Перейти к содержанию

Кто кем работает, всем выйти из сумрака

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
http://www.kkks.com.ua/kredit-nalichnymi.html про эту контору слыхал кто?)

тричі перерахуй чи воно тобі вигідно

по умовах на сайті - 14% річних получається, але не думаю що там все так просто

зараз гривневий ресурс дорогий і нелогічно та й що там говорити економічно не вигідно давати тобі гроші під 14% річних і потім шукати тебе щоб ти повернув, а можна взяти ті ж самі гроші і покласти в банк на депозит і отримати мінімум 16-18% з гарантією

я думаю - ти прийдеш, а тобі для видачі кредиту напарять ще всяких страхівок, комісій за видачу і т.д.

ефективна ставка вийде, я собі так міркую, десь під 80% річних

незабезпечені готівкові кредити найбільш дорогі зі всіх - в ціну закладається ризик неповернення, який в таких кредитних схемах доходить до 40% від загального портфелю.

потім ці проблеми зливаються колекторам за 10% від номінальної вартості і ті вже знаючи свою справу відбивають ....

так, щось мене понесло

я б не зв"язувався.

Якщо тобі треба гроші на 1-2 місяці - йдеш в два банки і оформляєш 2 кредитки - в них пільговий період за який не стягується плата від 30 до 45 днів.

по одній кредитці знімаєш необхідну собі суму користуєшся 25 днів, потім знамаєш з другої, погашаєш першу і ще 25 днів користуєшся - отже 50 днів безкоштовних грошей

по кредитках - як правило беруть три відсотки від суми за зняття готівки - треба придумати як обналити без них - йдеш в епіцентр і дивишся хто купує керамічну плитку або ще щось таке велике і дороге, пропонуєш їм - ти за них заплатиш карткою, вони тобі віддадуть нал і все

ЗІ: якщо порада принесе прибуток, чекаю на свою скромні 10%

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

367

• MaJ0r

220

• Cardopusher

153

• VUBlack

148

Топ авторов темы

Опубликовано
Ща минуса влеплю)

э, не надо. я тогда днем учился а с 22:00 до 06:30 с пнд по сбт занимался поднятием-перемещением тяжестей в пространстве и времени, сил на физо с утра не оставалось. хотя и состоял в сборной по баскетболу.

Опубликовано

Огооо смалл))) написал))

Нашел уже )

У меня есть кредитка с 5тсч грн на счету.

Хочу хоть до 25тсч разогнать. Как ?

Опубликовано
Огооо смалл))) написал))

Нашел уже )

тут тобі треба в банк йти - в кожного совї заморочки, наприклад:

- зп відповідна - теоретично можна просити до 6 окладів;

- обороти по карті значні;

- злочинний зговір з банківськими клерками

Опубликовано

Юристы! Порекомендуйте пожалуйста!

Если оформлается бизнес, в котором инвестиции будут 50/50, к кому обратиться (юристу какого направления), что-бы оформить все, как положено? Может еще какие советы?

Спасибо.

Опубликовано

Если оформлается бизнес, в котором инвестиции будут 50/50, к кому обратиться (юристу какого направления), что-бы оформить все, как положено? Может еще какие советы?

Спасибо.

так а що там оформляти - пиши в статуті:

50% вася пупкін;

50% петя дудкін

юрист - господарський напрямок, M&A

сам кодекс почитай, інтернет полистай - там все просто якщо нема якигось віргінських островів чи ще чогось такого

Опубликовано

Спасибо.

хозяйственник жеж или корпоративщик по модному :)) . а опф бизнеса какая? +сфера деятельности может лицензированию подлежать

Опубликовано
Огооо смалл))) написал))

Нашел уже )

у меня тоже есть) регулярно звонят , напоминают мол есть у вас кредитка, лимит 20к пользуйтесь)) говорю не буду спасибо досвиданья)

Опубликовано

Каждый месяц снимай эти 5к и погашай. Будет расти...

У меня тоже есть такая. Я даже пинкода от нее не знаю )) Приват всем ее тулит, хош не хош...

Опубликовано

вы главное не зыбывайте , что приват любит комиссии тулить за не использование, и потом счет выслать через годик два.

Когда сумма уже четырех значная)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...