anabolicportal Опубліковано: 13 лютого 2013 Опубліковано: 13 лютого 2013 такая же хрень... аж удивился все на форуме твердят что без рецепта С чего его по рецепту то продавать? Не сильнодействующее ведь, не прекурсор... Антиэстроген, скажи у тебя блин раковое образование, пусть не продадут только :gi:
spaoon Опубліковано: 13 лютого 2013 Опубліковано: 13 лютого 2013 Всем доброго времени суток! У меня вопрос по гино, в общем курс закончился месяц назад, была дека +винстрол ПКТ провирон+кломид 2 недели, все было нормально, а вот сейчас подзуживает в районе сосков. Стоит ли тамокс пропить или еще что то?
XXR XXX Опубліковано: 13 лютого 2013 Опубліковано: 13 лютого 2013 Всем доброго времени суток! У меня вопрос по гино, в общем курс закончился месяц назад, была дека +винстрол ПКТ провирон+кломид 2 недели, все было нормально, а вот сейчас подзуживает в районе сосков. Стоит ли тамокс пропить или еще что то? если в деке была дека то тамокс те не нужен)если в деке тесто то тамокс)
yobilovus Опубліковано: 10 квітня 2013 Опубліковано: 10 квітня 2013 [MOD on]тему почистив, перейменував, переніс в цей розділ[/MOD off] по темі: в мене завищений естрадіол і пролактин був в ендокринолога, направила здати аналізи ще на два гормони - фоліколостимулююсий і ще якийсь, не можу розібрати почерк, а також зробити УЗД грудних залоз попередній діагноз - гінекомастія що обстежити ще додатково? я додатково для себе записався на УЗД щитовидної залози, наднирників, мошонки
yobilovus Опубліковано: 10 квітня 2013 Опубліковано: 10 квітня 2013 печінку на УЗД? там жеж є всякі аналізи на печінку
yobilovus Опубліковано: 13 квітня 2013 Опубліковано: 13 квітня 2013 зробив все УЗД, окрім мошонки все в нормі, всі органи в нормі, гінекомастії немає, просто жирок УЗД-лікар сказала що не бачила ще таких пекторальних - структура як мармор )))
andreyyy Опубліковано: 13 квітня 2013 Опубліковано: 13 квітня 2013 все в нормі, всі органи в нормі, гінекомастії немає, просто жирок Рад за тебя. Гормоналку в норму приводишь или пока без сдвигов?
yobilovus Опубліковано: 13 квітня 2013 Опубліковано: 13 квітня 2013 Рад за тебя. Гормоналку в норму приводишь или пока без сдвигов? здав контрольні аналізи, з попередніх вже місяць пройшов в понеділок будуть результати, там подивимся і по ситуації вже буде видно, а то в мене вже жопа чухається, тестостерону просить
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз