OlegRO Опубликовано 23 января, 2023 Опубликовано 23 января, 2023 бота ChatGPT 0utlaw, а у тебя он еще работает?
Outlawif Опубликовано 23 января, 2023 Опубликовано 23 января, 2023 Не еще, а уже) Я зарегался наконец-то по-человечески на сайте опенАи.
Outlawif Опубликовано 23 января, 2023 Опубликовано 23 января, 2023 Пообещал боту дружить и не задалбывать его тупыми вопросами почем зря, он сам промутил доступ.
Млд Опубликовано 23 января, 2023 Опубликовано 23 января, 2023 На якій відстані мікрофон від рота, які параметри аудіо виставлені у драйвері (бітрейт, сємплрєйт)? Взагалі, щоб якісне аудіо отримати треба купити якісний мікрофон та якісну аудіокарту. AT0N, Немає значення яка відстань до мікро, звук гімно Які параметри я хз, дефолтні. Макбук не вміє в налаштування. Чи я не вмію. порада про якісне аудіо начебто не дуже влучна Потрібно налаштувати мікрофон HyperX QuadCast для запису відео та аудіо (типу підкастів та голосових в тг) під макбук про. Все що пропонує ютюб це OBS, але наскільки я розумію це прога саме для стрімів, її постійно потрібно запускати. Чи є якісь варіанти ще, можливо хтось стикався з цим питанням
AT0N Опубликовано 23 января, 2023 Опубликовано 23 января, 2023 Раз не хочеш казати що ти вже робив і що не працює, я дістав свій кришталевий шар та спробував побачити сам. Але я не зміг побачити, яку діаграму спрямованості ти виставив та який гєйн мікрофона. Можливо, що ти взагалі ще не обрав цей мікрофон в налаштуваннях системи як ввідний звуковий пристрій та чуєш звук з вбудованої вебки... Ось відео, де у першому більш детально вказані технічні параметри налаштування, але під віндоус, а у другому хлопчина показує, як обрати цей мікрофон ввідним пристроєм на макосі: phpBB [media] phpBB [media] Сподіваюсь, що вони тобі стануть у пригоді.
Млд Опубликовано 24 января, 2023 Опубликовано 24 января, 2023 Ти працював коли-небудь з Маками? Все що там можна зробити це обрати цей мікрофон ввідним пристроєм на макосі: AT0N, Яка " діаграма спрямованості "? Для цього я і прошу пораду, щоб підказали як налаштувати мікро.
AT0N Опубликовано 24 января, 2023 Опубликовано 24 января, 2023 Я не є maJ0rom ( :zhet: ), тому з маками ніколи не працював. Що ти вже зробив з того, про що йдеться у тих відео вище? Що не працює досі? Спробую по пунктах пояснити: 1. Обрати на мікрофоні діаграму спрямованості "кардіоіда" (позначка дупи). 2. Виставити регулятор посилення унизу мікрофона на середнє положення. 3. Підключити мікрофон до мака по юсб, налаштувати його як пристрій введення звуку у меню налаштувань звуку та говорити в нього щоб відстань від рота до мікрофона була 7-10 см - це оптимальна відстань, якщо рот буде далі, то більше паразитних шумів буде потрапляти у сигнал. Регулятором у меню налаштувань звуку виставити рівень так, щоб коли розмовляєш, більшість часу рівень сигналу був у правій чверті діапазону регулювання. 4. Записати фрагмент аудіо в аудасіті та викласти сюди щоб можна було оцінити всратість звуку. 5. Як-то кажуть інженери, "якщо нічого не допомогло, прочитайте інструкцію" - інструкція.
Outlawif Опубликовано 25 января, 2023 Опубликовано 25 января, 2023 Только майнеров победили, как новая напасть. Видяхи опять собираются дорожать) Ажиотаж вокруг ИИ-бота ChatGPT, выпущенного OpenAI в конце прошлого года и продемонстрировавшего способность качественно генерировать тексты и отвечать на сложные вопросы, оказался на руку компании NVIDIA. За первые три недели 2023 года акции чипмейкера выросли на 22 %, сделав его одним из лидеров индекса S&P 500. Всё потому, что для NVIDIA распространение ИИ-ботов сулит большие прибыли. NVIDIA лидирует на рынке графических чипов, используемых для обучения и работы алгоритмов искусственного интеллекта, и чем больше пользователей обращается за помощью к ChatGPT, тем больше вычислительной мощности требуется компании OpenAI, чтобы генерировать ответы, тексты, а также решать другие поставленные задачи. По оценкам Citigroup, благодаря резкому росту использования ChatGPT продажи NVIDIA могут вырасти за 12 месяцев на величину от 3 до 11 млрд долларов. Поскольку рост зарождающегося сервиса сложно моделировать, аналитик Citigroup Атиф Малик (Atif Malik) отталкивался в своих оценках от прогноза количества слов, генерируемых ChatGPT, и дохода NVIDIA в расчёте на слово. Bank of America тоже считает, что NVIDIA является одним из главных бенефициаров роста использования так называемого генеративного ИИ. В свою очередь, фирма Wells Fargo & Co. заявила, что будущие чипы NVIDIA только выиграют от потребности таких ИИ-ботов, как ChatGPT, в более высоких вычислительных мощностях.
OlegRO Опубликовано 25 января, 2023 Опубликовано 25 января, 2023 там и Маск пушнул AI.. новый тренд вслед за 3д и метавселенными..
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти