазинів є кіберпонеділок (в нас починається ще в неділю ввечері). От тоді там дуже класні знижки. Я вже писав про це. Сподіваюсь цього року буде так само.

150 евро

Так це по таможні обмеження (яке можна обійти). Мене цікавить чи є обмеження по оплаті з боку банку. Формально, щоб зробити покупку з грн карти нам банк продає долари. А долари банки більше як на 3000грн/день не продають. От я і питаю чи діє обмеження на покупку в 3000грн… бо маю сумніви

Опубліковано:

Так це по таможні обмеження (яке можна обійти).

можна трішки детальніше, якщо не важко)

Опубліковано:
Так це по таможні обмеження (яке можна обійти). Мене цікавить чи є обмеження по оплаті з боку банку. Формально, щоб зробити покупку з грн карти нам банк продає долари. А долари банки більше як на 3000грн/день не продають. От я і питаю чи діє обмеження на покупку в 3000грн… бо маю сумніви

Хух… немає такого обмеження. З переписки в чаті Приват24:

- Доброго дня. Я планую зробити покупку в інтернет-магазині США зі своєї кредитки Універсальна MasterCard ГРН. Товар звісно продається в USD. Чи буде діяти обмеження на покупку в 3000грн? Чи в даному випадку воно не діє?

- в даному випадку воно не діє. обмеження тільки по ліміту на проведення інтернет палтежів

Так це по таможні обмеження (яке можна обійти).

можна трішки детальніше, якщо не важко)

Я мав на увазі, що сама можливість отримати дорожчий товар є. Можна заплатити мито (МІСТ бере 15%), можна занизити в декларації ціну до 150євро і т.д. )))

А от якби банк не продавав долари для покупки, тоді тут вже не було би взагалі можливості купити.

Опубліковано:
А от якби банк не продавав долари для покупки, тоді тут вже не було би взагалі можливості купити.

Будь-якою гривневою банківською картою (рівня не нижче Visa Classic та MasterCard Standard) можна оплатити з конвертацією у доллар.

Приватівські карті на даний момент дуже не вигідні (через зависокий курс конвертації). Я, наприклад, використовую Visa Classic від USB Банку (оформлюється безкоштовно). Навіть при тому що банк бере 1% комісії за конвертацію гривні у долар, всне одно виходить дешевше, ніж у ПриватБанка.

Опубліковано:
Нагадаю, що через 2 тижні буде Кіберпонеділок (01/12). Останні роки в цей день ББ давав знижки 20% на основні бренди. Додатково можна було використати купон на знижку 10%. В сумі виходила знижка 28% !!! Готуємось :)

Ех… ще б долар по 8грн :bn:

На цей раз знижка 20% до кіберпонеділка йде як купон. Значить додаткового купона на знижку застосувати не вийде :-(

Ну хоч так… https://www.bodybuilding.com/store/cyber-monday-deals.html

Опубліковано:
На цей раз знижка 20% до кіберпонеділка йде як купон. Значить додаткового купона на знижку застосувати не вийде :-(

Ну хоч так… https://www.bodybuilding.com/store/cyber-monday-deals.html

Да фигня, а не киберпонедельник..

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

У кого-то была ситуация, при которой вес посылки превышал 10 кг и мист делил посылку на 2 части и просил предоставить данные на еще одного получателя? Как последствия в этом случае?

Опубліковано:
У кого-то была ситуация, при которой вес посылки превышал 10 кг и мист делил посылку на 2 части и просил предоставить данные на еще одного получателя? Как последствия в этом случае?

Все тихо-мирно было

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...