kurt Опубліковано: 21 квітня 2012 Опубліковано: 21 квітня 2012 и не говори сволочи еще те да да :Cherna_04:
ShamaNo Опубліковано: 17 липня 2012 Опубліковано: 17 липня 2012 при чем тут витаминки? и какие именно ты имеешь ввиду ? "витамины" или ЭКА ? это просто ж помощники так сказать, без всего что написано выше ты с них НИХЕРА не получишь... они просто не дают обвалицца мясу после курса во время сушки, всё.... ну можно конечно и БЦАА или амин закинуть, но стоит ли это делать этим пользователям... Підніму тему. Я зараз 3-4 рази на тиждень займаюсь кардіо навантаженнями (велосипед, пульс в межах 120-140, по 30-50 км, це 1-2 год). Також 3 рази на тиждень ще займаюсь по програмі (100 віджиманнь за 10 тижнів). Мета: зігнати ПУЗО(104см) але залишити груди (113см) і руки (39см). Легка дієта присутня: жирне, мучне, солодке не їм. Після роботи 18.00 программа віджиманнь, 250 гр 0% творогу + банан - 1 година перепочинку і на велосипед. По приїзду 250гр кефіру 1% і спати. Коли программи віджимань немає - відразу після роботи на велосипед+кефір по приїзду. Питання: чи варто мені вживати БЦАА для збереження мяса?
81eg Опубліковано: 17 липня 2012 Опубліковано: 17 липня 2012 А где собственно тренировки мяса? Организм хоть знает что оно тебе нужно вообще?
Hvaran Опубліковано: 18 липня 2012 Опубліковано: 18 липня 2012 А где собственно тренировки мяса? Организм хоть знает что оно тебе нужно вообще? Очень верно заметил. Организм адаптируеться к твоему трюкачеству и соответсвенную массу оставит. ВСАА стоит включит, но так же стоит включит работу с отягощениями в диапазоне 10-20 повторений и я не обязательно до усрачки.
sal Опубліковано: 18 липня 2012 Опубліковано: 18 липня 2012 Мета: зігнати ПУЗО(104см) але залишити груди (113см) і руки (39см). как ты оставишь такой же объем груди, если там наверняка тоже приличная жировая прослойка? на руках меньше, но все равно есть.
ShamaNo Опубліковано: 18 липня 2012 Опубліковано: 18 липня 2012 Очень верно заметил. Организм адаптируеться к твоему трюкачеству и соответсвенную массу оставит. ВСАА стоит включит, но так же стоит включит работу с отягощениями в диапазоне 10-20 повторений и я не обязательно до усрачки. Питання стоїть в тому щоб максимум зігнати жиру, при мінімальній втраті мязової тканини без силових вправ. Тільки кардіо. Тому і запитую про ВСАА. Доречі вага тіла 88 кг, ріст 175 см.
yobilovus Опубліковано: 18 липня 2012 Опубліковано: 18 липня 2012 Питання стоїть в тому щоб максимум зігнати жиру, при мінімальній втраті мязової тканини без силових вправ. Тільки кардіо. Тому і запитую про ВСАА. Доречі вага тіла 88 кг, ріст 175 см. без силовых не получится, организм в первую очередь избавится от очень энергопотребляющих активов, тобишь мышц, т.к. ему проще носить 10 кг. жира (который не требует расхода энергии) чем 10 кг. мышц (которые требую постоянной подпитки ресурсами) с другой стороны, если ты избавишься от жировой прослойки на животе, даже уменьшенная грудь и руки будут выглядеть более эффектно
ShamaNo Опубліковано: 18 липня 2012 Опубліковано: 18 липня 2012 с другой стороны, если ты избавишься от жировой прослойки на животе, даже уменьшенная грудь и руки будут выглядеть более эффектно Силовими вправами є можливість занятися на осінь, зараз тільки кардіо. Після минулорічної "просушки" з 98 до 85 кг - поправді вигляд в дзеркалі був не дуже :bm: . А пузо тануло не так швидко як хотілося. Тому мета: максимум жиру і мінімум мязів (а вони є, це я точно знаю :bs: ). Амінокислоти ВСАА (як пише література і форуми) - дозволяють мінімізувати втрати мязової тканини при кардіонавантаженнях.
yobilovus Опубліковано: 18 липня 2012 Опубліковано: 18 липня 2012 Амінокислоти ВСАА (як пише література і форуми) - дозволяють мінімізувати втрати мязової тканини при кардіонавантаженнях. так в чому тоді проблема? п"єш амінокислоти і ганяєш на велику ))
ShamaNo Опубліковано: 19 липня 2012 Опубліковано: 19 липня 2012 так в чому тоді проблема? п"єш амінокислоти і ганяєш на велику )) Принято. А які амінокислоти при "палінні" жиру варто пити, в яких порціях, в який час/період і де їх краще взяти (не попастися на лівак)?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз