t04k2 Опубліковано: 6 липня 2013 Опубліковано: 6 липня 2013 а я давно всем говорю что Южная Корея это то что нужно=)
Jus Опубліковано: 6 липня 2013 Опубліковано: 6 липня 2013 мне точно слабо :( конечно тебе слабо... у тебя сиськи намного больше, чем у нее
Buttler Опубліковано: 9 липня 2013 Опубліковано: 9 липня 2013 "You overtraining motherfuckers make me SICK!" © Флетчер ))
Hvaran Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 <iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/3j0_OOrpIZY?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Bund Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 Показать<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/3j0_OOrpIZY?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Класна мотівашка. І плюсанути не можу. Джордан Берроуз. Спецом загуглив. Для 1,78 м і 74 кг він дуже класно вигляда. Ще й олімпійський чемпіон. Чомусь завжди помилково вважав, що вільна боротьба - це спорт європейців. Сподобалися його проходи в ноги. Мене, сцуко, за шию ловлять дуже часто.
Hvaran Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 Класна мотівашка. І плюсанути не можу. Джордан Берроуз. Спецом загуглив. Для 1,78 м і 74 кг він дуже класно вигляда. Ще й олімпійський чемпіон. Чомусь завжди помилково вважав, що вільна боротьба - це спорт європейців. Сподобалися його проходи в ноги. Мене, сцуко, за шию ловлять дуже часто. Да, Американская школа вольной очень сильная. Я с одним вольником какое-то время, когда стоял в паре часто, запомнил хорошо шею не отдавать, потому что он её забирает при минимальном наклоне, напрыгивает и летишь.
Bund Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 Да, Американская школа вольной очень сильная. Я с одним вольником какое-то время, когда стоял в паре часто, запомнил хорошо шею не отдавать, потому что он её забирает при минимальном наклоне, напрыгивает и летишь. Угу. Є таке. Шкодую, що пацаном вільною боротьбою не займався, хоча була можливість. Але це таке. Лірика. З.І. У тебе є щось цікаве з борцівською "резиною"?
Hvaran Опубліковано: 10 липня 2013 Опубліковано: 10 липня 2013 Угу. Є таке. Шкодую, що пацаном вільною боротьбою не займався, хоча була можливість. Але це таке. Лірика. З.І. У тебе є щось цікаве з борцівською "резиною"? да я всегда пытаюсь придумывать новое с резиной, когда дома работаю. А вопрос в том, что ты знаешь.?) Подхват, сдергивания короткие бицепсом, лыжника упражнение, удары...основное, продавливания, когда на себя сдернул одной рукой и вверх тянешь...короче надо видео поискать.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз