AN21 Опубликовано 24 марта, 2023 Опубликовано 24 марта, 2023 так ты коллега, чего-то думал что програмизд ) :az: Тут куа походу больше чем девов))
Главмех Опубликовано 25 марта, 2023 Опубликовано 25 марта, 2023 О доречі я тут знайшов роботу поруч з домом де живемо. 15 хвилин машиною. Умовами дуже задоволений. Ну і для відновлення ноги гарно - 80% часу на ногах. Показать Так що я на 100500 відсотків виправдовую свій нік. Я знов головний механік
Пропионатычь Опубликовано 25 марта, 2023 Опубликовано 25 марта, 2023 Пропионатычь, якщо знаєш де, пиши, можеш одразу в телегу https://savelife.in.ua/vacancy/ повернись живим - наразі нема айтішних вакансій я дізнаюся. Але одразу кажу,що в більшості,то на безоплатній основі. Але буду дізнаватися.
VUBlack Опубликовано 5 апреля, 2023 Опубликовано 5 апреля, 2023 стандартні відмазки, війна, інфляція, нема торгівлі Finanse, можна тепер не малювати собі кпі, все одно більше на дають зп, скажи інфляція в кпі)
Finanse Опубликовано 6 апреля, 2023 Опубликовано 6 апреля, 2023 інфляція в кпі VUBlack, звучить весело)) але ти мене підштовхнув на думку. Реально добавити в КПІ заробітню плату, чим нижча - тим вищий КПІ, типу ефективність прямо пропорційна до оплати праці. Тоді взагалі не буде сенсу в цих нескінченних засіданнях і розборах цифр )
marinacopy Опубликовано 6 апреля, 2023 Опубликовано 6 апреля, 2023 КПі - то київський політехнічний інститут?))) Шо за кпи, расшифруйте плес)
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти