Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Вітаю незламних. Постала наступна проблема, хочу почути ваших порад.

Планував курс тест енантат 500 + болд 250 на 3 місяці.

Мені 42р. 90кг, останній місяць калорійність тримаю 2500-3000, білка +-1,5г, по жирах мінімум тваринних, мах омега, риба.

Останні курс рік тому, соло 100 пропіка через день 12 тижнів.

Останні 2 тижні відчував дискомфорт в затилку. Почав вимірювати тиск, зранку він як правило 140/70-80, пульс 60-70 на вечір 150/90 пульс 60-70. Сімейний сказав попити каптопріл.

Далі зробив аналізи, а там завищення по холестерину і печінкові проби полізли.

У 18 років під час проходження ВЛК поставили діагноз Синдром Жильбера. Лікування не прописували, все зводилось до дієти. А вже у 2018 знову ж при проходженні ВЛК цей діагноз не підтвердився, так, як аналізи по білірубіну нормалізувались, гепатиту не було і якихось проблем при діагностиці печінки та інших органів не було і надалі аналізи були +- норм.

2024 показники білірубіну і АЛТ полізли.

На скільки це все критично чи варто робити курс з болдом і чи взагалі варто робити курс?

Що можна підключити з мед препаратів для нормалізації показників, якщо можливо?

І хотілось почути думку в якому напрямку рухатись, якщо знову з такими показниками прийду в лікарню, а це Ад, лікарі начнуть ганяти один від одного і призначати, один, другий, третій аналіз, руки як наріка стають сині, а толку 0. Коротко якось так виходить

__________.jpg

________________________1_.pdf

• Ответов 9.2 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

1265

• OlegRO

498

• andreyyy

473

• Terror

348

Топ авторов темы

Опубликовано
чи варто робити курс з болдом і чи взагалі варто робити курс?

Детально про всё ответить не могу, там всё же нужна более детальное медицинское изучение всех твоих особенностей

Но вопрос: а почему ты решил курс планировать именно с болденоном? Почему не сделать выбор исключительно на тестостероне, ну или максимум добавить какого-то анаболика в виде нандролона?

Опубликовано
Но вопрос: а почему ты решил курс планировать именно с болденоном? Почему не сделать выбор исключительно на тестостероне, ну или максимум добавить какого-то анаболика в виде нандролона?
Faust, поддерживаю.

после 40 все что кроме теста неоправданно с точки зрения соотношения польза/риск. особых мышц уже не приростет хоть с анаболиками, хоть без.

зато показатели в анализах начнет так колбасить, что ни один врач не разберется. когда молодой на это похер. а взрослому человеку, у которого проблемы со здоровьем лезут регулярно там и сям важно иметь в анализах более-менее понятную картинку.

якщо знову з такими показниками прийду в лікарню, а це Ад, лікарі начнуть ганяти один від одного і призначати, один, другий, третій аналіз, руки як наріка стають сині, а толку 0. Коротко якось так виходить
эта проблема будет увеличивается чем больше будешь подключать разных препаратов.

Опубликовано
Почав вимірювати тиск, зранку він як правило 140/70-80, пульс 60-70 на вечір 150/90 пульс 60-70. Сімейний сказав попити каптопріл.
VaVan,

помогло? если через неделю ничего не изменилось, значит на тебе не работает, надо менять дозировку или препарат.

Опубликовано

Щодо болденона, планував підключити деку, але як мені сказали, деки в Україні немає, тому і вирішив болд підключити, хто знав, що так аналізи загуляють, тепер точно соло тест піде...

Опубликовано
после 40 все что кроме теста неоправданно с точки зрения соотношения польза/риск. особых мышц уже не приростет хоть с анаболиками, хоть без

ну вот ты прям с плеча рубишь, друже...

Опубликовано

Хух.Ну мне до 40-ка еще год целый.Успею накочацо.

Опубликовано

я-то уже перебрал на 6 лет... (( Всё бросать теперь?

Опубликовано
я-то уже перебрал на 6 лет...

я на 5

походу нам остается замотатся в белый саван и ползти на кладбище

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...