Перейти до публікації

Спортивное питание с сайта Bodybuilding.com

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Уже нужно платить 200 грн. для размещения обьявы!

А что кстати заказывал то? Общий вес посылки какой?

читай предыдущий его пост))

• Відповіді 3,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Mabila

425

• OHIXA

272

• smilegamer

205

• Cardopusher

192

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

вес я так и не увидел

23 у.е. выгоды - но при этом 5 недель нужно трястись: прийдёт или неприйдёт. Гарантии палки нет!!!

Хотя спасибо за то, что поделились опытом!!!

Опубліковано: (змінено)
вес я так и не увидел

23 у.е. выгоды - но при этом 5 недель нужно трястись: прийдёт или неприйдёт. Гарантии палки нет!!!

Хотя спасибо за то, что поделились опытом!!!

Для західної України без страховки ціна такого замовлення (~22 фунти) буде в районі $30, для центральної та східної чуть більше.

Змінено користувачем dima_std

Зараз роблю замовлення (~43 фунти), за яке ББ взяв би на доставку в Україну $166

Через Міст доставка вийде $13 + $48 = ~$61 (для Центр. та Сх. України дрожче на $4-5)

Економія більше $100

нужно трястись: прийдёт или неприйдёт. Гарантии палки нет!

А чого має не прийти. Думаєш ББ чи Міст кине? Я наприклад особливо не переживав. В любому випадку палка б дала гарантію тільки на доставку в Міст, а не з нього.

Ну тут таке діло. Якщо хочеш заробити/зекономити гроші, то треба йти на ризик. Питання тільки в тому чи в даному випадку цей ризик виправданий. Тут хай кожен вирішує сам.

Уже нужно платить 200 грн. для размещения обьявы!

Думаю це для тих хто регулярно продає.

Змінено користувачем ironlik
Опубліковано:
Думаю це для тих хто регулярно продає.

тут даже и думать не надо.в правилах все написанно

Опубліковано:

У міста пропозиція класна. Головне аби пошта мерикосовська не тупила. В мене по Штатах посилка вже іде більше 10 днів. Ні як на склад Міста не довезуть, гади. І це все сраний ЮПС.

Опубліковано:
Зараз роблю замовлення (~43 фунти), за яке ББ взяв би на доставку в Україну $166

Через Міст доставка вийде $13 + $48 = ~$61 (для Центр. та Сх. України дрожче на $4-5)

Економія більше $100

как я понял через мист выгодно таскать большие посылки. правильно? протыки там ганять

вибачаюсь за дурнувату ситуацію, але при реєстрації на Міст незрозумів які потрібно вказувати данні АДРЕС ДЛЯ СЧЕТОВ: адрес, адрес 2, город, штат, индекс, страна.. і назву компанії яку потрібно вказувати? :to_pick_ones_nose3: розпишіть будь-ласка для тугодума.. :drag:

Змінено користувачем JIucuY
Опубліковано:

Bund

Дивно. Зазвичай UPS доставляє досить швидко. Мені за тиждень в Україну їхні посилки приходили. Надіюсь там все нормально...

P.S. там якщо пробити трекінг, то вказується орієнтовна дата прибуття.

dima_std

Ну так, можна і гейнери =)

Легкі посилки немає змісту так пересилати.

JIucuY

Як я вже писав, зайдіть в розділ "Помощь" (тільки для зареєстрованих). Там є відео де все детально описано. ІМХО обов'язково для перегляду.

На рахунок колонки "Адрес для счетов", я так зрозумів, що вона фактично нам непотрібна(?). Особисто я ввів там свою адресу в Україні, але країна лишилась вказана США (іншу вказати не можна =/).

Назву компанії вказувати не обов'язково. Там по суті головне заповнити колонку "Адреса Доставки"

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...