Перейти к содержанию

Спортивное питание с сайта Bodybuilding.com

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Сейчас на сайте скидки в связи с Чёрной пятницей.

А где брать скидку по купону?

NOVEMBER14BDAY10 на 10%

Унылая черная пятница. Бб не радует предложениями в последнее время.

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Mabila

425

• OHIXA

272

• smilegamer

205

• Cardopusher

192

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)
NOVEMBER14BDAY10 на 10%

Я и не ждал большего... За то другие сайты ой как порадовали)

Изменено пользователем Андрей М
Опубликовано

А ББ і не робив раніше знижок на чорну п’ятницю. Чорна п’ятниця - це день знижок в реальних магазинах. Для інтернет-магазинів є кіберпонеділок (в нас починається ще в неділю ввечері). От тоді там дуже класні знижки. Я вже писав про це. Сподіваюсь цього року буде так само.

150 евро

Так це по таможні обмеження (яке можна обійти). Мене цікавить чи є обмеження по оплаті з боку банку. Формально, щоб зробити покупку з грн карти нам банк продає долари. А долари банки більше як на 3000грн/день не продають. От я і питаю чи діє обмеження на покупку в 3000грн… бо маю сумніви

Опубликовано

Так це по таможні обмеження (яке можна обійти).

можна трішки детальніше, якщо не важко)

Опубликовано
Так це по таможні обмеження (яке можна обійти). Мене цікавить чи є обмеження по оплаті з боку банку. Формально, щоб зробити покупку з грн карти нам банк продає долари. А долари банки більше як на 3000грн/день не продають. От я і питаю чи діє обмеження на покупку в 3000грн… бо маю сумніви

Хух… немає такого обмеження. З переписки в чаті Приват24:

- Доброго дня. Я планую зробити покупку в інтернет-магазині США зі своєї кредитки Універсальна MasterCard ГРН. Товар звісно продається в USD. Чи буде діяти обмеження на покупку в 3000грн? Чи в даному випадку воно не діє?

- в даному випадку воно не діє. обмеження тільки по ліміту на проведення інтернет палтежів

Так це по таможні обмеження (яке можна обійти).

можна трішки детальніше, якщо не важко)

Я мав на увазі, що сама можливість отримати дорожчий товар є. Можна заплатити мито (МІСТ бере 15%), можна занизити в декларації ціну до 150євро і т.д. )))

А от якби банк не продавав долари для покупки, тоді тут вже не було би взагалі можливості купити.

Опубликовано
А от якби банк не продавав долари для покупки, тоді тут вже не було би взагалі можливості купити.

Будь-якою гривневою банківською картою (рівня не нижче Visa Classic та MasterCard Standard) можна оплатити з конвертацією у доллар.

Приватівські карті на даний момент дуже не вигідні (через зависокий курс конвертації). Я, наприклад, використовую Visa Classic від USB Банку (оформлюється безкоштовно). Навіть при тому що банк бере 1% комісії за конвертацію гривні у долар, всне одно виходить дешевше, ніж у ПриватБанка.

Опубликовано
Нагадаю, що через 2 тижні буде Кіберпонеділок (01/12). Останні роки в цей день ББ давав знижки 20% на основні бренди. Додатково можна було використати купон на знижку 10%. В сумі виходила знижка 28% !!! Готуємось :)

Ех… ще б долар по 8грн :bn:

На цей раз знижка 20% до кіберпонеділка йде як купон. Значить додаткового купона на знижку застосувати не вийде :-(

Ну хоч так… http://www.bodybuilding.com/store/cyber-monday-deals.html

Опубликовано
На цей раз знижка 20% до кіберпонеділка йде як купон. Значить додаткового купона на знижку застосувати не вийде :-(

Ну хоч так… http://www.bodybuilding.com/store/cyber-monday-deals.html

Да фигня, а не киберпонедельник..

• 2 недели спустя...
Опубликовано

У кого-то была ситуация, при которой вес посылки превышал 10 кг и мист делил посылку на 2 части и просил предоставить данные на еще одного получателя? Как последствия в этом случае?

Опубликовано
У кого-то была ситуация, при которой вес посылки превышал 10 кг и мист делил посылку на 2 части и просил предоставить данные на еще одного получателя? Как последствия в этом случае?

Все тихо-мирно было

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...