yobilovus Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 https://www.kkks.com.ua/kredit-nalichnymi.html про эту контору слыхал кто?) тричі перерахуй чи воно тобі вигідно по умовах на сайті - 14% річних получається, але не думаю що там все так просто зараз гривневий ресурс дорогий і нелогічно та й що там говорити економічно не вигідно давати тобі гроші під 14% річних і потім шукати тебе щоб ти повернув, а можна взяти ті ж самі гроші і покласти в банк на депозит і отримати мінімум 16-18% з гарантією я думаю - ти прийдеш, а тобі для видачі кредиту напарять ще всяких страхівок, комісій за видачу і т.д. ефективна ставка вийде, я собі так міркую, десь під 80% річних незабезпечені готівкові кредити найбільш дорогі зі всіх - в ціну закладається ризик неповернення, який в таких кредитних схемах доходить до 40% від загального портфелю. потім ці проблеми зливаються колекторам за 10% від номінальної вартості і ті вже знаючи свою справу відбивають .... так, щось мене понесло я б не зв"язувався. Якщо тобі треба гроші на 1-2 місяці - йдеш в два банки і оформляєш 2 кредитки - в них пільговий період за який не стягується плата від 30 до 45 днів. по одній кредитці знімаєш необхідну собі суму користуєшся 25 днів, потім знамаєш з другої, погашаєш першу і ще 25 днів користуєшся - отже 50 днів безкоштовних грошей по кредитках - як правило беруть три відсотки від суми за зняття готівки - треба придумати як обналити без них - йдеш в епіцентр і дивишся хто купує керамічну плитку або ще щось таке велике і дороге, пропонуєш їм - ти за них заплатиш карткою, вони тобі віддадуть нал і все ЗІ: якщо порада принесе прибуток, чекаю на свою скромні 10%
Upinsmoke Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 Ща минуса влеплю) э, не надо. я тогда днем учился а с 22:00 до 06:30 с пнд по сбт занимался поднятием-перемещением тяжестей в пространстве и времени, сил на физо с утра не оставалось. хотя и состоял в сборной по баскетболу.
Cardopusher Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 Огооо смалл))) написал)) Нашел уже ) У меня есть кредитка с 5тсч грн на счету. Хочу хоть до 25тсч разогнать. Как ?
yobilovus Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 Огооо смалл))) написал)) Нашел уже ) У меня есть кредитка с 5тсч грн на счету. Хочу хоть до 25тсч разогнать. Как ? тут тобі треба в банк йти - в кожного совї заморочки, наприклад: - зп відповідна - теоретично можна просити до 6 окладів; - обороти по карті значні; - злочинний зговір з банківськими клерками
Cell Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 Юристы! Порекомендуйте пожалуйста! Если оформлается бизнес, в котором инвестиции будут 50/50, к кому обратиться (юристу какого направления), что-бы оформить все, как положено? Может еще какие советы? Спасибо.
yobilovus Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 Юристы! Порекомендуйте пожалуйста! Если оформлается бизнес, в котором инвестиции будут 50/50, к кому обратиться (юристу какого направления), что-бы оформить все, как положено? Может еще какие советы? Спасибо. так а що там оформляти - пиши в статуті: 50% вася пупкін; 50% петя дудкін юрист - господарський напрямок, M&A сам кодекс почитай, інтернет полистай - там все просто якщо нема якигось віргінських островів чи ще чогось такого
Upinsmoke Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 Юристы! Порекомендуйте пожалуйста! Если оформлается бизнес, в котором инвестиции будут 50/50, к кому обратиться (юристу какого направления), что-бы оформить все, как положено? Может еще какие советы? Спасибо. хозяйственник жеж или корпоративщик по модному :)) . а опф бизнеса какая? +сфера деятельности может лицензированию подлежать
Barabass Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 Огооо смалл))) написал)) Нашел уже ) У меня есть кредитка с 5тсч грн на счету. Хочу хоть до 25тсч разогнать. Как ? у меня тоже есть) регулярно звонят , напоминают мол есть у вас кредитка, лимит 20к пользуйтесь)) говорю не буду спасибо досвиданья)
Outlawif Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 У меня есть кредитка с 5тсч грн на счету. Хочу хоть до 25тсч разогнать. Как ? Каждый месяц снимай эти 5к и погашай. Будет расти... У меня тоже есть такая. Я даже пинкода от нее не знаю )) Приват всем ее тулит, хош не хош...
Skodnik Опубліковано: 26 лютого 2013 Опубліковано: 26 лютого 2013 вы главное не зыбывайте , что приват любит комиссии тулить за не использование, и потом счет выслать через годик два. Когда сумма уже четырех значная)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз