AN21 Опубліковано: 24 березня 2023 Опубліковано: 24 березня 2023 так ты коллега, чего-то думал что програмизд ) :az: Тут куа походу больше чем девов))
Главмех Опубліковано: 25 березня 2023 Опубліковано: 25 березня 2023 О доречі я тут знайшов роботу поруч з домом де живемо. 15 хвилин машиною. Умовами дуже задоволений. Ну і для відновлення ноги гарно - 80% часу на ногах. Показать Так що я на 100500 відсотків виправдовую свій нік. Я знов головний механік
XXR XXX Опубліковано: 25 березня 2023 Опубліковано: 25 березня 2023 Вітаю, я щє не доріс до цієї посади)
Пропионатычь Опубліковано: 25 березня 2023 Опубліковано: 25 березня 2023 Пропионатычь, якщо знаєш де, пиши, можеш одразу в телегу https://savelife.in.ua/vacancy/ повернись живим - наразі нема айтішних вакансій я дізнаюся. Але одразу кажу,що в більшості,то на безоплатній основі. Але буду дізнаватися.
VUBlack Опубліковано: 5 квітня 2023 Опубліковано: 5 квітня 2023 стандартні відмазки, війна, інфляція, нема торгівлі Finanse, можна тепер не малювати собі кпі, все одно більше на дають зп, скажи інфляція в кпі)
Finanse Опубліковано: 6 квітня 2023 Опубліковано: 6 квітня 2023 інфляція в кпі VUBlack, звучить весело)) але ти мене підштовхнув на думку. Реально добавити в КПІ заробітню плату, чим нижча - тим вищий КПІ, типу ефективність прямо пропорційна до оплати праці. Тоді взагалі не буде сенсу в цих нескінченних засіданнях і розборах цифр )
marinacopy Опубліковано: 6 квітня 2023 Опубліковано: 6 квітня 2023 КПі - то київський політехнічний інститут?))) Шо за кпи, расшифруйте плес)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз