Перейти до публікації

Анализы

Stal

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Запитаю тут аби не плодити зайвих тем

Вводні: для зниження болю в нозі постійно йде Пароксетин 20 мг в день (антидепресант) та 3 шт в день прегабалін (антиконвульсант) - це знижує фонову біль до рівня який дозволяє повноцінно існувати працювати, спати, а не зациклюватись на болю.

На випадок коли ну дуже болить іньєкція нефопаму, таке буває 1-3 рази на місяць

Але бувають випадки, я навіть не знаю як описати це як струм одночасно з полум'ям з місця поранення вгоруз гомілки - під коліно - по бедру вгору в спину і розливаєтся по спині

На цей випадок видано оксикодон 40 мг (опіат). Видали мені його 29.12.2023 і за цей рік я випив 4 шт, останню вчора. На зміну погоди спецефекти, таке буває, саме на похолодання

За інструкцією: Всмоктування оксикодону до максимумальної концентрації 3 години, ППВ - 4.5 години

Цікаво через який час можна сідати за кермо, так щоб в разі чого на аналізах був чистий?

(сьогодні пішов пішки якщо що)

• Відповіді 9,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1265

• OlegRO

498

• andreyyy

473

• Faust

356

Опубліковано:
ППВ - 4.5 години
Главмех, ЖПТ каже, що В Україні будь-яка кількість опіатів в крові є підставою для заборони керування транспортними засобами. Це означає, що навіть мінімальні сліди опіатів (наприклад, морфіну) в крові водія вважаються порушенням законодавства.

тобто мінімум 9 годин тобі за кермо не можна, а для перестраховки краще добу не сідай. Ну і + на наркоту відправити здавати можуть тільки якщо є якісь симптоми(ну це по закону, по якому в нас не завжди діють))

3. Ознаками алкогольного сп’яніння є:

запах алкоголю з порожнини рота;

порушення координації рухів;

порушення мови;

виражене тремтіння пальців рук;

різка зміна забарвлення шкірного покриву обличчя;

поведінка, що не відповідає обстановці.

4. Ознаками наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, є:

наявність однієї чи декількох ознак стану алкогольного сп’яніння (крім запаху алкоголю з порожнини рота);

звужені чи дуже розширені зіниці, які не реагують на світло;

сповільненість або навпаки підвищена жвавість чи рухливість ходи, мови;

почервоніння обличчя або неприродна блідість.

Опубліковано:
И пролактин снизить кабером
Faust, думаешь стоит сбивать в два раза повышенный?

Опубліковано:
Снизить количество животных жиров в рационе и можно омегу грамм по 3 добавить

Стоит снижать, если у меня всего 100г жиров в день на 100кг моего веса, из них 40-50 животных. Бывает больше жиров только когда семгу или лосось ем, но это как раз та самая омега 3.

Кстати, может белка много? В среднем 310-320 грамм, из которых 270-280 животных.

Faust, думаешь стоит сбивать в два раза повышенный?

Вот тоже думаю, стоит ли. Когда увидел анализы, решил, что срочно нужно срочно заказывать каберголин и анастрозол пока еще живой, но после небольшого ресерча немного выдохнул.

Смотрел выпуск "внутривенно", где врач говорил, что до х3 следует можно не сбивать, а просто стараться больше отдыхать, меньше стрессовать и все в этом роде.

И еще мучает вопрос, как эти "сбивания" сочетать с непрерывным приемом фармы? То есть, насколько я понимаю, если ты был на курсе и после этого до следующего курса ничего не ставишь, то в это время приводишь показатели в рефы или около того. А как быть, если ты с курса на мост? Ведь по логике, если пролактин поднялся на фоне приема фармы, то и дальше будет подниматься. Пить кабер постноянно или пропить курсом, а потом повторять, когда снова поднимается, или как это вообще должно быть?

Опубліковано:
"сбивания" сочетать с непрерывным приемом фармы?
Interuniverse, если мешают жить - есть какие то симптомы от повышенного пролактина, то да, стоит, x5 тоже однозначно сбивать. x2 я бы наверно не трогал, раз в месяцок сдавать анализ - если растет, выпить кабера, и так до следующего месяца. Дозировки я не помню, но если что, начинать вроде можно даже с четверти таблетки и смотреть по анализам как сбивается, что б не сбить в ноль

Опубліковано:
думаешь стоит сбивать в два раза повышенный?

Естественно снижать

Пролактин не следует путать с эстрадиолом, который при повышенном тестостероне значение х3-х4 это норма

Пролактин будь то на курсе, мосту, ГЗТ или обычной жизни всегда надо стремиться держаться в рефах. Не ронять в нули, но и превышение даже в 2 раза выше нормы для мужчины это явно ни к чему

Поэтому я бы начал с 0,25 мг кабера и через 15-20 дней глянул бы на результат анализа

Опубліковано:
Поэтому я бы начал с 0,25 мг кабера и через 15-20 дней глянул бы на результат анализа

0,25 это как часто? Раз в сутки?

Опубліковано:
0,25 это как часто?
0,25 мг разово и всё. Через 15-20 дней сдай анализ, чтоб понимать насколько гасит такая дозировка кабера твой пролактин

Лично для меня на курсе из 500-750 мг теста + немного трена/деки надо 0,25 мг кабера раз в 21 день, чтоб пролактин держался в рефах

Опубліковано:
Пролактин не следует путать с эстрадиолом, который при повышенном тестостероне значение х3-х4 это норма
та я не путаю, просто у самого с пролактином траблов никогда не было.(тьфу тьфу), мож по этому не сильно помню, но казалось, на курсах мостах советовали если в горы не летит, то не трогать.

С другой стороны загнать в рефы, точно хуже не будет))

Опубліковано:

Если пролактиновых побочек нету, то я б его не трогал

Но пролактин коварен тем, что его побочки могут стрельнуть даже через месяц после его возвращения в рефы

Тут просто нужно понимать свой организм, как он реагирует на такие цифры

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...