Valery Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 (змінено) з одної сторони добре що пролактин не підвищений, але естрадіол високий, тесто біля нижньої норми И какого куя у тебя эстрадиол в 2 раза завышен ? - жирный стал что ли, сейчас ? Да и пролактин - хоть в референсную зону попадает, но практически на границе, чтоб очень гуд это было - то нет... Я бы попил и антиэстрогены и алактин... Змінено 15 лютого 2013 користувачем Val
yobilovus Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 И какого куя у тебя эстрадиол в 2 раза завышен ? - жирный стал что ли, сейчас ? Да и пролактин - хоть в референсную зону попадает, но практически на границе, чтоб очень гуд это было - то нет... Я бы попил и антиэстрогены и алактин... жирний не став, набрав кілька кілограм звичайно, але не жирний )) дякую за інфу - не знаю чи ти читав, але тут ще якби от така проблема тут і https://ironflex.com.ua/phorum/index.ph...ndpost&p=313513 так що тут обов"язково треба щось приймати
yobilovus Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 також нагуглив що занижений естрадіол може бути викликаний курінням, а враховуючи що я курю - то по ідеї в реалі естрадіол ще вищий
Outlawif Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 Я пока ограничился бы анастрозолом. Пролактин вслед за эстро должен снизится, если ты прогестинов не принимаешь.
MaJ0r Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 small_slow а чем это все вызвано? Ты не курсил недавно?
yobilovus Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 Я пока ограничился бы анастрозолом. Пролактин вслед за эстро должен снизится, если ты прогестинов не принимаешь. ні, нічого не приймаю дякую за пораду small_slow а чем это все вызвано? Ты не курсил недавно? я не знаю чим, не курсив, минулого року і все зараз ще з"ясовую одну штуку - мені здається що повертаються мої минулорічні симптоми арахноітиду - головні болі, тиск на очі, погіршення розумової діяльності, погіршення пам"яті, постійна втома, розбитість, пофігізм, не можу себе заставити працювати, прокрастинація і т.д.
MaJ0r Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 small_slow поэтому и удивился, странно это как-то, интересно все-таки докопаться до истины
yobilovus Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 странно это как-то, та я просто в акуї
Outlawif Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 А до причин арахноидита не интересно докопаться? Он тоже редко является самостоятельным заболеванием. И чрезмерная активность ароматазы, и арахноидит могут быть всего лишь симптомами. А еще, одно может быть следствием другого, и в свою очередь лишь заканчивать цепочку нарушений...
yobilovus Опубліковано: 15 лютого 2013 Опубліковано: 15 лютого 2013 А до причин арахноидита не интересно докопаться? цікаво, звичайно ж минулого року було від травми і за умови рецидиву - я не бачу прямої причини - травм не було, може якась інфекція і прищі від неї також валять. що думаєш, куда паралельно копати, ну разом з визначенням арахноітиду - в мене наступна п"ятниця день лікарні - обійду всіх кого треба - ендокринолога, невролога може МРТ голови зробити?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз