Bund Опубліковано: 16 лютого 2012 Опубліковано: 16 лютого 2012 я взял Виртуон, спецом для инет платежей Віза Класик коштує 75 грн. Це за умови оформлення депозиту "Вільні гроші". Дуже і дуже гарний продукт. Якщо розраховуєшся карткою, то зі служби безпеки банку дзвонять і запитують чи це я відправляв грошові кошти. Дзвонять в будь-який час. Цим порадували.
rampage Опубліковано: 16 лютого 2012 Опубліковано: 16 лютого 2012 Якщо розраховуєшся карткою, то зі служби безпеки банку дзвонять і запитують чи це я відправляв грошові кошти. Дзвонять в будь-який час. Цим порадували. может и мне будут звонить :))
dimon1984 Опубліковано: 16 лютого 2012 Опубліковано: 16 лютого 2012 Пообщался с сапортом на бодибилдинге сказали оплачивайте БанкПереводом или ВестернЮнион
mitsu Опубліковано: 16 лютого 2012 Опубліковано: 16 лютого 2012 Пообщался с сапортом на бодибилдинге сказали оплачивайте БанкПереводом или ВестернЮнион если денег много - можешь не только переводом или в.юнионом платить, а и прямиком в США слетать и со склада взять. ну а если реально - paypal
rampage Опубліковано: 16 лютого 2012 Опубліковано: 16 лютого 2012 Пообщался с сапортом на бодибилдинге сказали оплачивайте БанкПереводом или ВестернЮнион странно, я виртуальной картой тоже через приват 24 платил и все ок, жду посыль
johnsmith Опубліковано: 16 лютого 2012 Опубліковано: 16 лютого 2012 кто хочет сэкономить на доставке - прошу обращаться ко мне. делаю спортпит с ББ со скидкой и с бесплатной доставкой. оплата по трэку с вашим именем и адресом.
Jus Опубліковано: 16 лютого 2012 Опубліковано: 16 лютого 2012 ББ.ком принимает webmoney ? что-то очень сомневаюсь )
Cell Опубліковано: 16 лютого 2012 Опубліковано: 16 лютого 2012 что-то очень сомневаюсь ) Ну я тоже )) хотя было бы очень не плохо.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз