Перейти до публікації

Кто кем работает, всем выйти из сумрака

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Мужики, нужен ваш совет. В понедельник собираюсь писать заявление на увольнение. Как лучше написать "по собственному желанию" или "по согласованию сторон" и почему? у кого не спрошу все по разному советуют. Спасибо

• Відповіді 3,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

367

• MaJ0r

220

• Cardopusher

153

• VUBlack

148

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Раньше "по согласованию сторон" сразу на учет в ЦЗ ставили, а "по собственному" через два месяца. так что уточни в ЦЗ этот момент.

Опубліковано:
Мужики, нужен ваш совет. В понедельник собираюсь писать заявление на увольнение. Как лучше написать "по собственному желанию" или "по согласованию сторон" и почему? у кого не спрошу все по разному советуют. Спасибо

Пиши за згодою сторін. Зразу станеш на облік в фонд і зразу будуть нараховувати допомогу.

Опубліковано:

пиши...

"... прошу мене звільнити за згодою сторін, оскільки я за.#$.вся працювати в вашій йо;%ій фірмі-ху№;і"

Опубліковано:

за згодою сторін ЦЗ повинен виплачувати пів року майже твою зп, а за власним бажанням ні, але якщо ти не просто звільняєшся, а змінюєш роботу одразу, то всеодно, навіть краще за власним, швидше буде мабуть.

Опубліковано:

Виплачують перших 90 днів 70% від твоєї середньої зп, потім наступні 90 днів 70% від 70%, а далі не пам'ятаю.

Опубліковано:

эксперты финансовой сферы, подскажите.

нужно машину купить, не дорогую, порядка 10к у.е. располагаю, но большая часть денег в грн.

т.к. большинство говорит ждать до осени, мол грн 10-10,5 к доллару будет. но есть те кто говорит, что может и наоборот обесцениться еще больше.

если есть какие мысли и если сейчас можно сделать какой либо прогноз, то буду рад выслушать.

Опубліковано:

якщо треба машина зараз, купуй зараз

треба на осінь, купуй на осінь ....

бу авторинок достатньо добре відчуває ситуацію і тому не вийде так, що в тебе є 10 кусків баксів в гривні і зараз ти можеш купити ланос, а на осінь коли долар впаде ти зможеш купити лексус...

просто ціна на ланос виросте і він коштувати ті самі 10 кусків баксів+різниця

зараз є один плюс - б/у ринок в жопі і можна найти недорогий варіант від того, кому терміново бабки треба - в кримчан які повиїжджали, в луганську, донецьку ....

Опубліковано:

Юра мои мысли описал все)

Вот товарищ на днях ездил в Полтаву вроде.

Купил у дедушки почти целый гольф 1 , на запчасти. 800 грн ))

Может просто повезло

Опубліковано:
бу авторинок достатньо добре відчуває ситуацію і тому не вийде так, що в тебе є 10 кусків баксів в гривні і зараз ти можеш купити ланос, а на осінь коли долар впаде ти зможеш купити лексус...

в долларах цены остались те же как и до заварухи, а вот в грн не выгодно. если на осень грн стабилизируется, то, я надеюсь, что цена в долларах так и останется, что для будет выгодно ибо у меня грн.

зараз є один плюс - б/у ринок в жопі і можна найти недорогий варіант від того, кому терміново бабки треба - в кримчан які повиїжджали, в луганську, донецьку ....

я это вариант продумывал...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...