Bund Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 В п'ятницю Міст привіз посилку. Футбола Хуєнс, шорти та худєйка Бобіка просто суперові. Мені дуже сподобалися. Сидять просто чудово.
mitsu Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 В п'ятницю Міст привіз посилку. скока доставка обошлась?
Bund Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 Рожева футболка - гівно. Жінці не сподобалася. Замовляв звичайною доставкою зі Штатів мені додому. Не через склад міста.
81eg Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 Банд Как по качеству клозинг худя грей?
Bund Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 Мені подобається. М'яка. Приємна до тіла. Хотілося би іншого кольору. Синього, червоного.
Maksym Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 Конечно, но не более 50кг, а то вызовит подозрение. Сколько хочешь?! стаття 374... 6. Товари (крім підакцизних), сумарна фактурна вартість яких не перевищує еквівалент 300 євро, що переміщуються (пересилаються) на митну територію України на адресу одного одержувача в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях, на адресу одного одержувача протягом однієї доби у міжнародних експрес-відправленнях, а також у несупроводжуваному багажі, підлягають усному декларуванню на підставі товаросупровідних документів та не є об’єктами оподаткування митними платежами.
Mabila Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 В п'ятницю Міст привіз посилку. Футбола Хуєнс, шорти та худєйка Бобіка просто суперові. Мені дуже сподобалися. Сидять просто чудово. я тоже шорты присматриваю.....
ironlik Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 (змінено) Купони 10%: UPRIGHTROW10 HANGCLEAN10 ELLIPTICAL10 — до 20 червня PUMPIRON10 — до 5 липня Перевірені. Зараз працюють всі. Bund Такі шорти недавно можна було взяти як подарок до замовлень від $150. Але вже нема. Я якраз хотів взяти і не встиг =( Там взагалі ці подарки постійно міняються. Вчора наприклад був непоганий електронний "жиромір" (типу такого, але менш крутий, за $20), а сьогодні вже нема. Зате з’явився прикольний рюкзачок. Змінено 13 червня 2012 користувачем ironlik
Ogyusten Опубліковано: 13 червня 2012 Опубліковано: 13 червня 2012 У меня и шорты лежат и рюкзак. Вез под заказ, но народ отказался брать. Шорты из сетки :) И рюкзак тоже прикольный. Намного лучше по качеству чем сумка. Правда не знаю как подарочный, я покупал.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз