Stepler Опубликовано 10 апреля Опубликовано 10 апреля Спасибо ,что хоть подсказали в какую сторону смотреть,схожу к урологу ,но ещё все равно в тупике ,продукты всегда закуплены на месяц ,1 числа закупляюсь полностью по списку,чтоб даже способ жизни поменял ,то также остался на прежнем уровне .Настроение ток хуже стало.
arnold Опубликовано 13 апреля Опубликовано 13 апреля Всім привіт! Допоможіть розібратися, будь ласка. Здав аналізи, запит був на відсутність сну взагалі, і тиск з високою чсс. Але виявили поки що дуже високий холестерин. По фармі у мене фактично вічний курс - 250-500 тест. Пару разів підключав трен (походу на ньому і перестав спати), поки що утримаюсь від трена. І Дростанолон періодично. Оралки дуже рідко. Естрадіол тримаю в нормі. Печінка в нормі. ТТГ в нормі. Назначили аспірин та розувастатин. Лікар сказала лікування довге, чи взагалі пожиттєве. Харчування не ідеальне, але не зловживаю жирним і джанк фудом. Інший лікар сказав що я помру від інсульту :) правда не сказав коли Питання - яка заслуга фарми в високому холестерині? Тобто чи норма це для качка, і чи треба з цим щось робити взагалі?
VUBlack Опубликовано 13 апреля Опубликовано 13 апреля Назначили аспірин та розувастатин. Лікар сказала лікування довге, чи взагалі пожиттєве. єм холестерин поправити ок, а де від тиску и високого пульсу? В мене схожі проблеми були, крім сну, сплю гуд, і гемоглобін трішечки вище норми, але то в мене давно. від тиску й пульсу - небівалол, й якесь заспокійливе, мені соному призначали(якщо вірно назву памʼятаю). Короче тиск, пульс - це або спадкове, або стрес, або все разом, якщо інші аналізи ок, та кардіограмма\узд сердця нічого не виявили( блін ніяк на узд ще не попаду) Питання - яка заслуга фарми в високому холестерині? Тобто чи норма це для качка, і чи треба з цим щось робити взагалі? є й немала, тому тут у свій час про нікотинову кислоту стільки понаписували, зараз хз, може статини й краще використовувати
Terror Опубликовано 13 апреля Опубликовано 13 апреля запит був на відсутність сну взагалі, і тиск з високою чсс. Вполне возможно здесь и есть взаимосвязь: высокое давление и пульс не дают нормально расслабиться и заснуть. Попробуй нормализовать их
arnold Опубликовано 13 апреля Опубликовано 13 апреля Від тиску призначили Престаріум (периндоприлу аргінін). Кардіограма в кабінеті сімейного лікаря - в нормі, але я їй не довіряю, так чи інакше до кардіолога треба. Гіпертонія спадкова. Я був на таблетках постійно, але потім наче все нормалізувалося. Але от пів року як накриває дуже сильно. І ліки ті, що допомагали раніше - перестали працювати. Сон то окрема тема, завжди погано сплю, а зараз так взагалі пару годин за ніч. Але є ще нюанс - часто буває що мені здається що я не сплю, наприклад вдень, а мені кажуть що я хропів. То ж дорога до психіатра. Тим паче що снодійні, заспокійливі, бензодіазепіни - навіть всі в купі - не вирубають мене. Хоча раніше 10 крапель ксанакса вирубали до ранку намертво. Зараз вже дах їде від цієї ситуації.
Terror Опубликовано 13 апреля Опубликовано 13 апреля Від тиску призначили Престаріум Престариум - хорошо. Если не будет помогать в течении 2-3 недель, тогда пробуй лизиноприл 10 мг Для нормализации ЧСС - небиволол. В зависимости от того какой пульс в состоянии покоя. Если 90+ ударов/мин, то целая таблетка 5 мг, если ниже то достаточно и 1/2 табл
Kataphan Опубликовано 13 апреля Опубликовано 13 апреля Але виявили поки що дуже високий холестерин. По фармі у мене фактично вічний курс - 250-500 тест. Пару разів підключав трен (походу на ньому і перестав спати), поки що утримаюсь від трена. І Дростанолон періодично. Оралки дуже рідко. Естрадіол тримаю в нормі. Печінка в нормі. ТТГ в нормі. Моя думка наступна — у Вас виявили високий холестерин внаслідок: 1) вживання тренболона; 2) тримання естрадіолу в нормі; 3) «вічний курс» на 500 мг тестостерону (тиждень?). Скажу непопулярну думку, що більш-менш привести аналізи до ладу можна знизивши тестостерон до 200-250 мг на тиждень, забувши про інші ААС, збалансувавши харчування, з особливою увагою на корисні жири та достатню кількість рідини.
Kataphan Опубликовано 13 апреля Опубликовано 13 апреля Kataphan, Это какие? Це моно- і поліненасичені жири.
Jus Опубликовано 13 апреля Опубликовано 13 апреля Але виявили поки що дуже високий холестерин на вечке уже... крч очень давно, трен - часто, а потому 10 мг аторвастатина постоянно идет недавно очередной раз сдавал чекап - хотестерин в целом, лпвп, лпнп, ка - как у младенца да, аспирин тоже каждый день рекомендую
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти