Cell Опубліковано: 28 березня 2014 Опубліковано: 28 березня 2014 Ребята, какой сейчас самый надежный банк для депозита? Спасибо.
Arksun Опубліковано: 28 березня 2014 Опубліковано: 28 березня 2014 Ребята, какой сейчас самый надежный банк для депозита? Спасибо. Все надежные банки ушли с Украины.
Vladik Опубліковано: 30 березня 2014 Опубліковано: 30 березня 2014 Все надежные банки ушли с Украины. А какие самые надежные среди ненадежных?
Arksun Опубліковано: 30 березня 2014 Опубліковано: 30 березня 2014 А какие самые надежные среди ненадежных? ОТП, Дельта.
Bund Опубліковано: 30 березня 2014 Опубліковано: 30 березня 2014 ОТП, Дельта. Не раджу жодний з цих банків. У ОТП давно проблеми. Їх і продавати хотіли-хотіли, а ніхто брати не хотів. Свого часу бабло звідти виводили. Не питайте звідки інфо. Просто знаю. А Дельта. Ну його нах. Ну ви зрозуміли.
templar Опубліковано: 30 березня 2014 Опубліковано: 30 березня 2014 ныне трехлитровая банка - самая надежная банка для депозита
Лео Опубліковано: 30 березня 2014 Опубліковано: 30 березня 2014 ОТП - вжопу, у меня по несчастью там карта от которой я не могу отказаться, более проблемного банка я в жизни не видел.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз