MaJ0r Опубліковано: 30 жовтня 2017 Опубліковано: 30 жовтня 2017 саме євробачення організовував - там є скрін - Operational Director - то я )) Фигасе ты крут, так а как твоя профессия называется, на кого работаешь?
yobilovus Опубліковано: 30 жовтня 2017 Опубліковано: 30 жовтня 2017 Фигасе ты крут, так а как твоя профессия называется, на кого работаешь? Я зараз працюю в UA:Перший Що по порфесії - то хз навіть як то назвати Показать
extremal Опубліковано: 30 жовтня 2017 Опубліковано: 30 жовтня 2017 Мой дом виден). Теперь ясно почему ты в авангард в зал намылился. Ну и срач у вас во дворе студии)). Как тебе вид на кладбище?
Витязь Опубліковано: 30 жовтня 2017 Опубліковано: 30 жовтня 2017 Я зараз працюю в UA:Перший Так ось відразу і питання відносно здорового способу життя. Чому на Першому крім вечірніх спортивних новин(дайджес) більше нічого немає, звідки тоді візьметься здорова нація якщо лише реклама пива, чіпсів іншого непотребу? Адже можна хоча б транслювати матчі прем'єр ліги по футболу, а то ключова гра "ДК"-"Шахтар", а транслює канал "2+2", який можливо і не в кожному регіоні нашої країни можна зловити. Також коли проходила "Олімпія" ні хто і словом не обмовився про цю грандіозну подію у світі спорту. Грає збірна країни по футболу, а матчі транслює комерційний канал, так звідки візьметься патріотизм і жага до занять спортом в країні, якщо центральний її канал не транслює відповідальні події своїх спортсменів і команд. Так є раз на місяць дайджес про стронгменів, але так мало. Так що потрібно не тільки гроші з бюджету у держави просити на розвиток каналу, а безпосередньо його розвивати, а то скоро цей канал може так і залишитися динозавром телебачення. Взагалі це все пропозиції і дорікання не особисто Вам (Тобі) Юрію, а всьому менеджменту каналу (можливо ви якось зможете натякнути, посприяти і т.п. нормальному сучасному розвитку каналу).
yobilovus Опубліковано: 30 жовтня 2017 Опубліковано: 30 жовтня 2017 Взагалі це все пропозиції і дорікання не особисто Вам (Тобі) Юрію, а всьому менеджменту каналу (можливо ви якось зможете натякнути, посприяти і т.п. нормальному сучасному розвитку каналу). ех, якби то залежало від мене, то я й критику б сприйняв ... Ти один з представників того суспільства, для якого власне і суспільній мовник має працювати і кому має бути цікаво дивитись UA:Перший. Щодо того, хто транслює футбол - це все вирішують гроші - не можна просто взяти й транслювати футбол, потрібно купити права ... а в стані недофінансування, НСТУ слід обирати, що показувати й що ще заплатити - наприклад зп працівнікам, яка подекуди 3000-5000 грн.
Vladik Опубліковано: 31 жовтня 2017 Опубліковано: 31 жовтня 2017 і кому має бути цікаво дивитись UA:Перший. А что там у вас с харассментом - есть вейнштейны?
MaJ0r Опубліковано: 21 грудня 2017 Опубліковано: 21 грудня 2017 Нет. А что? Думаешь интересные проекты только у айтишников бывают?) Разговор про турбину был, айтишники тут ни при чем. Вроде эти турбины сделаны в России были. СП предприятия с Сименс просто, а то я уже удивлялся чего они сами турбины сделать не могут... не, Кирилл просто писал тебе, а ты ему ответил - мне нравится грести. Ну это специфический сленг, как известно, айтишники все работают на галерах, гребут соответственно. Про не айтишников такого не слышал, чтобы спрашивали какая у тебя галера, тобишь контора
Outlawif Опубліковано: 21 грудня 2017 Опубліковано: 21 грудня 2017 Про не айтишников такого не слышал, чтобы спрашивали какая у тебя галера, тобишь контора Но смысл-то от сферы деятельности не меняется ) Очень уж наглядная аналогия. Айтишники просто много про заграницы знают, и лучше других понимают, что галера - это чертова галера, и не более того ) С интересными проектами, с неинтересными, с бесплатными кофе и пончиками, с массажными кабинетами и спортзалами, с менеджерами по туризму и т.д., и т.п., но галера - галерой останется.
MaJ0r Опубліковано: 21 грудня 2017 Опубліковано: 21 грудня 2017 Но смысл-то от сферы деятельности не меняется ) Очень уж наглядная аналогия. Айтишники просто много про заграницы знают, и лучше других понимают, что галера - это чертова галера, и не более того ) С интересными проектами, с неинтересными, с бесплатными кофе и пончиками, с массажными кабинетами и спортзалами, с менеджерами по туризму и т.д., и т.п., но галера - галерой останется. Точно, но еще айтишники знают про галеру, что она галера. А многие не айтишники просто мечтают попасть в рабство на подобную галеру, печеньками, кофе, спортзалом и массажным кабинетом )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз