Jus Опубліковано: 20 березня 2024 Опубліковано: 20 березня 2024 это мне еще лет 12-13 назад говорили, когда протрузии в пояснице нашли ))
котэ Опубліковано: 24 березня 2024 Опубліковано: 24 березня 2024 Здравствуйте! Планирую сдать на общий тест, есть сомнения в препарате. Знающие, подскажите пожалуйста какой уровень теста в крови теоретически или из практики должен быть при 950мг энантата в нед. А именно 275мг через день. Собственный вес 94 при % жира 12-15. Посоветуйте какие из лаборатирий измеряют тест без ограничений? Спасибо!
Test9999 Опубліковано: 20 квітня 2024 Опубліковано: 20 квітня 2024 Вітаю! Порадьте лабу, яка нормально покаже тест) Без обмежень, або хоча б з високою планкою) Дякую
Fereiiu Опубліковано: 21 квітня 2024 Опубліковано: 21 квітня 2024 Здравствуйте! Підкажіть які мінімальні аналізи потрібно здавати? Перший курс тестостерон пропіонат 8 тижнів 100/через день 23 года, по здоровю все било всегда нормально
VUBlack Опубліковано: 21 квітня 2024 Опубліковано: 21 квітня 2024 Реологія крові Печінкові проби Ну і загальний аналіз крові Якщо мінімально, то якось так, а взагалі у цій темі все давно розписано й пережовано, лишилося тільки прочитати, щоб по еґкругу одне й те саме не писати
Faust Опубліковано: 21 квітня 2024 Опубліковано: 21 квітня 2024 Ну и забыл еще для отправной точки отсчета сам анализ на тестостерон, чтоб понимать, что ты имеешь на начало курса
VUBlack Опубліковано: 22 квітня 2024 Опубліковано: 22 квітня 2024 Я чёт подумал, что человек про анализы после курса спрашивает
Главмех Опубліковано: 30 квітня 2024 Опубліковано: 30 квітня 2024 Моя багатостраждальна нога по ній пішли виразки. Точныше як, спочатку на шкірі почервонніння потім пляма стає чорною сухою і твердою. Лікарі кажуть то наче некроз. Потім з під того починає тікти гной , чорне відпадає і дуже повільно заживаюча виразка Здав кров на бакпосєв - стерильно Лікар сказав здайте гной з рани отримав отаке Результат аналізу Ще здав загальний аналіз крові Трошки перевищені лейкоцмити 9,35 (норма 4,0-9,0) Нейтрофіли 6,07 (норма 1,78-5,38) Моноцити 0,83 (норма 0,30-0,82) до лікаря на 8 число записаний Почитав взагалі не розумію. То ці клострідії це банальне харчове отруєння. То вони - вторинна інфекція що прилізла на некроз То вони причина некрозу і треба негайно ампутувати
VUBlack Опубліковано: 30 квітня 2024 Опубліковано: 30 квітня 2024 ти тільки не гарячкуй, й зберігай спокій З тими клострідіями не зрозуміло звідки вони у гної, доведеться лікаря чекати Ну по крові - запальний та інфекційний процесс, що в принципі й без аналізів ти бачиш
san1mas Опубліковано: 29 травня 2024 Опубліковано: 29 травня 2024 За всю свою жизнь сколько не курсил, ни разу не сдавал анализы и вот теперь хочу сдать. Подскажите список анализов общие и связанные непосредственно с курсом (сейчас курс тестЭ тренЭ) и в какой лаборатории лучше всего сдавать
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз