Перейти к содержанию

Спортивное питание с сайта Bodybuilding.com

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Уже нужно платить 200 грн. для размещения обьявы!

А что кстати заказывал то? Общий вес посылки какой?

читай предыдущий его пост))

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Mabila

425

• OHIXA

272

• smilegamer

205

• Cardopusher

192

Топ авторов темы

Опубликовано

2 модерс. Потріть, б-л, ті цитовані простирадла.

Опубликовано

вес я так и не увидел

23 у.е. выгоды - но при этом 5 недель нужно трястись: прийдёт или неприйдёт. Гарантии палки нет!!!

Хотя спасибо за то, что поделились опытом!!!

Опубликовано (изменено)
вес я так и не увидел

23 у.е. выгоды - но при этом 5 недель нужно трястись: прийдёт или неприйдёт. Гарантии палки нет!!!

Хотя спасибо за то, что поделились опытом!!!

Для західної України без страховки ціна такого замовлення (~22 фунти) буде в районі $30, для центральної та східної чуть більше.

Изменено пользователем dima_std
Опубликовано (изменено)

Зараз роблю замовлення (~43 фунти), за яке ББ взяв би на доставку в Україну $166

Через Міст доставка вийде $13 + $48 = ~$61 (для Центр. та Сх. України дрожче на $4-5)

Економія більше $100

нужно трястись: прийдёт или неприйдёт. Гарантии палки нет!

А чого має не прийти. Думаєш ББ чи Міст кине? Я наприклад особливо не переживав. В любому випадку палка б дала гарантію тільки на доставку в Міст, а не з нього.

Ну тут таке діло. Якщо хочеш заробити/зекономити гроші, то треба йти на ризик. Питання тільки в тому чи в даному випадку цей ризик виправданий. Тут хай кожен вирішує сам.

Уже нужно платить 200 грн. для размещения обьявы!

Думаю це для тих хто регулярно продає.

Изменено пользователем ironlik
Опубликовано
Думаю це для тих хто регулярно продає.

тут даже и думать не надо.в правилах все написанно

Опубликовано

У міста пропозиція класна. Головне аби пошта мерикосовська не тупила. В мене по Штатах посилка вже іде більше 10 днів. Ні як на склад Міста не довезуть, гади. І це все сраний ЮПС.

Опубликовано
Зараз роблю замовлення (~43 фунти), за яке ББ взяв би на доставку в Україну $166

Через Міст доставка вийде $13 + $48 = ~$61 (для Центр. та Сх. України дрожче на $4-5)

Економія більше $100

как я понял через мист выгодно таскать большие посылки. правильно? протыки там ганять

Опубликовано (изменено)

вибачаюсь за дурнувату ситуацію, але при реєстрації на Міст незрозумів які потрібно вказувати данні АДРЕС ДЛЯ СЧЕТОВ: адрес, адрес 2, город, штат, индекс, страна.. і назву компанії яку потрібно вказувати? :to_pick_ones_nose3: розпишіть будь-ласка для тугодума.. :drag:

Изменено пользователем JIucuY
Опубликовано

Bund

Дивно. Зазвичай UPS доставляє досить швидко. Мені за тиждень в Україну їхні посилки приходили. Надіюсь там все нормально...

P.S. там якщо пробити трекінг, то вказується орієнтовна дата прибуття.

dima_std

Ну так, можна і гейнери =)

Легкі посилки немає змісту так пересилати.

JIucuY

Як я вже писав, зайдіть в розділ "Помощь" (тільки для зареєстрованих). Там є відео де все детально описано. ІМХО обов'язково для перегляду.

На рахунок колонки "Адрес для счетов", я так зрозумів, що вона фактично нам непотрібна(?). Особисто я ввів там свою адресу в Україні, але країна лишилась вказана США (іншу вказати не можна =/).

Назву компанії вказувати не обов'язково. Там по суті головне заповнити колонку "Адреса Доставки"

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...