zimikk Опубліковано: 17 травня 2012 Опубліковано: 17 травня 2012 CABLEFLYES10 должен работать) посибки работает
ironlik Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 В продовження мого поста про раціональне замовлення з bodybuilding.com Хто не читав, спочатку читайте його Почну з термінів: 20 квітня — Зроблено оплату на бб 21 квітня — посилку відправлено на склад Міст 24 квітня — посилку доставлено на склад Міст 25 квітня — зроблено замовлення в Мості на доставку в Україну 27 квітня — Міст виставив рахунок на оплату за доставку в Україну 30 квітня — зроблено оплату за доставку в Україну ... 25 травня — посилка доставлена Розом: 5 тижнів (враховуючи доставку з ББ) ІМХО досить непогано. Тепер про деталі та ньюанси: 1. При оплаті товару з доставкою на склад США PayPal не приймає оплату з наших карт. Довелося платити напряму (VISA/MasterCard). Ну з цим проблем не виникло. 2. Адреса для доставки вказується так, як написано на сайті Міст. Для зразку додаю зображення: Тобто міняється тільки ім’я та прізвище. 3. Доставка до складу Міст мені обійшлася в ~$10. Зазвичай це стандартна ціна для об’ємних замовлень. Доставка йде через UPS орієнтовно 2-4 дні. Додається трек-номер. 4. Потрібно завчасно зареєструватись в системі Мій Міст і вказати там коли орієнтовно має прийти посилка і її трек номер. Рекомендую подивитися відео, для того щоб зрозуміти як працювати в цій системі. 5. Після отримання посилки вона відмічається як отримана і можна її пустити в обробку для доставки в Україну. (Знову ж дивіться в тому відео як то все робиться). 6. Через декілька днів Міст виставив рахунок на оплату. Оплачувати можна через VISA/MasterCard або GoogleCheckout. (Я відразу прив’язав карту до GoogleCheckout і оплатив ним, раніше ним не доводилось користуватись.) Як я і прогнозуав (розрахував на їхньому калькуляторі), доставка обійшлася в $30 (ще $10 опціонально страховка, але я її не брав). 7. Після підтвердження оплати посилка летить/пливе в Україну. 8. В Україні посилку доставила фірма Росан (партнер Міст). До речі, позвнили вони мені після 10 вечора і сказали що привезли посилку 0.о А мене якраз в місті не було. Я попросив щоб доставили на іншу адресу моїм батькам. Доставили. Але в мене місто невелике, тож це не було для них великою проблемою. Таможня не чіпала. З посилкою все норм, все на місці. Крім того, що я замовив ББ ще накинув нахаляву пробник N.O.-Xplode, якраз те що я хотів =) Половину замовленого чуть пізніше сплавлю тут на форумі =) P.S. Як я писав раніше різні посилки з США в Міст можна об’днювати в одну для відправки в Україну. От тільки я не розумію як оплачувати посилки з ebay. Їх оплату на адресу США походу також палка не пропустить... =(
dima_std Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 В продовження мого поста про раціональне замовлення з bodybuilding.com Хто не читав, спочатку читайте його Почну з термінів: 20 квітня — Зроблено оплату на бб 21 квітня — посилку відправлено на склад Міст 24 квітня — посилку доставлено на склад Міст 25 квітня — зроблено замовлення в Мості на доставку в Україну 27 квітня — Міст виставив рахунок на оплату за доставку в Україну 30 квітня — зроблено оплату за доставку в Україну ... 25 травня — посилка доставлена Розом: 5 тижнів (враховуючи доставку з ББ) ІМХО досить непогано. Тепер про деталі та ньюанси: 1. При оплаті товару з доставкою на склад США PayPal не приймає оплату з наших карт. Довелося платити напряму (VISA/MasterCard). Ну з цим проблем не виникло. 2. Адреса для доставки вказується так, як написано на сайті Міст. Для зразку додаю зображення: Тобто міняється тільки ім’я та прізвище. 3. Доставка до складу Міст мені обійшлася в ~$10. Зазвичай це стандартна ціна для об’ємних замовлень. Доставка йде через UPS орієнтовно 2-4 дні. Додається трек-номер. 4. Потрібно завчасно зареєструватись в системі Мій Міст і вказати там коли орієнтовно має прийти посилка і її трек номер. Рекомендую подивитися відео, для того щоб зрозуміти як працювати в цій системі. 5. Після отримання посилки вона відмічається як отримана і можна її пустити в обробку для доставки в Україну. (Знову ж дивіться в тому відео як то все робиться). 6. Через декілька днів Міст виставив рахунок на оплату. Оплачувати можна через VISA/MasterCard або GoogleCheckout. (Я відразу прив’язав карту до GoogleCheckout і оплатив ним, раніше ним не доводилось користуватись.) Як я і прогнозуав (розрахував на їхньому калькуляторі), доставка обійшлася в $30 (ще $10 опціонально страховка, але я її не брав). 7. Після підтвердження оплати посилка летить/пливе в Україну. 8. В Україні посилку доставила фірма Росан (партнер Міст). До речі, позвнили вони мені після 10 вечора і сказали що привезли посилку 0.о А мене якраз в місті не було. Я попросив щоб доставили на іншу адресу моїм батькам. Доставили. Але в мене місто невелике, тож це не було для них великою проблемою. Таможня не чіпала. З посилкою все норм, все на місці. Крім того, що я замовив ББ ще накинув нахаляву пробник N.O.-Xplode, якраз те що я хотів =) Половину замовленого чуть пізніше сплавлю тут на форумі =) P.S. Як я писав раніше різні посилки з США в Міст можна об’днювати в одну для відправки в Україну. От тільки я не розумію як оплачувати посилки з ebay. Їх оплату на адресу США походу також палка не пропустить... =( как-то сложно все) нужно еще раз сесть и перечитать сколько сэкономил на доставке?
81eg Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 В продовження мого поста про раціональне замовлення з bodybuilding.com Хто не читав, спочатку читайте його Почну з термінів: 20 квітня — Зроблено оплату на бб 21 квітня — посилку відправлено на склад Міст 24 квітня — посилку доставлено на склад Міст 25 квітня — зроблено замовлення в Мості на доставку в Україну 27 квітня — Міст виставив рахунок на оплату за доставку в Україну 30 квітня — зроблено оплату за доставку в Україну ... 25 травня — посилка доставлена Розом: 5 тижнів (враховуючи доставку з ББ) ІМХО досить непогано. Тепер про деталі та ньюанси: 1. При оплаті товару з доставкою на склад США PayPal не приймає оплату з наших карт. Довелося платити напряму (VISA/MasterCard). Ну з цим проблем не виникло. 2. Адреса для доставки вказується так, як написано на сайті Міст. Для зразку додаю зображення: Тобто міняється тільки ім’я та прізвище. 3. Доставка до складу Міст мені обійшлася в ~$10. Зазвичай це стандартна ціна для об’ємних замовлень. Доставка йде через UPS орієнтовно 2-4 дні. Додається трек-номер. 4. Потрібно завчасно зареєструватись в системі Мій Міст і вказати там коли орієнтовно має прийти посилка і її трек номер. Рекомендую подивитися відео, для того щоб зрозуміти як працювати в цій системі. 5. Після отримання посилки вона відмічається як отримана і можна її пустити в обробку для доставки в Україну. (Знову ж дивіться в тому відео як то все робиться). 6. Через декілька днів Міст виставив рахунок на оплату. Оплачувати можна через VISA/MasterCard або GoogleCheckout. (Я відразу прив’язав карту до GoogleCheckout і оплатив ним, раніше ним не доводилось користуватись.) Як я і прогнозуав (розрахував на їхньому калькуляторі), доставка обійшлася в $30 (ще $10 опціонально страховка, але я її не брав). 7. Після підтвердження оплати посилка летить/пливе в Україну. 8. В Україні посилку доставила фірма Росан (партнер Міст). До речі, позвнили вони мені після 10 вечора і сказали що привезли посилку 0.о А мене якраз в місті не було. Я попросив щоб доставили на іншу адресу моїм батькам. Доставили. Але в мене місто невелике, тож це не було для них великою проблемою. Таможня не чіпала. З посилкою все норм, все на місці. Крім того, що я замовив ББ ще накинув нахаляву пробник N.O.-Xplode, якраз те що я хотів =) Половину замовленого чуть пізніше сплавлю тут на форумі =) P.S. Як я писав раніше різні посилки з США в Міст можна об’днювати в одну для відправки в Україну. От тільки я не розумію як оплачувати посилки з ebay. Їх оплату на адресу США походу також палка не пропустить... =( У меня тоже получается простынь цитировать.
Ark Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 В продовження мого поста про раціональне замовлення з bodybuilding.com Хто не читав, спочатку читайте його Почну з термінів: 20 квітня — Зроблено оплату на бб 21 квітня — посилку відправлено на склад Міст 24 квітня — посилку доставлено на склад Міст 25 квітня — зроблено замовлення в Мості на доставку в Україну 27 квітня — Міст виставив рахунок на оплату за доставку в Україну 30 квітня — зроблено оплату за доставку в Україну ... 25 травня — посилка доставлена Розом: 5 тижнів (враховуючи доставку з ББ) ІМХО досить непогано. Тепер про деталі та ньюанси: 1. При оплаті товару з доставкою на склад США PayPal не приймає оплату з наших карт. Довелося платити напряму (VISA/MasterCard). Ну з цим проблем не виникло. 2. Адреса для доставки вказується так, як написано на сайті Міст. Для зразку додаю зображення: Тобто міняється тільки ім’я та прізвище. 3. Доставка до складу Міст мені обійшлася в ~$10. Зазвичай це стандартна ціна для об’ємних замовлень. Доставка йде через UPS орієнтовно 2-4 дні. Додається трек-номер. 4. Потрібно завчасно зареєструватись в системі Мій Міст і вказати там коли орієнтовно має прийти посилка і її трек номер. Рекомендую подивитися відео, для того щоб зрозуміти як працювати в цій системі. 5. Після отримання посилки вона відмічається як отримана і можна її пустити в обробку для доставки в Україну. (Знову ж дивіться в тому відео як то все робиться). 6. Через декілька днів Міст виставив рахунок на оплату. Оплачувати можна через VISA/MasterCard або GoogleCheckout. (Я відразу прив’язав карту до GoogleCheckout і оплатив ним, раніше ним не доводилось користуватись.) Як я і прогнозуав (розрахував на їхньому калькуляторі), доставка обійшлася в $30 (ще $10 опціонально страховка, але я її не брав). 7. Після підтвердження оплати посилка летить/пливе в Україну. 8. В Україні посилку доставила фірма Росан (партнер Міст). До речі, позвнили вони мені після 10 вечора і сказали що привезли посилку 0.о А мене якраз в місті не було. Я попросив щоб доставили на іншу адресу моїм батькам. Доставили. Але в мене місто невелике, тож це не було для них великою проблемою. Таможня не чіпала. З посилкою все норм, все на місці. Крім того, що я замовив ББ ще накинув нахаляву пробник N.O.-Xplode, якраз те що я хотів =) Половину замовленого чуть пізніше сплавлю тут на форумі =) P.S. Як я писав раніше різні посилки з США в Міст можна об’днювати в одну для відправки в Україну. От тільки я не розумію як оплачувати посилки з ebay. Їх оплату на адресу США походу також палка не пропустить... =( Ура, и у меня вышло))
81eg Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 В продовження мого поста про раціональне замовлення з bodybuilding.com Хто не читав, спочатку читайте його Почну з термінів: 20 квітня — Зроблено оплату на бб 21 квітня — посилку відправлено на склад Міст 24 квітня — посилку доставлено на склад Міст 25 квітня — зроблено замовлення в Мості на доставку в Україну 27 квітня — Міст виставив рахунок на оплату за доставку в Україну 30 квітня — зроблено оплату за доставку в Україну ... 25 травня — посилка доставлена Розом: 5 тижнів (враховуючи доставку з ББ) ІМХО досить непогано. Тепер про деталі та ньюанси: 1. При оплаті товару з доставкою на склад США PayPal не приймає оплату з наших карт. Довелося платити напряму (VISA/MasterCard). Ну з цим проблем не виникло. 2. Адреса для доставки вказується так, як написано на сайті Міст. Для зразку додаю зображення: Тобто міняється тільки ім’я та прізвище. 3. Доставка до складу Міст мені обійшлася в ~$10. Зазвичай це стандартна ціна для об’ємних замовлень. Доставка йде через UPS орієнтовно 2-4 дні. Додається трек-номер. 4. Потрібно завчасно зареєструватись в системі Мій Міст і вказати там коли орієнтовно має прийти посилка і її трек номер. Рекомендую подивитися відео, для того щоб зрозуміти як працювати в цій системі. 5. Після отримання посилки вона відмічається як отримана і можна її пустити в обробку для доставки в Україну. (Знову ж дивіться в тому відео як то все робиться). 6. Через декілька днів Міст виставив рахунок на оплату. Оплачувати можна через VISA/MasterCard або GoogleCheckout. (Я відразу прив’язав карту до GoogleCheckout і оплатив ним, раніше ним не доводилось користуватись.) Як я і прогнозуав (розрахував на їхньому калькуляторі), доставка обійшлася в $30 (ще $10 опціонально страховка, але я її не брав). 7. Після підтвердження оплати посилка летить/пливе в Україну. 8. В Україні посилку доставила фірма Росан (партнер Міст). До речі, позвнили вони мені після 10 вечора і сказали що привезли посилку 0.о А мене якраз в місті не було. Я попросив щоб доставили на іншу адресу моїм батькам. Доставили. Але в мене місто невелике, тож це не було для них великою проблемою. Таможня не чіпала. З посилкою все норм, все на місці. Крім того, що я замовив ББ ще накинув нахаляву пробник N.O.-Xplode, якраз те що я хотів =) Половину замовленого чуть пізніше сплавлю тут на форумі =) P.S. Як я писав раніше різні посилки з США в Міст можна об’днювати в одну для відправки в Україну. От тільки я не розумію як оплачувати посилки з ebay. Їх оплату на адресу США походу також палка не пропустить... =( Четко! Да?
ironlik Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 сколько сэкономил на доставке? Як я і писав, читай мій попередній пост
Mabila Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 геморойно так всё экономия 5 долларов?
dima_std Опубліковано: 26 травня 2012 Опубліковано: 26 травня 2012 геморойно так всё экономия 5 долларов? 10у.е. мо америке и 30у.е. в укр бб просит 66у.е. как писал автор. выходит 26у.е. экономия
leon22 Опубліковано: 28 травня 2012 Опубліковано: 28 травня 2012 Половину замовленого чуть пізніше сплавлю тут на форумі =) Уже нужно платить 200 грн. для размещения обьявы! А что кстати заказывал то? Общий вес посылки какой?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз