Перейти к содержанию

Кто кем работает, всем выйти из сумрака

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Ага. Не шарю, у меня не столь серьезное образование)

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

367

• MaJ0r

220

• Cardopusher

153

• VUBlack

148

Топ авторов темы

Опубликовано

для оцінки ефективності ))

Для розподілу частини фонду зп, тої що не не включає в себе ставку. Для внутрішньої конкуренції працівників, для того щоб було видно хто як виконує плани. Ну, все що включає в себе термін ефективності, її ж треба якось вимірювати. Об'єм роботи, результативність, ккд. Все що завгодно загалом.

Опубликовано

Це ж загальна відповідь але ніяким разом не відповідь саме для чого. Тобто щоб визначити кому більше платити кому менше? Щоб Вася дивився на Петю і заздрів його КПІ та більшої премії? Тоді це усе застаріле) Так не вмотивувати працівників, можна тільки навпаки, гірше зробити. Тому що дуже важливо як вимірюється КПІ? На зрозумілому мені прикладі з айтішечки: хто більш написав стрічок кода, у того і кращий КПі? Та взагалі ні о чому, можна чітерити як індуси, писати код не використовуючи цікли(це старий мем) та інше

Опубликовано
На зрозумілому мені прикладі з айтішечки: хто більш написав стрічок кода, у того і кращий КПі?
MaJ0r,

ні))

знаю що збоку всім здається наче я роблю сотні зведених даних щоб КРІ показував хто більше продав з продавців, але це примітивне і трохи викривлене формулювання

Тоді це усе застаріле)
MaJ0r,

показники ефективності застарілі? цікаво що зараз натомість використовують просунуті люди

хоча, в мене є знайомий за кордоном, фінансовий директор на міжнародній великій фірмі, він презентації для керівництва робить базуючись на КРІ

не дуже розумію що тебе цікавить

Це ж загальна відповідь але ніяким разом не відповідь саме для чого.
MaJ0r,

шо?

Тобто щоб визначити кому більше платити кому менше?
MaJ0r,

Для розподілу частини фонду зп
Finanse,

дуже важливо як вимірюється КПІ?
MaJ0r,

звісно що важливо

Опубликовано
показники ефективності застарілі?
Finanse,

ні, вимірювання ефектівністі працівників цім. Але якщо у вас інакше ніж я навів то усе добре.

П.С. То було каміння не у твій город, а до керивництва твого

Опубликовано
То було каміння не у твій город, а до керивництва твого
MaJ0r,

скоріше камінь в КРІ, того і цікаво чим він застарілий. моє керівництво з радістю розгляне кращі методи, якщо я запропоную, так кажи вже що там новіше

вимірювання ефективності показниками ефективності - по-моєму ідеально. принаймні тяжко уявити щось краще

Опубликовано

в айтішечкі багато чого пропонують нового, орієнтуватися на командну роботу, тобто якщо команда покращує перформанс премія усім, а не тому хто кращій більше і тд. Індівідуальни показники вимірюють але вони скоріше не для покарання чи премії, а за для розуміння куди і як рухатися. Був би більш вмотивований яб тобі підсунув почитати, тому що мене таке цікавить, псіхологія та інше. Так саме псіхологія, але зараз немає бажання. Хоча б зробити роботу свою що маю, без саморозвитку та зростання перформансу

Опубликовано
Індівідуальни показники вимірюють але вони скоріше не для покарання чи премії, а за для розуміння куди і як рухатися.
MaJ0r,

КРІ крч юзаєте, ясно, панятно

загалом ніхрена я не почерпнув з нашого діалогу і не розумію до чого була ця дискусія

Опубликовано
в айтішечкі багато чого пропонують нового, орієнтуватися на командну роботу, тобто якщо команда покращує перформанс премія усім, а не тому хто кращій більше і тд.

Х..та какая-то. Прям коммунизмом попахивает. Я знач х..рю за десятерых, пока остальные в танчики рубятся, но премии всем? Я вот могу сказать по личному наблюдению: если кто-то сильно обгоняет остальные в показателях, но его за это соответственно не поощряют, то показатели эти со временем падают.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...