MaJ0r Опубліковано: 23 листопада 2022 Опубліковано: 23 листопада 2022 дякую, щось хотлайн іх не показував
MrGreenZ Опубліковано: 25 листопада 2022 Опубліковано: 25 листопада 2022 Подумываю электронную книгу купить, что бы коротать часы без света. Мож кто разбирается, в сторону каких смотреть? Нужно, что бы меньше давило на глаза и долго держало заряд. Все же отключения света могут быть на 8 и более часов на регулярной основе.
my_fair_lady Опубліковано: 25 листопада 2022 Опубліковано: 25 листопада 2022 Кіндл. нічого більше адекватного зараз на ринку нема. він і з регульованою підсвіткою, і тримає довго, і для очей дуже ок. у чоловіка жахливі проблеми з зором (без окулярів чи лінз майже нічого не бачить), але з Кіндла навіть йому ок.
MrGreenZ Опубліковано: 25 листопада 2022 Опубліковано: 25 листопада 2022 Кіндл В него загрузить пиратские книги можно или только лицензию будет требовать? Обычный Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen или какую-то другую смотреть?
my_fair_lady Опубліковано: 25 листопада 2022 Опубліковано: 25 листопада 2022 туди все що завгодно можна собі відправити) формати поширені він усі читає, здається крім ФБ2, але він конвертується за хвилину. краще найновіший, звісно. там екран більший і зручніший для читання ПДФів
MrGreenZ Опубліковано: 26 листопада 2022 Опубліковано: 26 листопада 2022 туди все що завгодно можна собі відправити) формати поширені він усі читає, здається крім ФБ2, але він конвертується за хвилину. краще найновіший, звісно. там екран більший і зручніший для читання ПДФів Смотрю на олх продают киндлы 11 поколения из США. Типа новый, в упаковке запломбированой. https://www.olx.ua/d/obyavlenie/6-8-el-knig...gb-IDEboKV.html Норм вариант?
my_fair_lady Опубліковано: 26 листопада 2022 Опубліковано: 26 листопада 2022 так, вони класні, і навіть ще попереднє покоління цілком ок. у мене старіший, і батарея живуча досі. підсвітка, колір екрану - можна хоч у темряві читати, ну або при ліхтарику чи свічках. у 11 вже екран більший, бери.
MrGreenZ Опубліковано: 26 листопада 2022 Опубліковано: 26 листопада 2022 А именно на олх американская версия, норм? Или в инет магазах тоже самое будет?
inimak Опубліковано: 26 листопада 2022 Опубліковано: 26 листопада 2022 Киндл из коробки не поддерживает формат fb2. Нужна перепрошивка или конвертация. Перепрошить новые модели, насколько я помню, нельзя. Этого недостатка лишен Покетбук, он изначально хавает все форматы.
my_fair_lady Опубліковано: 26 листопада 2022 Опубліковано: 26 листопада 2022 писала про ФБ2 вище. взагалі не проблема, обидва Кіндла не перепрошивала. конвертується за хвилину будь-яким онлайн-конвертером той формат ФБ2. хоч у док, хоч у пдф, що більше подобається. Покетбуків я скільки не тестувала на своїй іншій роботі (мені їх постійно приносили) - ну китайська подєлка, тільки у руки береш, і різниця з Кіндлом очевидна. причому за дурні гроші.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз