AT0N Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 Но я себе чето хотел больше 2 колонок. Хз есть ли смысл) Якщо плануєш дивитися фільми з багатоканальним озвучанням та слухати музику зміксовану в 5.1/7.1. До того ж треба правильно розмістити цю купу акустики, що в ідеалі потребує окремого приміщення. Если у меня есть усилок/сабвуфер рабочий, есть ли смысл с ним что-то делать? Це залежить від якості цього. Вкажи виробника та моделі.
MaJ0r Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 тем более уточнено что административную запись OlegRO, спасибо Олег, не увидел вчера просто
Cardopusher Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 Це залежить від якості цього. Вкажи виробника та моделі. AT0N, https://www.google.com/search?q=logitech+sp...me&ie=UTF-8
Faust Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 Если у меня есть усилок/сабвуфер рабочий, есть ли смысл с ним что-то делать? Если будешь брать Эдифаеры, как рекомендовали, то там саб и не нужен. В тех колонках отличные басы
AT0N Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 Не можу подивитися характеристики - рашисти гугл майже забанили.
Faust Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 рашисти гугл майже забанили А если так?
Cardopusher Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 Лет 15 прослужила) Но понимаю что хочется немного качественней и лучше. Идея с саунд баром и той моделью что вы советуете понравилась. Похожу, послушаю в разных магазинах.
Outlawif Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 Чтобы качественней и лучше, надо прям заморочиться. Нужна качественная запись, потом карта, потом только колонки. За счет одних колонок не факт, что сможешь что-то улучшить.
Cardopusher Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 Ну я не студию буду делать, а чисто дома, в одной комнате) По поводу качества звука я понимаю. Ранее увлекался музыкой и форматами записи. Даже покупал музыку, чтобы потом играть) И если обьективно, то на простых колонках, разницы не заметишь( А вот по поводу звуковой карты... я вообще забыл вникнуть. Нужно изучить вопрос снова. Просто хорошие колонки, это универсальная и полезная штука на долгие года) Потому хочу немного заморочиться.
AT0N Опубліковано: 18 вересня 2022 Опубліковано: 18 вересня 2022 А если так? Не можу знайти діаметр динаміка сабвуфера. За счет одних колонок не факт, что сможешь что-то улучшить. За моїм досвідом, непогана акустична система з посередньою звуковухою звучить краще ніж погана акустична система з гарною звуковухою.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз