Bund Опубліковано: 13 лютого 2012 Опубліковано: 13 лютого 2012 Можна карткою. Але платежі за допомогою ПайПал - це більш швидке і безболісне повернення грошових коштів у випадку проблем з продавцем.
rampage Опубліковано: 13 лютого 2012 Опубліковано: 13 лютого 2012 А просто сразу картой разве нельзя платить? Обязательно еще и PayPal? у меня и у моего друга Валеры были проблемы с возвратом денег. лучше через палку платить
OHIXA Опубліковано: 13 лютого 2012 Опубліковано: 13 лютого 2012 у меня и у моего друга Валеры... Павлик? :)
ironlik Опубліковано: 13 лютого 2012 Опубліковано: 13 лютого 2012 Не несите чепухи!!! Вы совсем не разбератесь, так не надо других запутывать. Я отримав до 200 посилок з різних країн. Купляю так з 2008 року. Тему знаю добре. Поміняв вже не одну карту. "яка додатково знімає $0.35 за кожну транзакцію" Не каждая виртуал такое делает!!! Таке робить та віртуал від приват, яку можна прив’язати до PayPal. "VISA Classic і вище (коштує від $20(?) на рік)." Сказать где дешевле раза так в 2? Тоже бред пишите! Я спеціально поставив знак питання тому що не впевнений. Тепер подивився. Коштує дійсно $10 А какая карта снимает додполнительно % с палкой? Наверное никакая))) Якраз приватівська віза-інтернет знімає. Кстати, иногда и обычного електронна хватает, и классика не не надо. Надо только что б СиВи код был и желательно она была персонофицирована. Не в цьому випадку. СіВі майже всюди є, а прийматись він може тільки в сервісах приватбанку. Наприклад Візу Миттєву до PayPal не прив’яжеш. Ну і під кінець яку карту порекомендуєте ви?
Bund Опубліковано: 13 лютого 2012 Опубліковано: 13 лютого 2012 ironlik. Картка Віза Класик і вище класом. Вже писали.
ironlik Опубліковано: 13 лютого 2012 Опубліковано: 13 лютого 2012 (змінено) ironlik. Картка Віза Класик і вище класом. Вже писали. Ну за це я і сам писав. Але вона платна, хоча тут таке діло, $10 ніби і не багато. Питання взагалі-то було до leon22 P.S. Тут найбільше інформації по картах України для PayPal Змінено 13 лютого 2012 користувачем ironlik
Bund Опубліковано: 13 лютого 2012 Опубліковано: 13 лютого 2012 Ну за це я і сам писав. Але вона платна, хоча тут таке діло, $10 ніби і не багато. Питання взагалі-то було до leon22 P.S. Тут найбільше інформації по картах України для PayPal Судячи з запитання: Ну і під кінець яку карту порекомендуєте ви? звертання ішло не до однієї особи, а до всіх присутніх. Якщо задаєш питання форумчанину і не хочеш отримувати відповіді інших, то правильно формулюй питання або користуйся приватом.
MaJ0r Опубліковано: 13 лютого 2012 Опубліковано: 13 лютого 2012 Bund про карты примерно все понятно. Какие банки имеют аналоги приват24 и наиболее распространенную сеть банкоматов? Меня лично напрягает ходить в ПриватБанк, там даже к терминалам очереди, так он везде, а если какую-то экзотику выбрать - то бегать по городу искать отделение банка - еще хуже на мой взгляд.
Bund Опубліковано: 13 лютого 2012 Опубліковано: 13 лютого 2012 Bund про карты примерно все понятно. Какие банки имеют аналоги приват24 и наиболее распространенную сеть банкоматов? Меня лично напрягает ходить в ПриватБанк, там даже к терминалам очереди, так он везде, а если какую-то экзотику выбрать - то бегать по городу искать отделение банка - еще хуже на мой взгляд. ОТП, ФОРУМ.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз