Перейти до публікації

Анализы

Stal

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Вітаю незламних. Постала наступна проблема, хочу почути ваших порад.

Планував курс тест енантат 500 + болд 250 на 3 місяці.

Мені 42р. 90кг, останній місяць калорійність тримаю 2500-3000, білка +-1,5г, по жирах мінімум тваринних, мах омега, риба.

Останні курс рік тому, соло 100 пропіка через день 12 тижнів.

Останні 2 тижні відчував дискомфорт в затилку. Почав вимірювати тиск, зранку він як правило 140/70-80, пульс 60-70 на вечір 150/90 пульс 60-70. Сімейний сказав попити каптопріл.

Далі зробив аналізи, а там завищення по холестерину і печінкові проби полізли.

У 18 років під час проходження ВЛК поставили діагноз Синдром Жильбера. Лікування не прописували, все зводилось до дієти. А вже у 2018 знову ж при проходженні ВЛК цей діагноз не підтвердився, так, як аналізи по білірубіну нормалізувались, гепатиту не було і якихось проблем при діагностиці печінки та інших органів не було і надалі аналізи були +- норм.

2024 показники білірубіну і АЛТ полізли.

На скільки це все критично чи варто робити курс з болдом і чи взагалі варто робити курс?

Що можна підключити з мед препаратів для нормалізації показників, якщо можливо?

І хотілось почути думку в якому напрямку рухатись, якщо знову з такими показниками прийду в лікарню, а це Ад, лікарі начнуть ганяти один від одного і призначати, один, другий, третій аналіз, руки як наріка стають сині, а толку 0. Коротко якось так виходить

__________.jpg

________________________1_.pdf

• Відповіді 9,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1265

• OlegRO

498

• andreyyy

473

• Faust

354

Опубліковано:
чи варто робити курс з болдом і чи взагалі варто робити курс?

Детально про всё ответить не могу, там всё же нужна более детальное медицинское изучение всех твоих особенностей

Но вопрос: а почему ты решил курс планировать именно с болденоном? Почему не сделать выбор исключительно на тестостероне, ну или максимум добавить какого-то анаболика в виде нандролона?

Опубліковано:
Но вопрос: а почему ты решил курс планировать именно с болденоном? Почему не сделать выбор исключительно на тестостероне, ну или максимум добавить какого-то анаболика в виде нандролона?
Faust, поддерживаю.

после 40 все что кроме теста неоправданно с точки зрения соотношения польза/риск. особых мышц уже не приростет хоть с анаболиками, хоть без.

зато показатели в анализах начнет так колбасить, что ни один врач не разберется. когда молодой на это похер. а взрослому человеку, у которого проблемы со здоровьем лезут регулярно там и сям важно иметь в анализах более-менее понятную картинку.

якщо знову з такими показниками прийду в лікарню, а це Ад, лікарі начнуть ганяти один від одного і призначати, один, другий, третій аналіз, руки як наріка стають сині, а толку 0. Коротко якось так виходить
эта проблема будет увеличивается чем больше будешь подключать разных препаратов.

Опубліковано:
Почав вимірювати тиск, зранку він як правило 140/70-80, пульс 60-70 на вечір 150/90 пульс 60-70. Сімейний сказав попити каптопріл.
VaVan,

помогло? если через неделю ничего не изменилось, значит на тебе не работает, надо менять дозировку или препарат.

Опубліковано:

Щодо болденона, планував підключити деку, але як мені сказали, деки в Україні немає, тому і вирішив болд підключити, хто знав, що так аналізи загуляють, тепер точно соло тест піде...

Опубліковано:
после 40 все что кроме теста неоправданно с точки зрения соотношения польза/риск. особых мышц уже не приростет хоть с анаболиками, хоть без

ну вот ты прям с плеча рубишь, друже...

Опубліковано:

Хух.Ну мне до 40-ка еще год целый.Успею накочацо.

Опубліковано:

я-то уже перебрал на 6 лет... (( Всё бросать теперь?

Опубліковано:
я-то уже перебрал на 6 лет...

я на 5

походу нам остается замотатся в белый саван и ползти на кладбище

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...