ShamaNo Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 Моє кардіо - це велосипед. Разів з 5 я спопробував так звані інтервальні навантаження: 1 хв - пульс 170-175, потім 3 хв - пульс 120-130. І так 10 сетів. Відчуття мені не сподобались. Постійно поколює в серці, силові показники (в моєму випадку віджимання, бруси) починають падати, постійно ходиш знесилений ... короче не пішло. Інше діло годинку-півтори з середнім пульсом 135.
Erik Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 доказано научными и всеми другими методами что наиболее эффективным и здоровым образом сгонки веса есть =силовые нагрузки+ кардио.при то что кардио обязательно сразу после силовых нагрузок. то что полезно -это да.но многие жирдяи или просто тучные -имеют проблемы с сердцем(из за того же лишнего веса).а как показывает практика -от 40 минут и более занятия кардио (будьто дорожка или велосипед)очень сильно болят суставы. плавание -не беру во внимание.так как честно говоря считаю его чисто как оздоровительны способ и релаксирующий,нежели кардио(в смысле для сгонки веса) вот и я решил что нужно после силовых долбить кардио. все равно какое, мне например по душе больше трени с грушей, кому то бег, другому велик
yobilovus Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 Моє кардіо - це велосипед. Разів з 5 я спопробував так звані інтервальні навантаження: 1 хв - пульс 170-175, потім 3 хв - пульс 120-130. І так 10 сетів. Відчуття мені не сподобались. Постійно поколює в серці, силові показники (в моєму випадку віджимання, бруси) починають падати, постійно ходиш знесилений ... короче не пішло. Інше діло годинку-півтори з середнім пульсом 135. тому що сердечний ритм потрібно тримати в цільовій зоні (60-80% від максимума), а інтервальні навантаження - розгін до верхньої межі цільової зони, поступовий спад до нижньої, розгін до верхньої і т.д.
ShamaNo Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 доказано научными и всеми другими методами что наиболее эффективным и здоровым образом сгонки веса есть =силовые нагрузки+ кардио. Так в тому то і діло, що хочеть скинути не так вагу, як ЖІІІІР :br: :focus:
yobilovus Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 вот и я решил что нужно после силовых долбить кардио. все равно какое, мне например по душе больше трени с грушей, кому то бег, другому велик ноги, як найбільший мязовий масив найбільше потребують витрат енергії від організму, можна і руками махати годину, що буде відповідати бігу/хотьбі під горку 10 хвилин
ShamaNo Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 тому що сердечний ритм потрібно тримати в цільовій зоні (60-80% від максимума), а інтервальні навантаження - розгін до верхньої межі цільової зони, поступовий спад до нижньої, розгін до верхньої і т.д. На сайтах пишуть, що інтервальні навантаження - це тримання пульсу в межах 90-100% максимального, а не у верхній межі цільової зони. Де правда?
81eg Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 тримання пульсу в межах 90-100% максимального - на протяжении тренировки это инвалидность или смерть.
ShamaNo Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 тримання пульсу в межах 90-100% максимального - на протяжении тренировки это инвалидность или смерть. Ти не правильно зрозумів: 1 хв - 90-100% 3 хв - 50% і так декулька сетів
81eg Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 Какая разница, 1 хв - 90-100% и так пару сетов это экстримально в любом случае и работа на износ, ладно спринтерские рывки по 10-20сек но несколько подходов по минуте для жирдяя может плохо закончится. имхо. Горят не жиры а гликоген и мясо. Да, для сжигания жира целевой пульс должен быть в пределах около 60-70% от максимума.
Ark Опубліковано: 8 серпня 2012 Опубліковано: 8 серпня 2012 Какая разница, 1 хв - 90-100% и так пару сетов это экстримально в любом случае и работа на износ, ладно спринтерские рывки по 10-20сек но несколько подходов по минуте для жирдяя может плохо закончится. имхо. Горят не жиры а гликоген и мясо. Да, для сжигания жира целевой пульс должен быть в пределах около 60-70% от максимума. интервалы - это больше работа для развития выносливости, а не сжигания жира
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз