Bund Опубликовано 11 июня, 2012 Опубликовано 11 июня, 2012 В п'ятницю Міст привіз посилку. Футбола Хуєнс, шорти та худєйка Бобіка просто суперові. Мені дуже сподобалися. Сидять просто чудово.
mitsu Опубликовано 11 июня, 2012 Опубликовано 11 июня, 2012 В п'ятницю Міст привіз посилку. скока доставка обошлась?
Bund Опубликовано 11 июня, 2012 Опубликовано 11 июня, 2012 Рожева футболка - гівно. Жінці не сподобалася. Замовляв звичайною доставкою зі Штатів мені додому. Не через склад міста.
Bund Опубликовано 11 июня, 2012 Опубликовано 11 июня, 2012 Мені подобається. М'яка. Приємна до тіла. Хотілося би іншого кольору. Синього, червоного.
Maksym Опубликовано 11 июня, 2012 Опубликовано 11 июня, 2012 Конечно, но не более 50кг, а то вызовит подозрение. Сколько хочешь?! стаття 374... 6. Товари (крім підакцизних), сумарна фактурна вартість яких не перевищує еквівалент 300 євро, що переміщуються (пересилаються) на митну територію України на адресу одного одержувача в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях, на адресу одного одержувача протягом однієї доби у міжнародних експрес-відправленнях, а також у несупроводжуваному багажі, підлягають усному декларуванню на підставі товаросупровідних документів та не є об’єктами оподаткування митними платежами.
Mabila Опубликовано 11 июня, 2012 Опубликовано 11 июня, 2012 В п'ятницю Міст привіз посилку. Футбола Хуєнс, шорти та худєйка Бобіка просто суперові. Мені дуже сподобалися. Сидять просто чудово. я тоже шорты присматриваю.....
ironlik Опубликовано 13 июня, 2012 Опубликовано 13 июня, 2012 (изменено) Купони 10%: UPRIGHTROW10 HANGCLEAN10 ELLIPTICAL10 — до 20 червня PUMPIRON10 — до 5 липня Перевірені. Зараз працюють всі. Bund Такі шорти недавно можна було взяти як подарок до замовлень від $150. Але вже нема. Я якраз хотів взяти і не встиг =( Там взагалі ці подарки постійно міняються. Вчора наприклад був непоганий електронний "жиромір" (типу такого, але менш крутий, за $20), а сьогодні вже нема. Зате з’явився прикольний рюкзачок. Изменено 13 июня, 2012 пользователем ironlik
Ogyusten Опубликовано 13 июня, 2012 Опубликовано 13 июня, 2012 У меня и шорты лежат и рюкзак. Вез под заказ, но народ отказался брать. Шорты из сетки :) И рюкзак тоже прикольный. Намного лучше по качеству чем сумка. Правда не знаю как подарочный, я покупал.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти