про100дрищ Опубліковано: 12 червня 2018 Опубліковано: 12 червня 2018 я же говорю первый раз Да там тогда эстро все таки надо бы сдать, можно еще УЗИ сделать
andreyyy Опубліковано: 12 червня 2018 Опубліковано: 12 червня 2018 имеется шишка в одной грудисделал анализы результат Показать что делать (с)? 1. почему нет эстрадиола ? 2. Шишка могла появиться в результате гормонального сбоя, который давным давно урегулирован и причины уже не выяснить. Но шишка останется. Это не означает, что что-то способствующее гино есть в данный момент. Если зудит-болит, то значит что-то происходит прямо сейчас. Если просто "есть", то либо резать либо забить Так, почему нет эстрадиола уже прочитал. Сдавал бездумно значит...
Дід Опубліковано: 12 червня 2018 Опубліковано: 12 червня 2018 Я вже колись давно писав за єдину шишку яку "придбав" , бо був молодий і дурний. Сталося це від довгого використання "метахі"-десь з 3-4 місяці, "хуле на шаріка" підкинули тайський метан.Зробив узі, по результатам ендокрінолог запропонував вирізати, або...попити андріола :dc: ну я і попив андріола-шишка пропала через місяць "андріолової" терапії...
Голодный котег Опубліковано: 12 червня 2018 Опубліковано: 12 червня 2018 або...попити андріола :dc: ну я і попив андріола-шишка пропала через місяць "андріолової" терапії... интересная штука. а чего ею не курсят?
Дід Опубліковано: 12 червня 2018 Опубліковано: 12 червня 2018 интересная штука. а чего ею не курсят? Голодный котег, Так тож капсули з тестостероном ундеканоатом, препарат не з дешевих та й його зараз немає в аптеках...
Голодный котег Опубліковано: 12 червня 2018 Опубліковано: 12 червня 2018 Голодный котег, Так тож капсули з тестостероном ундеканоатом, препарат не з дешевих та й його зараз немає в аптеках... ну, андер-то наверное тоже можно найти. в разы дешевле.
Дід Опубліковано: 12 червня 2018 Опубліковано: 12 червня 2018 ну, андер-то наверное тоже можно найти. в разы дешевле. Голодный котег, Так масляні дешевше і біодоступність вище...
Голодный котег Опубліковано: 12 червня 2018 Опубліковано: 12 червня 2018 Голодный котег, Так масляні дешевше і біодоступність вище... ну какието ж отличия наверное есть, раз в некоторых случая выписывают именно андриол.
Valery Опубліковано: 12 червня 2018 Опубліковано: 12 червня 2018 туповатый белорус Он не белорус, он еврей в 5-ом колене )...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз