Перейти до публікації

Сбросить вес

Bazzz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Моє кардіо - це велосипед.

Разів з 5 я спопробував так звані інтервальні навантаження: 1 хв - пульс 170-175, потім 3 хв - пульс 120-130. І так 10 сетів.

Відчуття мені не сподобались. Постійно поколює в серці, силові показники (в моєму випадку віджимання, бруси) починають падати, постійно ходиш знесилений ... короче не пішло.

Інше діло годинку-півтори з середнім пульсом 135.

• Відповіді 267
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• sal

24

• Ark

24

• 81eg

23

• Hvaran

22

Кращі автори в цій темі

• sal

sal 24 публікації

• Ark

Ark 24 публікації

• 81eg

81eg 23 публікації

• Hvaran

Hvaran 22 публікації

Опубліковано:
доказано научными и всеми другими методами что наиболее эффективным и здоровым образом сгонки веса есть =силовые нагрузки+ кардио.при то что кардио обязательно сразу после силовых нагрузок.

то что полезно -это да.но многие жирдяи или просто тучные -имеют проблемы с сердцем(из за того же лишнего веса).а как показывает практика -от 40 минут и более занятия кардио (будьто дорожка или велосипед)очень сильно болят суставы.

плавание -не беру во внимание.так как честно говоря считаю его чисто как оздоровительны способ и релаксирующий,нежели кардио(в смысле для сгонки веса)

вот и я решил что нужно после силовых долбить кардио. все равно какое, мне например по душе больше трени с грушей, кому то бег, другому велик

Опубліковано:
Моє кардіо - це велосипед.

Разів з 5 я спопробував так звані інтервальні навантаження: 1 хв - пульс 170-175, потім 3 хв - пульс 120-130. І так 10 сетів.

Відчуття мені не сподобались. Постійно поколює в серці, силові показники (в моєму випадку віджимання, бруси) починають падати, постійно ходиш знесилений ... короче не пішло.

Інше діло годинку-півтори з середнім пульсом 135.

тому що сердечний ритм потрібно тримати в цільовій зоні (60-80% від максимума), а інтервальні навантаження - розгін до верхньої межі цільової зони, поступовий спад до нижньої, розгін до верхньої і т.д.

Опубліковано:
доказано научными и всеми другими методами что наиболее эффективным и здоровым образом сгонки веса есть =силовые нагрузки+ кардио.

Так в тому то і діло, що хочеть скинути не так вагу, як ЖІІІІР :br: :focus:

Опубліковано:
вот и я решил что нужно после силовых долбить кардио. все равно какое, мне например по душе больше трени с грушей, кому то бег, другому велик

ноги, як найбільший мязовий масив найбільше потребують витрат енергії від організму, можна і руками махати годину, що буде відповідати бігу/хотьбі під горку 10 хвилин

Опубліковано:
тому що сердечний ритм потрібно тримати в цільовій зоні (60-80% від максимума), а інтервальні навантаження - розгін до верхньої межі цільової зони, поступовий спад до нижньої, розгін до верхньої і т.д.

На сайтах пишуть, що інтервальні навантаження - це тримання пульсу в межах 90-100% максимального, а не у верхній межі цільової зони. Де правда?

Опубліковано:

тримання пульсу в межах 90-100% максимального - на протяжении тренировки это инвалидность или смерть.

Опубліковано:
тримання пульсу в межах 90-100% максимального - на протяжении тренировки это инвалидность или смерть.

Ти не правильно зрозумів:

1 хв - 90-100%

3 хв - 50%

і так декулька сетів

Опубліковано:

Какая разница, 1 хв - 90-100% и так пару сетов это экстримально в любом случае и работа на износ, ладно спринтерские рывки по 10-20сек но несколько подходов по минуте для жирдяя может плохо закончится. имхо.

Горят не жиры а гликоген и мясо.

Да, для сжигания жира целевой пульс должен быть в пределах около 60-70% от максимума.

Опубліковано:
Какая разница, 1 хв - 90-100% и так пару сетов это экстримально в любом случае и работа на износ, ладно спринтерские рывки по 10-20сек но несколько подходов по минуте для жирдяя может плохо закончится. имхо.

Горят не жиры а гликоген и мясо.

Да, для сжигания жира целевой пульс должен быть в пределах около 60-70% от максимума.

интервалы - это больше работа для развития выносливости, а не сжигания жира

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...