Дід Опубліковано: 13 грудня 2019 Опубліковано: 13 грудня 2019 Алт и аст реагируют на пигулки. 0utlaw, Так пройшло майже 6 тижнів-що можуть ще "фонити" ? Між іншим гематокріт верхня межа,мо злити крові?
XXR XXX Опубліковано: 13 грудня 2019 Опубліковано: 13 грудня 2019 звісно "фонять" на НГ мже можно буде)
Дід Опубліковано: 13 грудня 2019 Опубліковано: 13 грудня 2019 можно буде) XXR XXX, що "можно буде"? :dc:
andreyyy Опубліковано: 13 грудня 2019 Опубліковано: 13 грудня 2019 - Петька, что приборы ? - 20 - что 20 ? - а что приборы ?
XXR XXX Опубліковано: 13 грудня 2019 Опубліковано: 13 грудня 2019 XXR XXX, що "можно буде"? :dc: 150 и пончик)
Outlawif Опубліковано: 13 грудня 2019 Опубліковано: 13 грудня 2019 Так пройшло майже 6 тижнів-що можуть ще "фонити" ? Між іншим гематокріт верхня межа,мо злити крові? Не то что фонить, а просто холестаз еще не прошел. УДКХ кушамс? Не повредит по чуть-чуть. Шо касаемо слива, то показаний не вижу. Но если оч хочется стать донором, то противопоказаний тоже не нахожу )
Дід Опубліковано: 13 грудня 2019 Опубліковано: 13 грудня 2019 УДКХ кушамс? Не повредит по чуть-чуть. 0utlaw, не їв - поїм... если оч хочется стать донором, то противопоказаний тоже не нахожу ) 0utlaw, тоді аж в травні здам, спочатку специфічні на вірус гепатиту...
Faust Опубліковано: 13 грудня 2019 Опубліковано: 13 грудня 2019 останній інжект "катаболічних пісдоболоїдів" був 27 жовтня, пігулки анаполону та станази трішки... Ніколи не було 2 кратного перевищення АлАт та АсАт,хіба що на курсі з метілом,але то було давно і неправда если ты смотрел мои анализы, то у меня аналогичная ситуация с АЛТ и АСТ и курс у меня тоже закончился числа 25 октября, но заканчивал около месяца исключительно на пропионате, а последнюю таблетку съел в середине сентября
Faust Опубліковано: 13 грудня 2019 Опубліковано: 13 грудня 2019 Ніколи не було 2 кратного перевищення АлАт та АсАт Кстати, что мне вспомнилось относительно примерно одинаковых анализов по печени, с учетом того, что курс закончился 1,5 мес назад... Таблетки я закончил еще в сентябре, а из последнего, что у меня еще присутствует из орального - это периодически, но постоянно, капсулы герани (2-3 раза в неделю) Если я не ошибаюсь, то Дед тоже их употребляет. Если да, то скорей всего виновник повышения АЛТ и АСТ найден
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз