Перейти до публікації

Анализы

Stal

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Спасибо ,что хоть подсказали в какую сторону смотреть,схожу к урологу ,но ещё все равно в тупике ,продукты всегда закуплены на месяц ,1 числа закупляюсь полностью по списку,чтоб даже способ жизни поменял ,то также остался на прежнем уровне .Настроение ток хуже стало.

• Відповіді 9,2 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1265

• OlegRO

498

• andreyyy

473

• Faust

354

Опубліковано:

Всім привіт! Допоможіть розібратися, будь ласка. 

Здав аналізи, запит був на відсутність сну взагалі, і тиск з високою чсс.  Але виявили поки що дуже високий холестерин. 

По фармі у мене фактично вічний курс - 250-500 тест. Пару разів підключав трен (походу на ньому і перестав спати), поки що утримаюсь від трена. І Дростанолон періодично. Оралки дуже рідко. Естрадіол тримаю в нормі. Печінка в нормі. ТТГ в нормі. 

Назначили аспірин та розувастатин. Лікар сказала лікування довге, чи взагалі пожиттєве. 

Харчування не ідеальне, але не зловживаю жирним і джанк фудом. 

Інший лікар сказав що я помру від інсульту :) правда не сказав коли 

Питання - яка заслуга фарми в високому холестерині? Тобто чи норма це для качка, і чи треба з цим щось робити взагалі? 

Опубліковано:
Назначили аспірин та розувастатин. Лікар сказала лікування довге, чи взагалі пожиттєве. 
єм холестерин поправити ок, а де від тиску и високого пульсу? В мене схожі проблеми були, крім сну, сплю гуд, і гемоглобін трішечки вище норми, але то в мене давно.

від тиску й пульсу - небівалол, й якесь заспокійливе, мені соному призначали(якщо вірно назву памʼятаю). Короче тиск, пульс - це або спадкове, або стрес, або все разом, якщо інші аналізи ок, та кардіограмма\узд сердця нічого не виявили( блін ніяк на узд ще не попаду)

Питання - яка заслуга фарми в високому холестерині? Тобто чи норма це для качка, і чи треба з цим щось робити взагалі? 
є й немала, тому тут у свій час про нікотинову кислоту стільки понаписували, зараз хз, може статини й краще використовувати
Опубліковано:
запит був на відсутність сну взагалі, і тиск з високою чсс.

Вполне возможно здесь и есть взаимосвязь: высокое давление и пульс не дают нормально расслабиться и заснуть.

Попробуй нормализовать их

Опубліковано:

Від тиску призначили Престаріум (периндоприлу аргінін). Кардіограма в кабінеті сімейного лікаря - в нормі, але я їй не довіряю, так чи інакше до кардіолога треба. Гіпертонія спадкова. Я був на таблетках постійно, але потім наче все нормалізувалося. Але от пів року як накриває дуже сильно. І ліки ті, що допомагали раніше - перестали працювати.

Сон то окрема тема, завжди погано сплю, а зараз так взагалі пару годин за ніч. Але є ще нюанс - часто буває що мені здається що я не сплю, наприклад вдень, а мені кажуть що я хропів. То ж дорога до психіатра. Тим паче що снодійні, заспокійливі, бензодіазепіни - навіть всі в купі - не вирубають мене. Хоча раніше 10 крапель ксанакса вирубали до ранку намертво. Зараз вже дах їде від цієї ситуації.

Опубліковано:
Від тиску призначили Престаріум

Престариум - хорошо. Если не будет помогать в течении 2-3 недель, тогда пробуй лизиноприл 10 мг

Для нормализации ЧСС - небиволол. В зависимости от того какой пульс в состоянии покоя. Если 90+ ударов/мин, то целая таблетка 5 мг, если ниже то достаточно и 1/2 табл

Опубліковано:
Але виявили поки що дуже високий холестерин. 

По фармі у мене фактично вічний курс - 250-500 тест. Пару разів підключав трен (походу на ньому і перестав спати), поки що утримаюсь від трена. І Дростанолон періодично. Оралки дуже рідко. Естрадіол тримаю в нормі. Печінка в нормі. ТТГ в нормі. 

Моя думка наступна — у Вас виявили високий холестерин внаслідок:

1) вживання тренболона;

2) тримання естрадіолу в нормі;

3) «вічний курс» на 500 мг тестостерону (тиждень?).

Скажу непопулярну думку, що більш-менш привести аналізи до ладу можна знизивши тестостерон до 200-250 мг на тиждень, забувши про інші ААС, збалансувавши харчування, з особливою увагою на корисні жири та достатню кількість рідини.

Опубліковано:
Kataphan,

Это какие?

Це моно- і поліненасичені жири.

Опубліковано:
Але виявили поки що дуже високий холестерин

на вечке уже... крч очень давно, трен - часто, а потому 10 мг аторвастатина постоянно идет

недавно очередной раз сдавал чекап - хотестерин в целом, лпвп, лпнп, ка - как у младенца

да, аспирин тоже каждый день

рекомендую

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...