Перейти до публікації

Анализы

Stal

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
мені не залежить на тому.... я креон не випускаю і не продаю... запитав в спеціаліста, переказав сюди

заслужений гастроентеролог України Анохіна Г.А. поділяє мою думку, якщо що... ))))

пс: вона до речі говорила що треба їсти супи, але не будь-які, а найбільш корисні - відварені на м"ясі

на гастрит и панкриатит не рекоменндуют мясные бульены

пс. у меня гастрит

панкреатит в семье есть так что знаю

• Відповіді 9,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1265

• OlegRO

498

• andreyyy

473

• Faust

355

Опубліковано:
на гастрит и панкриатит не рекоменндуют мясные бульены

пс. у меня гастрит

панкреатит в семье есть так что знаю

не-не, то я до слова сказав

то не при гастриті

я просто в неї запитав - чи варто їсти зупи, чи просто достатньо пити рідини достатньо а можна жерти лише суху їжу....

я правда не до кінця з нею згідний, але сперечатись не став - все таки заслужений гастроентеролог України - доводом було те, що з м"яса при його виварюванні виварюється глутатіон, який в принципі є корисний для організму, хоча й сам синтезується в організмі, не є незамінною речовиною

Опубліковано:
Значит, да, это был синдром Мэлори-Вейса - разрыв слизистрой на стыке желудка и пищевода от рвоты

Так, а первопричина приступов рвоты установлена? Острый панкреатит?

Опубліковано:
Так, а первопричина приступов рвоты установлена? Острый панкреатит?

Думаю, что обострение хронического.

Завтра иду продлевать больничный в поликлинику и подниму вопрос, как мне получить консультацию гастроэнтеролога.

Пока на больничном, постараюсь сходить на прием

Опубліковано:
панкреатин блокує функцію підшлункової залози, креон це єдиний безпечний препарат, який не призведе до можливої появи цукрового діабету

писец, если правда, то хреново

Опубліковано:

Завтра иду продлевать больничный в поликлинику и подниму вопрос, как мне получить консультацию гастроэнтеролога.

Сочувствую. Желаю скорейшего выздоровления.

Я сам три дня назад ленты давал дальше чем видел, до сих пор мышцы внутри болят. Представляю как хреново тебе. В Донецке есть очень хороший гастро, всей семьей у него лечились. Жаль что такая ситуация сейчас...

Опубліковано:

выздоравливай бро (

Опубліковано:

Здоровья!

Опубліковано:

Что у тебя панкреатит,я сразу написал тебе. Симптом Мэлори-Вейса за 20 лет практики я ни разу, к сожалению или к счастью, не встречал. Думаю,тебе так "повезло" из-за того,что затянул, :nono: Вообщем: хорошо,что всё благоприятно закончилось и выздоравливай.

Парни, не забывайте,что креон, панкреатин и т.п. в период острого панкреатита и обострения хронического принимать ни в коем разе нельзя. :skull:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...