Cardopusher Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 Да. Это все будет в тз. Но я пишу его на своем "пользовательском" уровне. Как вижу и как понимаю. Я пока еще не закончил. Когда мне покажется что я уже все, то отправлю) Напиши в приват контакт в месенджер.
MaJ0r Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 так а что за приложение? Учет продаж или что-то другое?
Cardopusher Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 Тезисно о ключевых целях (создаю ТЗ на укр. языке): Мета, цілі та очікуваний результат від проекту: -Покращення користувацького досвіду (зараз у нас дуже простий та застарілий додаток): Забезпечити зручний та привабливий інтерфейс для користувачів додатку, який допоможе їм легко замовляти каву, переглядати меню та знаходити найближчі кав'ярні. -Створення мобільного додатку для мережі кав'ярень де ключовим є програма лояльності з можливістю налаштування правил. -Перегляду новин. -Залишати відгуки та зворотній зв'язок. -Аналітика та збір даних про замовлення, продукти, клієнтів. Забезпечити можливість збору та аналізу даних щодо використання додатку та замовлень (в першу чергу для маркетологів) -Підтримка багатокористувацької ролі з різними рівнями доступу (більше детально пізніше). -Розвиток додатку та можливість його продавати: Передбачити можливість додавання нових функцій та інновацій. Можливість "продати" адаптувати цей додаток профільним бізнесам. -Продажі: Зробити додаток інструментом для збільшення обсягу продажів кави та інших продуктів, зокрема через програми лояльності та зручну систему замовлення, можливістю робити замовлення(оплачувати через інтегровані платіжні системи)
MaJ0r Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 Я к чему вопрос выше задал, к тому, что может уже есть такое приложение и его гораздо проще(дешевле) использовать, чем писать свое? П.С. Анализ рынка проводился какой-то?
Cardopusher Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 Анализ рынка проводился. Настолько, насколько пока умею. Есть хорошие референсы которые закрывают мой запрос на 60%. Из них только одни готовы "поделиться". Но на очень невыгодных условиях.
MaJ0r Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 обычно эти программы платные, скорее всего даже всемирно известные. Как скоро окупит себя подписка на них и на сколько они закрывают твои потребности, это другой вопрос. Возможно тебе удастся создать что-то действительно интересное, что выстрелит. Но тогда готовься закидываться десятки и сотни тысяч баксов в приложение
Cardopusher Опубліковано: 25 жовтня 2023 Опубліковано: 25 жовтня 2023 Ты наверное не совсем правильно понял концепцию. Хотя стратегию монетизации я тоже продумываю.
AN21 Опубліковано: 26 жовтня 2023 Опубліковано: 26 жовтня 2023 Маловероятно, но вдруг тут есть senior .net AQA, кто может выехать желательно - черкните в личку
Outlawif Опубліковано: 6 листопада 2023 Опубліковано: 6 листопада 2023 80% руководителей в США сожалеют о решении вернуть сотрудников в офисы
MrGreenZ Опубліковано: 19 листопада 2023 Опубліковано: 19 листопада 2023 Уже несколько месяцев крутится мысля вокруг ИИ. Хочется разобраться поглубже, довольно интересная тема. Проблема в том, что не могу найти вменяемых материалов для обучения. Есть куча курсов за три хандер бакс, но платить за кота в мешке нет желания. В целом за платные курсы меня жаба как-то давит. Вот думаю, мож кто находил вменяемые материалы в открытом доступе? Интересно изучить именно начиная с самых основ. Что бы понимать как это работает. А не учить уже готовые модели.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз