михалыч Опубліковано: 25 вересня 2013 Опубліковано: 25 вересня 2013 Да ладно Вам, я просто написал и только потом ошибку заметил. :bv:
Голодный котег Опубліковано: 25 вересня 2013 Опубліковано: 25 вересня 2013 "вам" - в данном случае, с маленькой буквы. после "и" - запятая. после "потом" - тоже запятая. тройка, короче.
Cardopusher Опубліковано: 28 вересня 2013 Опубліковано: 28 вересня 2013 занимается кто молочкой?? Киев.
wake Опубліковано: 28 вересня 2013 Опубліковано: 28 вересня 2013 "вам" - в данном случае, с маленькой буквы. после "и" - запятая. после "потом" - тоже запятая. тройка, короче. Да вам с маленькой и в единственном и множественном числе должен быть, максимум когда с большой, это в каком-то очень важном, личном письме.
Bund Опубліковано: 2 жовтня 2013 Опубліковано: 2 жовтня 2013 Два дні як безробітний. Правда ці два дні вкалую, що дурний. Закриваю хвости.
Bund Опубліковано: 2 жовтня 2013 Опубліковано: 2 жовтня 2013 Страхова. Скористався слушним моментом і звільнився. 5,5 років їй віддав.
yobilovus Опубліковано: 2 жовтня 2013 Опубліковано: 2 жовтня 2013 я от чекаю вже того світлого моменту коли зможу поміняти роботу ))) Бунд - вітаю, то на краще
Bund Опубліковано: 2 жовтня 2013 Опубліковано: 2 жовтня 2013 Дяк. Тим більше хочеться трохан відпочити.
templar Опубліковано: 3 жовтня 2013 Опубліковано: 3 жовтня 2013 я от чекаю вже того світлого моменту коли зможу поміняти роботу ))) Бунд - вітаю, то на краще скажу по личному опыту, если этого момента ждать, он еще очень не скоро наступит. нужно просто принять решение, поднять задницу и поменять работу
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз