yobilovus Опубликовано 10 октября, 2012 Опубликовано 10 октября, 2012 за скільки зараз можна продати б/в ноут: HP Pavilion dv6000, Inetl Pentium Dual 1.73 1.73 Ghz, RAM 1 Gb, HDD 120 Gb, Super Multi DVD-Writer (+/-R +/-RW) +Lightscribe, NVIDIA GeForce Go 7200 + всілякі там кардрідери, вайфаї, гейзуби, ашдеемаї, лани, модеми і т.д. якщо хтось з форума зацікавився - 1 тиждень монейбек на покупку, але пересилання за ваш кошт
Cell Опубликовано 10 октября, 2012 Опубликовано 10 октября, 2012 Скільки тримається аккумулятор? Зовнішній стан? Шум під час роботи?
yobilovus Опубликовано 10 октября, 2012 Опубликовано 10 октября, 2012 акумулятор - десь до двох годин - сьогодні вечером точно засічу на перегляді фільму, стан - не поцарапаний, не покоцаний, але трохи видно що б/в, ним користувалась дома одна моя знайома, в основному в ліжку всякі там контакти, скайпи і т.д. в один момент перестав загружатись віндовс, я реаніматором пробував поставити, вибивало помилку (не могло щось там прочитати), зробив глибоке форматування, перерозбив диски і поставив вінду на 2-диск - все пішло (я так розумію що є якість проблеми з хардом, хоча CHDSK нічого не показує) шум - шумить куллер, але я так розумію що так має бути, було також кілька пощолкувань десь зі сторони куллера і все
Maxkalin Опубликовано 10 октября, 2012 Опубликовано 10 октября, 2012 за скільки зараз можна продати б/в ноут: HP Pavilion dv6000, Inetl Pentium Dual 1.73 1.73 Ghz, RAM 1 Gb, HDD 120 Gb, Super Multi DVD-Writer (+/-R +/-RW) +Lightscribe, NVIDIA GeForce Go 7200 + всілякі там кардрідери, вайфаї, гейзуби, ашдеемаї, лани, модеми і т.д. якщо хтось з форума зацікавився - 1 тиждень монейбек на покупку, але пересилання за ваш кошт Макс. 1500-2000 грн.
OHIXA Опубликовано 10 октября, 2012 Опубликовано 10 октября, 2012 шум - шумить куллер, але я так розумію що так має бути пЫл
Maxkalin Опубликовано 10 октября, 2012 Опубликовано 10 октября, 2012 пЫл Пыл, + от старости появился люфт может, из-за это шум. Почисти возьми.
Scythe Опубликовано 10 октября, 2012 Опубликовано 10 октября, 2012 акумулятор - десь до двох годин - сьогодні вечером точно засічу на перегляді фільму, стан - не поцарапаний, не покоцаний, але трохи видно що б/в, ним користувалась дома одна моя знайома, в основному в ліжку всякі там контакти, скайпи і т.д. в один момент перестав загружатись віндовс, я реаніматором пробував поставити, вибивало помилку (не могло щось там прочитати), зробив глибоке форматування, перерозбив диски і поставив вінду на 2-диск - все пішло (я так розумію що є якість проблеми з хардом, хоча CHDSK нічого не показує) шум - шумить куллер, але я так розумію що так має бути, було також кілька пощолкувань десь зі сторони куллера і все А шо SMART показывает? В MHDD винт не прогонял?
yobilovus Опубликовано 11 октября, 2012 Опубликовано 11 октября, 2012 А шо SMART показывает? В MHDD винт не прогонял? сьогодні вечером буду провіряти
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти