Перейти до публікації

Компьютерная Техника и программы

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 5,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

641

• andreyyy

437

• Cardopusher

361

• Faust

329

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

да нема за шо - абы б на пользу ))

• 6 місяців потому...
Опубліковано:

за скільки зараз можна продати б/в ноут:

HP Pavilion dv6000, Inetl Pentium Dual 1.73 1.73 Ghz, RAM 1 Gb, HDD 120 Gb, Super Multi DVD-Writer (+/-R +/-RW) +Lightscribe, NVIDIA GeForce Go 7200 + всілякі там кардрідери, вайфаї, гейзуби, ашдеемаї, лани, модеми і т.д.

якщо хтось з форума зацікавився - 1 тиждень монейбек на покупку, але пересилання за ваш кошт

Опубліковано:

Скільки тримається аккумулятор? Зовнішній стан? Шум під час роботи?

Опубліковано:

акумулятор - десь до двох годин - сьогодні вечером точно засічу на перегляді фільму, стан - не поцарапаний, не покоцаний, але трохи видно що б/в, ним користувалась дома одна моя знайома, в основному в ліжку всякі там контакти, скайпи і т.д.

в один момент перестав загружатись віндовс, я реаніматором пробував поставити, вибивало помилку (не могло щось там прочитати), зробив глибоке форматування, перерозбив диски і поставив вінду на 2-диск - все пішло (я так розумію що є якість проблеми з хардом, хоча CHDSK нічого не показує)

шум - шумить куллер, але я так розумію що так має бути, було також кілька пощолкувань десь зі сторони куллера і все

Опубліковано:
за скільки зараз можна продати б/в ноут:

HP Pavilion dv6000, Inetl Pentium Dual 1.73 1.73 Ghz, RAM 1 Gb, HDD 120 Gb, Super Multi DVD-Writer (+/-R +/-RW) +Lightscribe, NVIDIA GeForce Go 7200 + всілякі там кардрідери, вайфаї, гейзуби, ашдеемаї, лани, модеми і т.д.

якщо хтось з форума зацікавився - 1 тиждень монейбек на покупку, але пересилання за ваш кошт

Макс. 1500-2000 грн.

Опубліковано:
шум - шумить куллер, але я так розумію що так має бути

пЫл

Опубліковано:
пЫл

Пыл, + от старости появился люфт может, из-за это шум. Почисти возьми.

Опубліковано:
акумулятор - десь до двох годин - сьогодні вечером точно засічу на перегляді фільму, стан - не поцарапаний, не покоцаний, але трохи видно що б/в, ним користувалась дома одна моя знайома, в основному в ліжку всякі там контакти, скайпи і т.д.

в один момент перестав загружатись віндовс, я реаніматором пробував поставити, вибивало помилку (не могло щось там прочитати), зробив глибоке форматування, перерозбив диски і поставив вінду на 2-диск - все пішло (я так розумію що є якість проблеми з хардом, хоча CHDSK нічого не показує)

шум - шумить куллер, але я так розумію що так має бути, було також кілька пощолкувань десь зі сторони куллера і все

А шо SMART показывает? В MHDD винт не прогонял?

Опубліковано:
А шо SMART показывает? В MHDD винт не прогонял?

сьогодні вечером буду провіряти

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...