Magnum_357 Опубликовано 16 мая, 2013 Опубликовано 16 мая, 2013 Я бы хотел, что бы все было по-честному.
t04k2 Опубликовано 16 мая, 2013 Опубликовано 16 мая, 2013 Я бы хотел, что бы все было по-честному. и мир во всем мире))) я тоже этого хочу))
SoulShaker Опубликовано 16 мая, 2013 Опубликовано 16 мая, 2013 (изменено) Менеджер по продаже цветного металлопроката (медь, латунь) Elegin.com.ua Если кому-то что-то нужно пишите, звоните... Изменено 16 мая, 2013 пользователем SoulShaker
yobilovus Опубликовано 17 мая, 2013 Опубликовано 17 мая, 2013 Якщо я буду міняти паспорт, можна на старий взяти кредит?
Jus Опубликовано 17 мая, 2013 Опубликовано 17 мая, 2013 Якщо я буду міняти паспорт, можна на старий взяти кредит? нужно
Bund Опубликовано 17 мая, 2013 Опубликовано 17 мая, 2013 Якщо я буду міняти паспорт, можна на старий взяти кредит? Ти ж наче сам в Приваті працюєш. Ти ж маєш знати всі ці заманухи.
yobilovus Опубликовано 17 мая, 2013 Опубликовано 17 мая, 2013 Ти ж наче сам в Приваті працюєш. Ти ж маєш знати всі ці заманухи. я в втб і це дуже розповсюджений міф що всі хто працюють в банку видають кредити (на перших порах всі мої знайомі і друзі, як тільки чули що я в банку працюю, казали що тобі повезло бо в тебе окуєнна зарплата і зразу просили видати їм кредит безпроцентний або беззаставний) про паспорт я вже думав - пишу заяву що я його випадково викинув, на наступний день йду в магаз, беру кредит, і не плачу його, на будь які запитання говорю - хлопці, то не я був, в мене інший паспорт тільки проблема - фоткають позичальників, бо придумати всі інші дані, номери підтвердження і т.д. я можу без проблем ) ЗІ: і так для ясності, я хочу це зробити не заради наживи, а щоб виЄбати систему )
Bund Опубликовано 17 мая, 2013 Опубликовано 17 мая, 2013 я в втб і це дуже розповсюджений міф що всі хто працюють в банку видають кредити (на перших порах всі мої знайомі і друзі, як тільки чули що я в банку працюю, казали що тобі повезло бо в тебе окуєнна зарплата і зразу просили видати їм кредит безпроцентний або беззаставний) про паспорт я вже думав - пишу заяву що я його випадково викинув, на наступний день йду в магаз, беру кредит, і не плачу його, на будь які запитання говорю - хлопці, то не я був, в мене інший паспорт тільки проблема - фоткають позичальників, бо придумати всі інші дані, номери підтвердження і т.д. я можу без проблем ) ЗІ: і так для ясності, я хочу це зробити не заради наживи, а щоб виЄбати систему ) Я в курсі, що в банку не всі займаються кредитами.
Outlawif Опубликовано 17 мая, 2013 Опубликовано 17 мая, 2013 О, а если начать перечислять все, чего НЕ делают программисты, и что все их постоянно просят сделать или спрашивают... Это можно войнуимир накатать ))
Nik Опубликовано 17 мая, 2013 Опубликовано 17 мая, 2013 О, а если начать перечислять все, чего НЕ делают программисты, и что все их постоянно просят сделать или спрашивают... Это можно войнуимир накатать )) короче прогеры и банкиры - бездельники)))
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти