Перейти до публікації

Анализы

Stal

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
з одної сторони добре що пролактин не підвищений, але естрадіол високий, тесто біля нижньої норми

И какого куя у тебя эстрадиол в 2 раза завышен ? - жирный стал что ли, сейчас ?

Да и пролактин - хоть в референсную зону попадает, но практически на границе, чтоб очень гуд это было - то нет...

Я бы попил и антиэстрогены и алактин...

Змінено користувачем Val
  • Відповіді 9,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1265

• OlegRO

498

• andreyyy

473

• Faust

354

Опубліковано:
И какого куя у тебя эстрадиол в 2 раза завышен ? - жирный стал что ли, сейчас ?

Да и пролактин - хоть в референсную зону попадает, но практически на границе, чтоб очень гуд это было - то нет...

Я бы попил и антиэстрогены и алактин...

жирний не став, набрав кілька кілограм звичайно, але не жирний ))

дякую за інфу - не знаю чи ти читав, але тут ще якби от така проблема тут і https://ironflex.com.ua/phorum/index.ph...ndpost&p=313513

так що тут обов"язково треба щось приймати

Опубліковано:

також нагуглив що занижений естрадіол може бути викликаний курінням, а враховуючи що я курю - то по ідеї в реалі естрадіол ще вищий

Опубліковано:

Я пока ограничился бы анастрозолом. Пролактин вслед за эстро должен снизится, если ты прогестинов не принимаешь.

Опубліковано:
Я пока ограничился бы анастрозолом. Пролактин вслед за эстро должен снизится, если ты прогестинов не принимаешь.

ні, нічого не приймаю

дякую за пораду

small_slow а чем это все вызвано? Ты не курсил недавно?

я не знаю чим, не курсив, минулого року і все

зараз ще з"ясовую одну штуку - мені здається що повертаються мої минулорічні симптоми арахноітиду - головні болі, тиск на очі, погіршення розумової діяльності, погіршення пам"яті, постійна втома, розбитість, пофігізм, не можу себе заставити працювати, прокрастинація і т.д.

Опубліковано:

small_slow поэтому и удивился, странно это как-то, интересно все-таки докопаться до истины

Опубліковано:
странно это как-то,

та я просто в акуї

Опубліковано:

А до причин арахноидита не интересно докопаться? Он тоже редко является самостоятельным заболеванием. И чрезмерная активность ароматазы, и арахноидит могут быть всего лишь симптомами. А еще, одно может быть следствием другого, и в свою очередь лишь заканчивать цепочку нарушений...

Опубліковано:
А до причин арахноидита не интересно докопаться?

цікаво, звичайно ж

минулого року було від травми

і за умови рецидиву - я не бачу прямої причини - травм не було, може якась інфекція і прищі від неї також валять.

що думаєш, куда паралельно копати, ну разом з визначенням арахноітиду - в мене наступна п"ятниця день лікарні - обійду всіх кого треба - ендокринолога, невролога

може МРТ голови зробити?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...