Mabila Опубліковано: 30 серпня 2012 Опубліковано: 30 серпня 2012 Ушами на Бренча похож :) ёпта, так это Бренч в старости
stalker Опубліковано: 30 серпня 2012 Опубліковано: 30 серпня 2012 Розписав би він курс свій. 7 раз в неделю спортзал правельно составлений график постоянно диета ( химия )))
Faust Опубліковано: 30 серпня 2012 Опубліковано: 30 серпня 2012 81 год, говорят... так может это просто "говорят"? а что на самом деле - неизвестно...
Jus Опубліковано: 30 серпня 2012 Опубліковано: 30 серпня 2012 курс простой имхо - постоянно много теста и ГР )
Bund Опубліковано: 30 серпня 2012 Опубліковано: 30 серпня 2012 ГР я бачу прям якийсь чудо-йогурт. Чи може краще сказати молодильні яблучка.
Hvaran Опубліковано: 30 серпня 2012 Опубліковано: 30 серпня 2012 так может это просто "говорят"? а что на самом деле - неизвестно... ага, ему 300 лет, а когда у него ПКТ бывало он снимался в роли Йоды в Звездных Войнах)))
stalker Опубліковано: 30 серпня 2012 Опубліковано: 30 серпня 2012 ГР я бачу прям якийсь чудо-йогурт. Чи може краще сказати молодильні яблучка. я недавно обшялся с ББ ( чемпион призер бла бла бла))))) 52 года выглядит на 35 ( только видают морщины) и волосы редковаты постоянно диета( правильное питание скорей) ну и гр конечно с тестом только здесь в основном с гармошки ( сайзен и нордитропин ) китай профи не хотят говорят херня мол 5 ед аптеки намного лючше
Bund Опубліковано: 30 серпня 2012 Опубліковано: 30 серпня 2012 я недавно обшялся с ББ ( чемпион призер бла бла бла))))) 52 года выглядит на 35 ( только видают морщины) и волосы редковаты постоянно диета( правильное питание скорей) ну и гр конечно с тестом только здесь в основном с гармошки ( сайзен и нордитропин ) китай профи не хотят говорят херня мол 5 ед аптеки намного лючше Судячи з цін на сайзен та нордитропін, ГР задоволення для олігархів.
stalker Опубліковано: 30 серпня 2012 Опубліковано: 30 серпня 2012 Судячи з цін на сайзен та нордитропін, ГР задоволення для олігархів. это аптечные цены у дилеров на 50 процентов выше
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз