Перейти к содержанию

Спортивное питание с сайта Bodybuilding.com

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
ага, потом попробуй забрать у какого-нибудь Егорычъа - еще и в бетон закатают)))

Да он вроде как с Херсона - это ж не Донецк, чтоб закатывать)

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Mabila

425

• OHIXA

272

• smilegamer

205

• Cardopusher

192

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)

На bodybuilding.com можна класно затарюватись навіть протеїном. Але треба знати деякі ньюанси.

Наприклад зараз зробив замовлення:

2 х 2,27кг Optimum Gold Standard 100% Whey

2 х 0,9кг Optimum Gold Standard 100% Casein

2 х Optimum Opti-Men 90 Tablets

2 х Optimum Essential AmiN.O. Energy 30 servings

(Купляю для себе і для знайомого. Тому по 2)

По акції це все коштує $207.94

Далі юзаєм купони (google it). Реально дістати знижку до 10%.

Tip: на день народження bb дає одноразовий купон 10%. Кількість реєстрацій необмежена. Ваш день народження вроді би ніхто не перевіряє. Думаю натяк зрозумілий =) Хоча я ще не пробував робити мультів, але думаю реально.

Короч, ідем далі.

Зі скидкою ціна буде $187.15

Тепер про доставку. Доставка в бб коштує дикі гроші. Тому ми не будемо відправляти зразу на Україну по тих цінах, а зробимо редірект через Міст. Тобто доставку в ББ рахуємо по США. Зазвичай виходить в районі $10. Робим відправлення на склад Міст (попередньо треба зареєструватися в них), а вони вже за більш-менш нормальними цінами доставлять в Україну. Для західної України без страховки ціна такого замовлення (~22 фунти) буде в районі $30, для центральної та східної чуть більше. ББ ж пропонує відправку за $66+!

Доставка з Міст рахується морем і йти буде довше на 1-2 тижня ніж звичайно з ББ.

Тепер рахуємо. Разом з доставкою на дім ціна вийде 187.15+9.98+30=$227=₴1816

У нас же в найдешевшому магазині ₴2616+доставка по Україні.

Найдешевшим нашим магазином вважаю www.sportivnoepitanie.in.ua. У Стаса ціни майже такі самі, ну може чуть дешевші. Зате магазин доставляє безплатно такі грошові замовлення.

Ну як різниця, вражає? Але це ще не все. У випадку замовлення з ББ також можна обрати безкоштовний подарок, наприклад сумку в цьому випадку. Ну і не треба забувати про безкоштовні пробники. Можна взяти дві штуки.

Ось такі от пироги.

Зразок замовлення можна подивитися тут.

P.S. Сам ще не замовив. Завтра тільки закину на карту гроші. Але по ідеї жодних проблем бути не повинно.

P.P.S. До речі, я помітив що DHL (його юзає ББ) сам скидає доставку на Міст, якщо замовлення досить об’ємне, але на скільки я зрозумів ця передача проходить вже в Україні, а не в США.

Изменено пользователем ironlik
Опубликовано
ironlik. Молодець! Заслужив плюсяру!

Полностью солидарен! Молодца :JC_doubleup:

Опубликовано

согласен, хорошо придумал. но не нужно забывать, что при таком заказе Стас тоже может сделать скидку + не нужно ждать больше месяца

Опубликовано

До речі, знайшов своє повідомлення більш ніж річної давності =) Див. тут.

Скільки коштує доставка такої бандури я так і не взнав. А це вам не протеїн ганяти =)

Звичайно тут купляти не тільки швидше, але й зручніше. Зате на ББ все є в наявності та любі смаки.

Опубликовано

а вот сколько дней\месяцев реально ждать тяжелые DHL посылки при эконом доставке?

Опубликовано

Без різниці. З ББ в Україну ідуть так само 3-5 тижня.

Через Міст в теорії 4-6 (включаючи доставку на склад Міст). Що вийде на практиці пізніше напишу.

До речі, на склад Міст можна замовити товари з різних інтернет-магазинів та аукціонів, а через їхню систему все об’єднати і відправити в Україну однією посилкою. Проблема полягає в тому, що ліміт в ?200 для митниці ще не підвищили, так що сильно і не розженешся. Хоча десь читав, люди писали що ця контора може допомогти обійти митницю. Сам не взнав, лінь до них дзвонити =)

Опубликовано

по трекингу мой заказ валяется месяц на складе в германии) обидно(

Опубликовано

та привезут тебе скоро твою посылку.у меня типа три недели была в германии на складе.так что не особо доверяй этим трекам.месяц от заказа прошел.значит жди скоро посылку

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...