Перейти к содержанию

Кто кем работает, всем выйти из сумрака

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Я бы хотел, что бы все было по-честному.

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

367

• MaJ0r

220

• Cardopusher

153

• VUBlack

148

Топ авторов темы

Опубликовано
Я бы хотел, что бы все было по-честному.

и мир во всем мире))) я тоже этого хочу))

Опубликовано (изменено)

Менеджер по продаже цветного металлопроката (медь, латунь)

Elegin.com.ua

Если кому-то что-то нужно пишите, звоните...

Изменено пользователем SoulShaker
Опубликовано

Якщо я буду міняти паспорт, можна на старий взяти кредит?

Опубликовано

нужно

Опубликовано

Ти ж наче сам в Приваті працюєш. Ти ж маєш знати всі ці заманухи.

Опубликовано
Ти ж наче сам в Приваті працюєш. Ти ж маєш знати всі ці заманухи.

я в втб

і це дуже розповсюджений міф що всі хто працюють в банку видають кредити (на перших порах всі мої знайомі і друзі, як тільки чули що я в банку працюю, казали що тобі повезло бо в тебе окуєнна зарплата і зразу просили видати їм кредит безпроцентний або беззаставний)

про паспорт я вже думав - пишу заяву що я його випадково викинув, на наступний день йду в магаз, беру кредит, і не плачу його, на будь які запитання говорю - хлопці, то не я був, в мене інший паспорт

тільки проблема - фоткають позичальників, бо придумати всі інші дані, номери підтвердження і т.д. я можу без проблем )

ЗІ: і так для ясності, я хочу це зробити не заради наживи, а щоб виЄбати систему )

Опубликовано
я в втб

і це дуже розповсюджений міф що всі хто працюють в банку видають кредити (на перших порах всі мої знайомі і друзі, як тільки чули що я в банку працюю, казали що тобі повезло бо в тебе окуєнна зарплата і зразу просили видати їм кредит безпроцентний або беззаставний)

про паспорт я вже думав - пишу заяву що я його випадково викинув, на наступний день йду в магаз, беру кредит, і не плачу його, на будь які запитання говорю - хлопці, то не я був, в мене інший паспорт

тільки проблема - фоткають позичальників, бо придумати всі інші дані, номери підтвердження і т.д. я можу без проблем )

ЗІ: і так для ясності, я хочу це зробити не заради наживи, а щоб виЄбати систему )

Я в курсі, що в банку не всі займаються кредитами.

Опубликовано

О, а если начать перечислять все, чего НЕ делают программисты, и что все их постоянно просят сделать или спрашивают... Это можно войнуимир накатать ))

Опубликовано
О, а если начать перечислять все, чего НЕ делают программисты, и что все их постоянно просят сделать или спрашивают... Это можно войнуимир накатать ))

короче прогеры и банкиры - бездельники)))

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...