Faust Опубліковано: 26 грудня 2018 Опубліковано: 26 грудня 2018 п.с. кто какой урсохол берет?Имеется ввиду какой самый выгодный по цене преп на основе урсодеоксихолиевой к-ты? беру именно урсохол, который Дарница Показать
Orvex Опубліковано: 26 грудня 2018 Опубліковано: 26 грудня 2018 Урсолизин посмотри еще.По цене дешевле урсофалька,и там не 250 а 300 на капсулу дв
Дід Опубліковано: 8 січня 2019 Опубліковано: 8 січня 2019 Сьогодні знову здав кров.Чому пишу тут?Гематокріт був 170 сьогодні, це при тому що місяць я не на аасах...
Outlawif Опубліковано: 8 січня 2019 Опубліковано: 8 січня 2019 Гематокріт був 170 Круто, учитывая что гематокрит - это проценты и больше 100 быть даже теоретически не может ) И 100% гематокрита, это означает что кровь у тебя в виде порошка. С гемоглобином перепутал )
Дід Опубліковано: 8 січня 2019 Опубліковано: 8 січня 2019 С гемоглобином перепутал ) 0utlaw, Вибачте, думав про гемоглобін, а написав гематокріт, так це показник гемоглобіна...
Faust Опубліковано: 8 січня 2019 Опубліковано: 8 січня 2019 у меня тоже гемоглобин высокий, ровно 170, но на мосту и с аспирином кардио хотя на полноценном курсе слегка выше - 174
Дід Опубліковано: 8 січня 2019 Опубліковано: 8 січня 2019 хотя на полноценном курсе слегка выше - 174 Faust, Як тільки присутній болденон так і гемоглобін високий, пробував просто на тесті -гемоглобін в рефах...
Гаррис Опубліковано: 8 січня 2019 Опубліковано: 8 січня 2019 0utlaw, Вибачте, думав про гемоглобін, а написав гематокріт, так це показник гемоглобіна... Не... ну сразу понял...
Гаррис Опубліковано: 8 січня 2019 Опубліковано: 8 січня 2019 беру именно урсохол, который Дарница Ага, с такими показателями алт и аст ( мне мечтать о таких) Ваш пост является Продакт Плейсмент, - скрытая реклама в фильмах, теле шоу и иных источниках, - фарм компании Дарница :to_pick_ones_nose_eat:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз