Перейти к содержанию

Компьютерная Техника и программы

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
бота ChatGPT
0utlaw, а у тебя он еще работает?

• Ответов 5.2 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

641

• andreyyy

437

• Cardopusher

361

• Terror

329

Топ авторов темы

Опубликовано

Не еще, а уже)

Я зарегался наконец-то по-человечески на сайте опенАи.

Опубликовано

Кинув їм світлину своєї рушниці?

Опубликовано

Пообещал боту дружить и не задалбывать его тупыми вопросами почем зря, он сам промутил доступ.

Опубликовано
На якій відстані мікрофон від рота, які параметри аудіо виставлені у драйвері (бітрейт, сємплрєйт)? Взагалі, щоб якісне аудіо отримати треба купити якісний мікрофон та якісну аудіокарту.
AT0N,

Немає значення яка відстань до мікро, звук гімно

Які параметри я хз, дефолтні. Макбук не вміє в налаштування. Чи я не вмію.

порада про якісне аудіо начебто не дуже влучна

Потрібно налаштувати мікрофон HyperX QuadCast для запису відео та аудіо (типу підкастів та голосових в тг) під макбук про. Все що пропонує ютюб це OBS, але наскільки я розумію це прога саме для стрімів, її постійно потрібно запускати. Чи є якісь варіанти ще, можливо хтось стикався з цим питанням
Опубликовано

Раз не хочеш казати що ти вже робив і що не працює, я дістав свій кришталевий шар та спробував побачити сам. Але я не зміг побачити, яку діаграму спрямованості ти виставив та який гєйн мікрофона. Можливо, що ти взагалі ще не обрав цей мікрофон в налаштуваннях системи як ввідний звуковий пристрій та чуєш звук з вбудованої вебки...

Ось відео, де у першому більш детально вказані технічні параметри налаштування, але під віндоус, а у другому хлопчина показує, як обрати цей мікрофон ввідним пристроєм на макосі:

Сподіваюсь, що вони тобі стануть у пригоді.

Опубликовано

Ти працював коли-небудь з Маками? Все що там можна зробити це

обрати цей мікрофон ввідним пристроєм на макосі:
AT0N,

Яка " діаграма спрямованості "? Для цього я і прошу пораду, щоб підказали як налаштувати мікро.

Опубликовано

Я не є maJ0rom ( :zhet: ), тому з маками ніколи не працював.

Що ти вже зробив з того, про що йдеться у тих відео вище? Що не працює досі?

Спробую по пунктах пояснити:

1. Обрати на мікрофоні діаграму спрямованості "кардіоіда" (позначка дупи).

2. Виставити регулятор посилення унизу мікрофона на середнє положення.

3. Підключити мікрофон до мака по юсб, налаштувати його як пристрій введення звуку у меню налаштувань звуку та говорити в нього щоб відстань від рота до мікрофона була 7-10 см - це оптимальна відстань, якщо рот буде далі, то більше паразитних шумів буде потрапляти у сигнал. Регулятором у меню налаштувань звуку виставити рівень так, щоб коли розмовляєш, більшість часу рівень сигналу був у правій чверті діапазону регулювання.

4. Записати фрагмент аудіо в аудасіті та викласти сюди щоб можна було оцінити всратість звуку.

5. Як-то кажуть інженери, "якщо нічого не допомогло, прочитайте інструкцію" - інструкція.

Опубликовано

Только майнеров победили, как новая напасть. Видяхи опять собираются дорожать)

Ажиотаж вокруг ИИ-бота ChatGPT, выпущенного OpenAI в конце прошлого года и продемонстрировавшего способность качественно генерировать тексты и отвечать на сложные вопросы, оказался на руку компании NVIDIA. За первые три недели 2023 года акции чипмейкера выросли на 22 %, сделав его одним из лидеров индекса S&P 500. Всё потому, что для NVIDIA распространение ИИ-ботов сулит большие прибыли.

NVIDIA лидирует на рынке графических чипов, используемых для обучения и работы алгоритмов искусственного интеллекта, и чем больше пользователей обращается за помощью к ChatGPT, тем больше вычислительной мощности требуется компании OpenAI, чтобы генерировать ответы, тексты, а также решать другие поставленные задачи.

По оценкам Citigroup, благодаря резкому росту использования ChatGPT продажи NVIDIA могут вырасти за 12 месяцев на величину от 3 до 11 млрд долларов. Поскольку рост зарождающегося сервиса сложно моделировать, аналитик Citigroup Атиф Малик (Atif Malik) отталкивался в своих оценках от прогноза количества слов, генерируемых ChatGPT, и дохода NVIDIA в расчёте на слово.

Bank of America тоже считает, что NVIDIA является одним из главных бенефициаров роста использования так называемого генеративного ИИ. В свою очередь, фирма Wells Fargo & Co. заявила, что будущие чипы NVIDIA только выиграют от потребности таких ИИ-ботов, как ChatGPT, в более высоких вычислительных мощностях.

Опубликовано

там и Маск пушнул AI..

новый тренд вслед за 3д и метавселенными..

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...