Перейти до публікації

Сбросить вес

Bazzz

Рекомендовані повідомлення

• 2 місяці потому...
  • Відповіді 267
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• sal

24

• Ark

24

• 81eg

23

• Hvaran

22

Кращі автори в цій темі

• sal

sal 24 публікації

• Ark

Ark 24 публікації

• 81eg

81eg 23 публікації

• Hvaran

Hvaran 22 публікації

Опубліковано:
при чем тут витаминки? и какие именно ты имеешь ввиду ? "витамины" или ЭКА ? это просто ж помощники так сказать, без всего что написано выше ты с них НИХЕРА не получишь... они просто не дают обвалицца мясу после курса во время сушки, всё....

ну можно конечно и БЦАА или амин закинуть, но стоит ли это делать этим пользователям...

Підніму тему.

Я зараз 3-4 рази на тиждень займаюсь кардіо навантаженнями (велосипед, пульс в межах 120-140, по 30-50 км, це 1-2 год).

Також 3 рази на тиждень ще займаюсь по програмі (100 віджиманнь за 10 тижнів).

Мета: зігнати ПУЗО(104см) але залишити груди (113см) і руки (39см).

Легка дієта присутня: жирне, мучне, солодке не їм.

Після роботи 18.00 программа віджиманнь, 250 гр 0% творогу + банан - 1 година перепочинку і на велосипед. По приїзду 250гр кефіру 1% і спати. Коли программи віджимань немає - відразу після роботи на велосипед+кефір по приїзду.

Питання: чи варто мені вживати БЦАА для збереження мяса?

Опубліковано:

А где собственно тренировки мяса? Организм хоть знает что оно тебе нужно вообще?

Опубліковано:
А где собственно тренировки мяса? Организм хоть знает что оно тебе нужно вообще?

Очень верно заметил.

Организм адаптируеться к твоему трюкачеству и соответсвенную массу оставит.

ВСАА стоит включит, но так же стоит включит работу с отягощениями в диапазоне 10-20 повторений и я не обязательно до усрачки.

Опубліковано:
Мета: зігнати ПУЗО(104см) але залишити груди (113см) і руки (39см).

как ты оставишь такой же объем груди, если там наверняка тоже приличная жировая прослойка? на руках меньше, но все равно есть.

Опубліковано:
Очень верно заметил.

Организм адаптируеться к твоему трюкачеству и соответсвенную массу оставит.

ВСАА стоит включит, но так же стоит включит работу с отягощениями в диапазоне 10-20 повторений и я не обязательно до усрачки.

Питання стоїть в тому щоб максимум зігнати жиру, при мінімальній втраті мязової тканини без силових вправ. Тільки кардіо. Тому і запитую про ВСАА.

Доречі вага тіла 88 кг, ріст 175 см.

Опубліковано:
Питання стоїть в тому щоб максимум зігнати жиру, при мінімальній втраті мязової тканини без силових вправ. Тільки кардіо. Тому і запитую про ВСАА.

Доречі вага тіла 88 кг, ріст 175 см.

без силовых не получится, организм в первую очередь избавится от очень энергопотребляющих активов, тобишь мышц, т.к. ему проще носить 10 кг. жира (который не требует расхода энергии) чем 10 кг. мышц (которые требую постоянной подпитки ресурсами)

с другой стороны, если ты избавишься от жировой прослойки на животе, даже уменьшенная грудь и руки будут выглядеть более эффектно

Опубліковано:
с другой стороны, если ты избавишься от жировой прослойки на животе, даже уменьшенная грудь и руки будут выглядеть более эффектно

Силовими вправами є можливість занятися на осінь, зараз тільки кардіо.

Після минулорічної "просушки" з 98 до 85 кг - поправді вигляд в дзеркалі був не дуже :bm: . А пузо тануло не так швидко як хотілося. Тому мета: максимум жиру і мінімум мязів (а вони є, це я точно знаю :bs: ).

Амінокислоти ВСАА (як пише література і форуми) - дозволяють мінімізувати втрати мязової тканини при кардіонавантаженнях.

Опубліковано:
Амінокислоти ВСАА (як пише література і форуми) - дозволяють мінімізувати втрати мязової тканини при кардіонавантаженнях.

так в чому тоді проблема?

п"єш амінокислоти і ганяєш на велику ))

Опубліковано:
так в чому тоді проблема?

п"єш амінокислоти і ганяєш на велику ))

Принято.

А які амінокислоти при "палінні" жиру варто пити, в яких порціях, в який час/період і де їх краще взяти (не попастися на лівак)?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...