ТED Опубліковано: 28 листопада 2014 Опубліковано: 28 листопада 2014 Сейчас на сайте скидки в связи с Чёрной пятницей. А где брать скидку по купону? NOVEMBER14BDAY10 на 10% Унылая черная пятница. Бб не радует предложениями в последнее время.
smilegamer Опубліковано: 28 листопада 2014 Опубліковано: 28 листопада 2014 (змінено) NOVEMBER14BDAY10 на 10% Унылая черная пятница. Бб не радует предложениями в последнее время. Я и не ждал большего... За то другие сайты ой как порадовали) Змінено 28 листопада 2014 користувачем Андрей М
ironlik Опубліковано: 28 листопада 2014 Опубліковано: 28 листопада 2014 Унылая черная пятница. Бб не радует предложениями в последнее время. А ББ і не робив раніше знижок на чорну п’ятницю. Чорна п’ятниця - це день знижок в реальних магазинах. Для інтернет-магазинів є кіберпонеділок (в нас починається ще в неділю ввечері). От тоді там дуже класні знижки. Я вже писав про це. Сподіваюсь цього року буде так само. 150 евро Так це по таможні обмеження (яке можна обійти). Мене цікавить чи є обмеження по оплаті з боку банку. Формально, щоб зробити покупку з грн карти нам банк продає долари. А долари банки більше як на 3000грн/день не продають. От я і питаю чи діє обмеження на покупку в 3000грн… бо маю сумніви
Ruslan23 Опубліковано: 28 листопада 2014 Опубліковано: 28 листопада 2014 Так це по таможні обмеження (яке можна обійти). можна трішки детальніше, якщо не важко)
ironlik Опубліковано: 28 листопада 2014 Опубліковано: 28 листопада 2014 Так це по таможні обмеження (яке можна обійти). Мене цікавить чи є обмеження по оплаті з боку банку. Формально, щоб зробити покупку з грн карти нам банк продає долари. А долари банки більше як на 3000грн/день не продають. От я і питаю чи діє обмеження на покупку в 3000грн… бо маю сумніви Хух… немає такого обмеження. З переписки в чаті Приват24: - Доброго дня. Я планую зробити покупку в інтернет-магазині США зі своєї кредитки Універсальна MasterCard ГРН. Товар звісно продається в USD. Чи буде діяти обмеження на покупку в 3000грн? Чи в даному випадку воно не діє? - в даному випадку воно не діє. обмеження тільки по ліміту на проведення інтернет палтежів Так це по таможні обмеження (яке можна обійти). можна трішки детальніше, якщо не важко) Я мав на увазі, що сама можливість отримати дорожчий товар є. Можна заплатити мито (МІСТ бере 15%), можна занизити в декларації ціну до 150євро і т.д. ))) А от якби банк не продавав долари для покупки, тоді тут вже не було би взагалі можливості купити.
chambo31 Опубліковано: 30 листопада 2014 Опубліковано: 30 листопада 2014 А от якби банк не продавав долари для покупки, тоді тут вже не було би взагалі можливості купити. Будь-якою гривневою банківською картою (рівня не нижче Visa Classic та MasterCard Standard) можна оплатити з конвертацією у доллар. Приватівські карті на даний момент дуже не вигідні (через зависокий курс конвертації). Я, наприклад, використовую Visa Classic від USB Банку (оформлюється безкоштовно). Навіть при тому що банк бере 1% комісії за конвертацію гривні у долар, всне одно виходить дешевше, ніж у ПриватБанка.
ironlik Опубліковано: 1 грудня 2014 Опубліковано: 1 грудня 2014 Нагадаю, що через 2 тижні буде Кіберпонеділок (01/12). Останні роки в цей день ББ давав знижки 20% на основні бренди. Додатково можна було використати купон на знижку 10%. В сумі виходила знижка 28% !!! Готуємось :) Ех… ще б долар по 8грн :bn: На цей раз знижка 20% до кіберпонеділка йде як купон. Значить додаткового купона на знижку застосувати не вийде :-( Ну хоч так… https://www.bodybuilding.com/store/cyber-monday-deals.html
smilegamer Опубліковано: 1 грудня 2014 Опубліковано: 1 грудня 2014 На цей раз знижка 20% до кіберпонеділка йде як купон. Значить додаткового купона на знижку застосувати не вийде :-( Ну хоч так… https://www.bodybuilding.com/store/cyber-monday-deals.html Да фигня, а не киберпонедельник..
ТED Опубліковано: 13 грудня 2014 Опубліковано: 13 грудня 2014 У кого-то была ситуация, при которой вес посылки превышал 10 кг и мист делил посылку на 2 части и просил предоставить данные на еще одного получателя? Как последствия в этом случае?
smilegamer Опубліковано: 13 грудня 2014 Опубліковано: 13 грудня 2014 У кого-то была ситуация, при которой вес посылки превышал 10 кг и мист делил посылку на 2 части и просил предоставить данные на еще одного получателя? Как последствия в этом случае? Все тихо-мирно было
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз