Перейти до публікації

Кто кем работает, всем выйти из сумрака

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
https://www.kkks.com.ua/kredit-nalichnymi.html про эту контору слыхал кто?)

тричі перерахуй чи воно тобі вигідно

по умовах на сайті - 14% річних получається, але не думаю що там все так просто

зараз гривневий ресурс дорогий і нелогічно та й що там говорити економічно не вигідно давати тобі гроші під 14% річних і потім шукати тебе щоб ти повернув, а можна взяти ті ж самі гроші і покласти в банк на депозит і отримати мінімум 16-18% з гарантією

я думаю - ти прийдеш, а тобі для видачі кредиту напарять ще всяких страхівок, комісій за видачу і т.д.

ефективна ставка вийде, я собі так міркую, десь під 80% річних

незабезпечені готівкові кредити найбільш дорогі зі всіх - в ціну закладається ризик неповернення, який в таких кредитних схемах доходить до 40% від загального портфелю.

потім ці проблеми зливаються колекторам за 10% від номінальної вартості і ті вже знаючи свою справу відбивають ....

так, щось мене понесло

я б не зв"язувався.

Якщо тобі треба гроші на 1-2 місяці - йдеш в два банки і оформляєш 2 кредитки - в них пільговий період за який не стягується плата від 30 до 45 днів.

по одній кредитці знімаєш необхідну собі суму користуєшся 25 днів, потім знамаєш з другої, погашаєш першу і ще 25 днів користуєшся - отже 50 днів безкоштовних грошей

по кредитках - як правило беруть три відсотки від суми за зняття готівки - треба придумати як обналити без них - йдеш в епіцентр і дивишся хто купує керамічну плитку або ще щось таке велике і дороге, пропонуєш їм - ти за них заплатиш карткою, вони тобі віддадуть нал і все

ЗІ: якщо порада принесе прибуток, чекаю на свою скромні 10%

• Відповіді 3,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

367

• MaJ0r

220

• Cardopusher

153

• VUBlack

148

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Ща минуса влеплю)

э, не надо. я тогда днем учился а с 22:00 до 06:30 с пнд по сбт занимался поднятием-перемещением тяжестей в пространстве и времени, сил на физо с утра не оставалось. хотя и состоял в сборной по баскетболу.

Опубліковано:

Огооо смалл))) написал))

Нашел уже )

У меня есть кредитка с 5тсч грн на счету.

Хочу хоть до 25тсч разогнать. Как ?

Опубліковано:
Огооо смалл))) написал))

Нашел уже )

тут тобі треба в банк йти - в кожного совї заморочки, наприклад:

- зп відповідна - теоретично можна просити до 6 окладів;

- обороти по карті значні;

- злочинний зговір з банківськими клерками

Опубліковано:

Юристы! Порекомендуйте пожалуйста!

Если оформлается бизнес, в котором инвестиции будут 50/50, к кому обратиться (юристу какого направления), что-бы оформить все, как положено? Может еще какие советы?

Спасибо.

Опубліковано:

Если оформлается бизнес, в котором инвестиции будут 50/50, к кому обратиться (юристу какого направления), что-бы оформить все, как положено? Может еще какие советы?

Спасибо.

так а що там оформляти - пиши в статуті:

50% вася пупкін;

50% петя дудкін

юрист - господарський напрямок, M&A

сам кодекс почитай, інтернет полистай - там все просто якщо нема якигось віргінських островів чи ще чогось такого

Опубліковано:

Спасибо.

хозяйственник жеж или корпоративщик по модному :)) . а опф бизнеса какая? +сфера деятельности может лицензированию подлежать

Опубліковано:
Огооо смалл))) написал))

Нашел уже )

у меня тоже есть) регулярно звонят , напоминают мол есть у вас кредитка, лимит 20к пользуйтесь)) говорю не буду спасибо досвиданья)

Опубліковано:

Каждый месяц снимай эти 5к и погашай. Будет расти...

У меня тоже есть такая. Я даже пинкода от нее не знаю )) Приват всем ее тулит, хош не хош...

Опубліковано:

вы главное не зыбывайте , что приват любит комиссии тулить за не использование, и потом счет выслать через годик два.

Когда сумма уже четырех значная)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...