Перейти до публікації

Компьютерная Техника и программы

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я з самого початку хотів спитати, яка температура відеопроца, але подумав, що це настільки очевидно, що ти сам вже цей варіант перевірив та відкинув.

• Відповіді 5,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

641

• andreyyy

437

• Cardopusher

361

• Faust

329

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Ти знаєш дивився, але вона не перевищувала 70 С у нагрузці.

Afterburning пропонує свої значення температури, коли буде вимикати систему, захищаючи від перегріву. Я так розумію, що базово це в біосі прописано. Дивився під час навантаження як скоче температура графічного проца, але в діапазоні 60-70 С, ніяк не вище.

От зараз температура була 67 С і знову темний екран монітора. Хз вже що робити

Опубліковано:

А ты не пробовал открыть комп и пропылесосить внутри хорошенько, в том числе и видеокарту?

Опубліковано:

Якщо відеочип гріється до 67С без 3Д-навантаження, то скоріш за все термопаста на ньому висохла та/або висохли термопрокладки на чипах пам'яті та/або погано працює вентилятор(и) відеокарти.

Опубліковано:
А ты не пробовал открыть комп и пропылесосить внутри хорошенько, в том числе и видеокарту?
Faust,

Он уже второй день как открытый, я не только пропылесосил, но и снял видеокарту, повытерал то, что пылесос не смог всосать. Пока температура до 60 градусов все норм, выше может час держаться, но чаще меньше, начинает вырубать монитор.

Зашел в биос, но там настройки не интервальные, а типа ebable or disable. Фиг знает что там вібрать.

to ATOn

Тоді ще раз зроблю розбір відеокарти и нанесу тонким шаром термопасту

Опубліковано:

Вопрос господам виндовсоводам, есть ли на вин10 опция чтобы при рестарте машины запускалось все то, что было запущено до рестарта? Папки, приложения, браузер, окна в браузере и тд?

Опубліковано:

если по powercfg.cpl - "Выбор действия кнопки питания" - "Изменить недоступные настройки в данный момент" есть "Включение вновь запущенных приложений" - "Возобновление работы", то да

Опубліковано:

Какая ужасная опция ))

Опубліковано:

ну там немного не то, у меня нет настройки про приложения, есть Turn on fast startup, есть hibernate. Ну и ессно я кнопку питания нажимать не собираюсь, имел ввиду в меню - рестарт. К сожалению приходится так делать. На маке опция восстановления всего после перезагрузки включена по умолчанию, очень удобно и даже если выключено, перед ребутом оно спрашивает, чего делать изволите

Опубліковано:
только так , по маковким меню выбора нет

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...